- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.681
yok canım herşeyi kaptanlardan beklemediğin için takdir bile ettim seni22-28 Temmuz Haftası Spor Bildirimleri
Mavi95=
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
@yellow girl 'um. Sen yoğunsun diye yardımcı olmak istedim sana umarım kızmamışsındır. Dünkü listede bu isimler vardı.
evet dün ceza verdiklerimi görmedin sanırım canımSabah: 1 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin, 1 dilim beyaz peynir, yeşillik, domates, salatalık, nektarin, 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli, 1/8 susamlı simit (353)
Öğlen: Bezelye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam: 1 tabak etli güveç, çoban salata, yarım kase yoğurt çorbası, 1 armut
45 dakika yürüyüş
Bi ceza verilecekse antiaging den baslanmali bence menüleri hep böyletugbaFB bu da dünkü menüsüymüş ne dersek dinleyelim malesef dinlemiyor . Kendine eziyet ettiğinin farkında değil belki ceza ile yemesi düzelir arkadasimizin
Görmedim cnm kaç gün ceza ?? Gayet iyi bi ceza zaten 3 gündür yemiyorum şeker ama antiaging cezayada uymamış o zamanevet dün ceza verdiklerimi görmedin sanırım canım
antiagne ve sen başı çekiyodunuz sen çikolata yediğin için şeker yememe cezası ona hem tatlı hem sürekli pilav yediği için de tatlı ve karbonhidrat yememe cezası verdik
ayrıca bu konuda da adil olduğumuzu düşünüyorum
Dun yazdi canim 2 gün ceza hem sana hemde antiagining e bir kişi daha vardiGörmedim cnm kaç gün ceza ?? Gayet iyi bi ceza zaten 3 gündür yemiyorum şeker ama antiaging cezayada uymamış o zaman
Onunda şöyle olduğunu düşünüyorum ben cezayı öğleden sonra yazdim ve oda öglen yediği için görmemis olabilirGörmedim cnm kaç gün ceza ?? Gayet iyi bi ceza zaten 3 gündür yemiyorum şeker ama antiaging cezayada uymamış o zaman
2 gun degilmis 1 haftao zaman 3 kişinin cezasını ben veriyim 3 ü aklımda kalmış çünkü
B Baharyagmuru35 canım sana dediğim gibi cumaya kadar şeker tüketmeme cezası
A antiaging sende nutelları götürdün ayrıca triliçeyide o nedenle sanada cumaya kadar şeker tüketmeme cezası veriyorum, pirinç pilavını da nerdeyse hergün tükettiğin içinde 2 gün karbonhidrat tüketmeme cezası veriyorum
@Dlrykc ne kadar artık evde makarna bitti desendesende yediğin makarnaları eritmek için 2 gün karbonhidratsız beslenmeni istiyorum
Öncelikle hayirli olsun canimKızlar günaydın eşimin tayini çıkıyor şehir değiştireceğiz cumartesi inşallah memlekete gidip bir düğüne katılıp ordan yeni yaşayacağımız yere gidecez ev bulmak ev dizmek yerleşmek iş bulmak derken buraya fazla ugrayamayabilirim fazlasıyla yoğun olacağız çünkü 2 hafta nasıl yapmam gerekiyor ara mi vermem lazım
Cok sevindim canim21 gün şeker diyetine giriyorum. Desteğinizi bekliyorum. Şu an hiç tatlı isteğim yok. Bu hafta ve geçen hafta sonu yetti sanırım .
Kızlarrr canım çookkk kokoreç çekiyo. Bu regli dönemi çok tehlikeli valla. Hala daha tam olabilmiş değilim artık sinir olmaya başladım. Neyse eşime mesaj attım canım çok çekiyo diye yasak diyo ama.akşamları sporu onun yanında yapıyorum görüyo halimi çenemden ter akıyo bazen diyo ki o kadar spor yapiyosun yoruluyosun yedirtmem. Sevinsem mi içim burkulsa mi bilemedim yalnız aynı adam haftasonu patlıcan yemeği yapmıştım. Aşkım sen bu patlıcanı çok güzel yapiyosun dedi. Üstüne de ondan yemeyip hem patates kızarttı, yetmedi bir de peynirli makarna yaptırdı
ne kadar süre tatilde olacaksınTatilde tartılma sorunum olabilir. Bu cuma tartıdan sonra farklı tartılar olabilir.
yok canım hiiiiiç öle bi düşüncemiz yokKeske bnde oyle olsammm rahat ederdim. Kiymetini bilin ve sakin yakinlsrina gitmeyin
Kurabiye cafelerde verilen minik varya ondan bi adet cnm . Çikolatayı bilerek yedim valla kafam attı artık pişman değilim . Devamlılık için yemem lazımdı . Kısırida 5 aydır yemedim cnm çok istiyordu ondan az yapıp yedim . Pazartesiden beri bak menülerim yine süper2 gun degilmis 1 haftaB Baharyagmuru35 ama o bir kalip cikolata da az değildi senin menunde kisir gordum kurabiye gördüm bozdun canim bu aralar menuleri
Evett orası öylee. Ama dün akşam da diyo ki ben biraz kilo aldım sankiBence sevin canım destekçinin olması çok güzel benim de erkek arkadaşım öyle aşkım azcık dondurma yesem mi diyorum yok yok yeme su iç salatalık ya diyor. Amaan ye gitsin dese yerim çünkü
Onunda şöyle olduğunu düşünüyorum ben cezayı öğleden sonra yazdim ve oda öglen yediği için görmemis olabilir
Bugünkü menüsünde olursa evet uymamış diyebiliriz
Senin cezama gelince hafta sonuna kadardı ama tabi ne kadar kendini tutarsan o kadar iyi
Yok canim neden atalim sen devam etmek istersen konusuruz yapilabilek şeyleri ama sende salmayacaksan halledebiliriz bizi zora sokmazsan yine elinden geldigi kadar diyetine devam edip kilo almamaya çalışırsanAnladım canim ozaman büyük ihtimalle atarsınız beni gruptan bilgi vermeyince yinede katılmaya calisacam o arda kilo almak istemiyorum tekrar zaten zor veriyorum ☹
o zaman dayanamam diyerek benim işimi baştan zorlaştırıyosuntugbaFB meyve de yasak mı? O zmn dayanmam epey zor
Çocuklara bolca ekmek çikolata bana da kuruyemiş (kavrulmamış), mangal , yoğurtCsnim hem tatile gidip hem nasil yapicsksin seker diyetini zor olmaz mi ama insallah basarirsin cpk faydasi var bnce hem aliskanlk arak hem vucut temizleniyo
Sen benim menümü mü paylaştın. Hodri meydan. Seni 21 şeker diyetine davet ediyorum canım. Diyetten dönenin canı çıksın.Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin, 1 dilim beyaz peynir, yeşillik, domates, salatalık, nektarin, 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli, 1/8 susamlı simit (353)
Öğlen: Bezelye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam: 1 tabak etli güveç, çoban salata, yarım kase yoğurt çorbası, 1 armut
45 dakika yürüyüş
Bi ceza verilecekse antiaging den baslanmali bence menüleri hep böyletugbaFB bu da dünkü menüsüymüş ne dersek diyelim malesef dinlemiyor . Kendine eziyet ettiğinin farkında değil belki ceza ile yemesi düzelir arkadasimizin
Bayram sonuna kadar gezmelerdeyim. Bunun 10 günü denizde olur. Gerisi memlekette.ne kadar süre tatilde olacaksın
Meyve şekeri früktoz enerji olarak kullanılmadan yeğ deposuna gidiyor önce. Ama domates salatalık da meyvetugbaFB meyve de yasak mı? O zmn dayanmam epey zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?