Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

An itibariyle şekerli hiçbirşey almadım. 4 km yürüdüm. 100 ipsiz 100 ipli zıplama yaptım. Canım tatlı çekmiyor. Ama badem benim dostum sabah 10 adet yedim şimdi de 10 adet.
Kuzum senin bayram da tarti farki falan olabilir yazini okudum nedir durum kac hafta sürecek

Ben meyvelerden anjelika erik ve nektarin tercih ediyorum. Mor erik yüksek kan basıncını önlemeye yardımcı bir mineral olan potasyum (1 orta boy taze erik 113 mg potasyum içerir) kaynağıdır. Kalbi korur, inme riskini azaltır . Vazgeçemem. Nektarinin glisemik indeksi 35. En düşük olan da zeytin 15. Bol bol zeytin yerim tatilde. Çok da severim. Zeytin yağını da çok tüketirim.

3 hafta sonra döneceğim. Tartımı götüreyim en iyisi . Yolda bozulur mu ki?
Bayagi uzunmus alabiliyorsan alman daha guzel olur. Yanina yedek pil de al canim tarti bildirmek mecburi 3 kez tarti bildiriminde bulunmayan diskalifiye oluyor mutlaka bildirmek lazim
Nereye gidiyorsun ailenin yanina mi

Cumaları yaparım canım tabiki ben yemek bildirimlerini falan belki aksayabilirim diye bilgi vermek istedim.

Gerçekten bu haksızlık ya neden biz hep az yemek işkence çekmek zorundayız. Bigun ozaman daha zayıftım eşimle hamburger ve künefe yedik eve geldiğimde tartıldık ben 800 gr almışım o 300 gr vermiş nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten

Fizik kurallarına aykırı ama şöyle bir şey var erkekler inanılmaz hızlı kilo veriyor. Bir de atıyorum o gün yürüdüyseniz vs kilosu da daha fazla olduğu için senden daha fazla kalori yakıyor. Ve günlük kalori ihtiyacı erkeklerin daha fazla oluyor. Bir de buna kilo farkını ekle ve evet haksızlıkk

biz kıyafet wc vs. Hatta akşama kadar yediklerimizle sabah arası anca 1kilo fark olur adamlar wc ye girip üstünü çıkardığı 5kilo farkediyor bu ne adaletsiz sistemdir

yok canım hiiiiiç öle bi düşüncemiz yok
Ne gadanda gizil kiskandim sizi

Bayram beklentim baklava degil kavurma umarim gittigim yerlerde bolca ikram ederler

Evet canım valla aykırı metobolizmamiz aynı çalışsa keşke

Ekmek almadm eve su an yemek onumde bana bakiuo ben ona nasil yicem diye dusunuyom ben ki disarsa yerken bile ekmek isteyen biriuim
Gittigimiz bi kebapcida beklerkn kendi yaptiklari ekmekle terwgini getirirdiler sirf o yizdn surekli oraya gidiyodk esimle

Güzel yapmasan ne olacaktı bilemedim.

Evet canım paylaştım tek menünü paylaştım menülerini değil . O kadar yazıların hiçbirini umursamadigin için senin iyiliğin için paylaştım .
21 günlük şeker diyetini yapmama gerek yok benim zaten tüketmiyorum hergün tatlı birşeyler. Ama sen istersen yap çok etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…