- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.581
Şok dediğim ilki bağırsağı temizliycek ikinciside sabah kahve öğlen sebze yemeği akşam salata arada 8 bademBana kalırsa yapma canim
Sonrası fazla fazla gelir sana
Okunca başım döndüAynen kaptinede onu dedim ekmek tüketen insanlar bırakınca daha cabuk veriyorlar, bizde iste ekmegin açığını başka şeylerle kapatıyorduk poğaça gibi,pişi gibi,krep gibi
Canım tatile gidiyorum ondan buhafta liste ile ilgilenemiycemblonde ambition buhafta icin spor listemiz varmi canim ya? ben dün 35 dakika baya bi dansla döktürdüm yani 122,5 puanim daha var dün icin:)
Ay halley deyince bi ara halleyin kalorisi azmış gibi onun tatlısını yapardim çikolata sos iledeendinmi hiç (ay allahim ne diyorum ben )
Sonra tarti yerine sen tartida gordugum rakama şok olursun ucuk yapma etmeBir kez yemiştim güzeldi. Kaptanım evde duran halleyler var. Yakında evi böcekler karıncalar sarcak onların kokusuna gelip yemek için napayım yapayım mı yarın şok diyet yapcam zaten
Bnmde aklima geldi obende sadece en baştaki cümleyi yani tatlı benim zaafım dı ama bıraktım ı okudum daha yeni bir kalıp çıkolatayı bu kız yememişmiydi dedim B Baharyagmuru35 alkolikler var ya alkolü bıraktım artk taaaa... akşamdan akşama içiyorum
Bugün de pirinç pilavı yapmıştım neyse yemeyim ozamano zaman 3 kişinin cezasını ben veriyim 3 ü aklımda kalmış çünkü
B Baharyagmuru35 canım sana dediğim gibi cumaya kadar şeker tüketmeme cezası
@antiaging sende nutelları götürdün ayrıca triliçeyide o nedenle sanada cumaya kadar şeker tüketmeme cezası veriyorum, pirinç pilavını da nerdeyse hergün tükettiğin içinde 2 gün karbonhidrat tüketmeme cezası veriyorum
D Dlrykc ne kadar artık evde makarna bitti desendesende yediğin makarnaları eritmek için 2 gün karbonhidratsız beslenmeni istiyorum
Bugün de pirinç pilavı yapmıştım neyse yemeyim ozaman
Valla her gün yıkamak iyi değil saçı yıpratıyo diyolar. Bi gün şampuanlıyosan öbür gün duru suyla yıkamam gerekirmiş. Ama öyle olmuyo tabi yanş ben yapamıyorum. Mutlaka şampuanlancakKızlar saçları kaç günde bir yıkamak ideal?
Sendemi her gün yikiyorsunValla her gün yıkamak iyi değil saçı yıpratıyo diyolar. Bi gün şampuanlıyosan öbür gün duru suyla yıkamam gerekirmiş. Ama öyle olmuyo tabi yanş ben yapamıyorum. Mutlaka şampuanlancak
Kız sen baya baya zayiflamissin amaaa
Mecburrrhava çok sıcak valla. Saç diplerim bile terliyoSendemi her gün yikiyorsun
Ben hergun yikiodum ama suan sacimi alistirmaya calisiyorum. Suan 2-3 gunde bir yikiorum, cok zararliymis cunku. Sampuanlarinizda paraben, sles, sls olmamasina da dikkat etmeye calisinSendemi her gün yikiyorsun
Otel mi canim, umarim mumkun olurNaptınız kızlar nasılsınız perşembe akşamı manavgat yolcusuyum buraya uğrayamıyorum umarım kilo almadan dönebilirim
Bu ara herkesin kaynanasıyla ilgili şikayet duyuyorum valla. Bu nedir ya. Rahat bıraksınlar şu gelinleriAksam aksam moralimi bozdularkaynanamlar geldi ikisi birden soylendiler onlara gitmiyomusum anneme surekli gidiyomusum diye surekli dedikleri esim gideli 2 ay olcak 2 kere anca gittim anneme. Onlara da soyledm bunu bize dahs cok gelmen gerekiyo diyolar. Biktim ya rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsin eşim yanimda olsa bunlari soyleyemezdiler o yok ortalik bos kaldi diye gidip gelip soyleniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?