Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay halley deyince bi ara halleyin kalorisi azmış gibi onun tatlısını yapardim çikolata sos ile deendinmi hiç (ay allahim ne diyorum ben )
Bir kez yemiştim güzeldi. Kaptanım evde duran halleyler var. Yakında evi böcekler karıncalar sarcak onların kokusuna gelip yemek için napayım yapayım mı yarın şok diyet yapcam zaten

Bir kez yemiştim güzeldi. Kaptanım evde duran halleyler var. Yakında evi böcekler karıncalar sarcak onların kokusuna gelip yemek için napayım yapayım mı yarın şok diyet yapcam zaten
Ayrıca ne şok diyeti sen yeni detoks yaptin üst üste yapma sağlıklı beslen bi süre illaki gidecek

her gün 2-3 çatalda olsa bi tatlın muhakkak oluyor canım pilavdan önce tatlıya bi çözüm bulman lazım
Stres çok yönlendiriyor beni. Stres arkasına tansiyon, öğlenleri 3 defadır yemeğe çıkıyorum. Normalde evden getirdiklerimi yediğimde sıkıntı yaşamıyorum. .
Çok yaptım. Tarçınlı süt, kayısı-badem. Haklısın şekeri kesince zaten çok hızlı kilo veriyorum. Tekrar kontrolü ele geçirmeye çalışıyorum. Kaçamaksız bir hafta olmasını diliyorum.

Sen 92 kilomuydun ucuk

Aslında gerçekten akşam sadece sıvı ile beslenmek baya zayıflatıyor ama Surekli de olmuyor malesef çorba çorba . Insan yemek yemek istiyor ama 4 5 gün maksimum olabilir arada ya da 2 3 gun
Evet canım detoks gibi dedim ya arada bir şok yapmak adına olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…