- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.601
Rahat biraksinlar gercektrn ya tasinma sansim olsa sehir fln degistiririm o derece biktimBu ara herkesin kaynanasıyla ilgili şikayet duyuyorum valla. Bu nedir ya. Rahat bıraksınlar şu gelinleri
Ben bana kalsa sabah akşam yıkıyorum.Sendemi her gün yikiyorsun
Bos ver kuzum kimseye gitmiyorum cocuk kucuk Evden cikmiyorum vs.vsAksam aksam moralimi bozdularkaynanamlar geldi ikisi birden soylendiler onlara gitmiyomusum anneme surekli gidiyomusum diye surekli dedikleri esim gideli 2 ay olcak 2 kere anca gittim anneme. Onlara da soyledm bunu bize dahs cok gelmen gerekiyo diyolar. Biktim ya rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsin eşim yanimda olsa bunlari soyleyemezdiler o yok ortalik bos kaldi diye gidip gelip soyleniyolar
Kökten çözüm ölmeleri ama kafalarına saksı düşüp iyi insanlar olsa o da yeter bence
Onu da dedm anlamiyolar ki insan olan bi kere de anlar bunlar her seferinde bana ayni seyleri soylettiriyo bende yildm laf ablatmaktanBos ver kuzum kimseye gitmiyorum cocuk kucuk Evden cikmiyorum vs.vs
Bahaneler soyle geçiştir sıkma canını esin gelsin taşınırsınız belki
Suan lik cok yapilabilecek birsey yok fistigim ne yapacaksin ki esin gelene kadar idare etOnu da dedm anlamiyolar ki insan olan bi kere de anlar bunlar her seferinde bana ayni seyleri soylettiriyo bende yildm laf ablatmaktan
Evet yapicak bisey yok en son canima tak edicek kavga edicem torunlarinida goremiceklerSuan lik cok yapilabilecek birsey yok fistigim ne yapacaksin ki esin gelene kadar idare et
Tartışsan daha kotu olur
Eşinlede aranız bozulur ama daha kötü olur zaten eşin Rusya'da huzursuz çalışırEvet yapicak bisey yok en son canima tak edicek kavga edicem torunlarinida goremicekler
anladim canim evet gecen bi 400küsürlü biseyler eklemistim o toplam puanimdi pek bisey yapamadim gecen hafta...Canım tatile gidiyorum ondan buhafta liste ile ilgilenemiycem @tgb1907 'yı etiketleyebilirsin yeni liste yapıcaz ama puanlarımızı hepimiz listeye kendimiz ekliycez bu arada pazar gününe kadar olan toplam puanı mı o eklediği dörtyüz kusur olan
Bnde sirf o yuzdn tutuyorm kendimi kuzum yoksa coktn cikip.anneme gittiydim hadi diyorm torunlarini gorsunler ama yok buldukcs bunuyolar sabrimida siniyolar aksam yemegi yemedim sinirdn faydalari oldu sagolsunlar (ama benden uzakta olsunlsr )Eşinlede aranız bozulur ama daha kötü olur zaten eşin Rusya'da huzursuz çalışır
Boşver bence he de geç gitmek zorunda değilsin içinden gelmiyorsa zorla mı cnmEvet yapicak bisey yok en son canima tak edicek kavga edicem torunlarinida goremicekler
İste onlara sorsan zorla. Evlendigimden beri boyleyim ben yaptilar ettiler simdi gelin gelsin bizle gezsin falan filan bekliyolar nasil huzursuzum anlatamam ..Boşver bence he de geç gitmek zorunda değilsin içinden gelmiyorsa zorla mı cnm
Valla üzüldüm canım kapıyı açma gelirlerseİste onlara sorsan zorla. Evlendigimden beri boyleyim ben yaptilar ettiler simdi gelin gelsin bizle gezsin falan filan bekliyolar nasil huzursuzum anlatamam ..
İştah kesiyorlarsa o zaman böyle olmaya devam etsinler istediğin fiziğe kavuşunca saksı düşsün kafalarınaBnde sirf o yuzdn tutuyorm kendimi kuzum yoksa coktn cikip.anneme gittiydim hadi diyorm torunlarini gorsunler ama yok buldukcs bunuyolar sabrimida siniyolar aksam yemegi yemedim sinirdn faydalari oldu sagolsunlar (ama benden uzakta olsunlsr )
Güzel tatiller canım tadını çıkarucukgenclik
kızmakda ne demek canım benim ❤ Çok sevindim canım çok sağol bende dinlenip kendime geldikten sonra kalkdım yikanacak kiyafetleri yıkadım evimi de güzelce temizledim sonra ütüye geçtim ve şimdi kendi valizimi hazırladım bitirdim arada buraya bakıp çıkyorm sırada eşimin ve kızımın valizini hazırlamak kaldı
Dünkü yorgunluğun çıkmamıştırki daha. Sevinmene çok sevindim canım. Sana kolay gelsin canım.ucukgenclik
kızmakda ne demek canım benim ❤ Çok sevindim canım çok sağol bende dinlenip kendime geldikten sonra kalkdım yikanacak kiyafetleri yıkadım evimi de güzelce temizledim sonra ütüye geçtim ve şimdi kendi valizimi hazırladım bitirdim arada buraya bakıp çıkyorm sırada eşimin ve kızımın valizini hazırlamak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?