Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım herşeyi kaptanlardan beklemediğin için takdir bile ettim seni
benim yapmam lazımdı ama giremedim akşam
saol kuzum

evet dün ceza verdiklerimi görmedin sanırım canım
antiagne ve sen başı çekiyodunuz sen çikolata yediğin için şeker yememe cezası ona hem tatlı hem sürekli pilav yediği için de tatlı ve karbonhidrat yememe cezası verdik
ayrıca bu konuda da adil olduğumuzu düşünüyorum

Görmedim cnm kaç gün ceza ?? Gayet iyi bi ceza zaten 3 gündür yemiyorum şeker ama antiaging cezayada uymamış o zaman

Kızlarrr canım çookkk kokoreç çekiyo. Bu regli dönemi çok tehlikeli valla. Hala daha tam olabilmiş değilim artık sinir olmaya başladım. Neyse eşime mesaj attım canım çok çekiyo diye yasak diyo ama. akşamları sporu onun yanında yapıyorum görüyo halimi çenemden ter akıyo bazen diyo ki o kadar spor yapiyosun yoruluyosun yedirtmem. Sevinsem mi içim burkulsa mi bilemedim yalnız aynı adam haftasonu patlıcan yemeği yapmıştım. Aşkım sen bu patlıcanı çok güzel yapiyosun dedi. Üstüne de ondan yemeyip hem patates kızarttı, yetmedi bir de peynirli makarna yaptırdı

Görmedim cnm kaç gün ceza ?? Gayet iyi bi ceza zaten 3 gündür yemiyorum şeker ama antiaging cezayada uymamış o zaman
Onunda şöyle olduğunu düşünüyorum ben cezayı öğleden sonra yazdim ve oda öglen yediği için görmemis olabilir
Bugünkü menüsünde olursa evet uymamış diyebiliriz
Senin cezama gelince hafta sonuna kadardı ama tabi ne kadar kendini tutarsan o kadar iyi

2 gun degilmis 1 hafta B Baharyagmuru35 ama o bir kalip cikolata da az değildi senin menunde kisir gordum kurabiye gördüm bozdun canim bu aralar menuleri

Öncelikle hayirli olsun canim
2 hafta sadece cuma günleri gelsen olmaz mı
Bi tarti bulursan orda evet fark olacaktır ama 2 hafta icin idare edilebilir
Çünkü izine çıkaramıyoruz seni süresi var

21 gün şeker diyetine giriyorum. Desteğinizi bekliyorum. Şu an hiç tatlı isteğim yok. Bu hafta ve geçen hafta sonu yetti sanırım .
Cok sevindim canim
Zor olacak ama alışıyor insan sakin vazgeçme
Diyetisyene gittiğim zaman yapmıştım bende yap bak sabahlari daha dinc uyanacaksın demisti gerççekten hakliydi

Bence sevin canım destekçinin olması çok güzel benim de erkek arkadaşım öyle aşkım azcık dondurma yesem mi diyorum yok yok yeme su iç salatalık ya diyor. Amaan ye gitsin dese yerim çünkü

2 gun degilmis 1 hafta B Baharyagmuru35 ama o bir kalip cikolata da az değildi senin menunde kisir gordum kurabiye gördüm bozdun canim bu aralar menuleri
Kurabiye cafelerde verilen minik varya ondan bi adet cnm . Çikolatayı bilerek yedim valla kafam attı artık pişman değilim . Devamlılık için yemem lazımdı . Kısırida 5 aydır yemedim cnm çok istiyordu ondan az yapıp yedim . Pazartesiden beri bak menülerim yine süper napalim hak ettik cekicez cezayi

Bence sevin canım destekçinin olması çok güzel benim de erkek arkadaşım öyle aşkım azcık dondurma yesem mi diyorum yok yok yeme su iç salatalık ya diyor. Amaan ye gitsin dese yerim çünkü
Evett orası öylee. Ama dün akşam da diyo ki ben biraz kilo aldım sanki e ben yemiyorum ama beyfendi boğazından ödün vermiyo. Azcik dikkat etsen hemen verirsin diyorum ben de. Napcak bakalım

Anladım canim ozaman büyük ihtimalle atarsınız beni gruptan bilgi vermeyince yinede katılmaya calisacam o arda kilo almak istemiyorum tekrar zaten zor veriyorum ☹
Yok canim neden atalim sen devam etmek istersen konusuruz yapilabilek şeyleri ama sende salmayacaksan halledebiliriz bizi zora sokmazsan yine elinden geldigi kadar diyetine devam edip kilo almamaya çalışırsan

Csnim hem tatile gidip hem nasil yapicsksin seker diyetini zor olmaz mi ama insallah basarirsin cpk faydasi var bnce hem aliskanlk arak hem vucut temizleniyo
Çocuklara bolca ekmek çikolata bana da kuruyemiş (kavrulmamış), mangal , yoğurt Dondurma yok ama. Özellikle yaptım. Bayramda baklava çok aramam zaten.
Sen benim menümü mü paylaştın. Hodri meydan. Seni 21 şeker diyetine davet ediyorum canım. Diyetten dönenin canı çıksın.
ne kadar süre tatilde olacaksın
Bayram sonuna kadar gezmelerdeyim. Bunun 10 günü denizde olur. Gerisi memlekette.
tugbaFB meyve de yasak mı? O zmn dayanmam epey zor
Meyve şekeri früktoz enerji olarak kullanılmadan yeğ deposuna gidiyor önce. Ama domates salatalık da meyve

• En hafif sütlü tatlılardan tutun şerbetli tatlılara, keklerden kurabiyelere, dondurmadan meyveli yoğurtlara, hiçbir tatlıyı yememeli, çay-kahve de dahil olmak üzere içinde şeker olan ya da şeker koyduğunuz hiçbir içeceği içmemelisiniz.
  • Sadece tatlılardan değil hamur işlerinden, beyaz ekmekten, makarnadan ve aşırı miktarda karbonhidrat içeren diğer gıdalardan da uzak durmalısınız.
  • Ekmek ya da hamur işi tüketmek istediğinizde tam buğday unlu, çavdarlı, karabuğdaylı ya da kinoalı olanları tercih etmelisiniz.
  • Paketli ürünlerden uzak durmalısınız, abur cuburları hayatınızdan çıkarmalısınız.
  • Tatlı ihtiyacınızı meyvelerden karşılamalı, yetmemesi durumunda bal-pekmez gibi besinlerden yararlanmalısınız.
  • Bol bol su içmeyi ihmal etmemelisiniz.
  • Öğünlerinizde az yağlı etleri (kırmızı et-tavuk ya da balık), baklagil yemeklerini, tahılları, tohumları, mevsim sebzelerini ve meyvelerini değerlendirmelisiniz.
  • Bal ya da pekmez tüketmeye kararlıysanız günde 1 tatlı kaşığından fazla yememeye özen göstermelisiniz.
  • Son olarak, içine şeker ilave etmediğiniz sürece tüm bitki çaylarını içebilir, tüm baharatları yemeklerinize lezzet katması için kullanabilirsiniz, söylemeden geçmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…