- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.701
Kuzum senin bayram da tarti farki falan olabilir yazini okudum nedir durum kac hafta sürecekAn itibariyle şekerli hiçbirşey almadım. 4 km yürüdüm. 100 ipsiz 100 ipli zıplama yaptım. Canım tatlı çekmiyor. Ama badem benim dostum sabah 10 adet yedim şimdi de 10 adet.
3 hafta sonra döneceğim. Tartımı götüreyim en iyisi . Yolda bozulur mu ki?Kuzum senin bayram da tarti farki falan olabilir yazini okudum nedir durum kac hafta sürecek
Bayagi uzunmus alabiliyorsan alman daha guzel olur. Yanina yedek pil de al canim tarti bildirmek mecburi 3 kez tarti bildiriminde bulunmayan diskalifiye oluyor mutlaka bildirmek lazim3 hafta sonra döneceğim. Tartımı götüreyim en iyisi . Yolda bozulur mu ki?
Aynen canım bende cabalicam sağolunYok canim neden atalim sen devam etmek istersen konusuruz yapilabilek şeyleri ama sende salmayacaksan halledebiliriz bizi zora sokmazsan yine elinden geldigi kadar diyetine devam edip kilo almamaya çalışırsan
Tabi canım en kötü eczaneler var tartılırım bilgi veririmÖncelikle hayirli olsun canim
2 hafta sadece cuma günleri gelsen olmaz mı
Bi tarti bulursan orda evet fark olacaktır ama 2 hafta icin idare edilebilir
Çünkü izine çıkaramıyoruz seni süresi var
Cumaları yaparım canım tabiki ben yemek bildirimlerini falan belki aksayabilirim diye bilgi vermek istedim.Canım bilgi veremiycem derken cuma bildirimlerini yapabilecekmisin? Aktiflikten bahsediyorsan bu tarz durumlarda onu bir süreliğine tabiki idare ederiz sorun olmaz ama cuma bildirimleri çok önemli biliyorsun cumaları düzenli bildirim yapabilirmisin?
Ah bende gidebilsem şoyle 1000 km fln uzagadun onca laftn sonra aksam yine gorustuk hic bisey olmamis gibiydiler kendimi sizofren gibi hissediyorum acaba olaylar kafamin icinde mi dönuyo
Gerçekten bu haksızlık ya neden biz hep az yemek işkence çekmek zorundayız. Bigun ozaman daha zayıftımKızlarrr canım çookkk kokoreç çekiyo. Bu regli dönemi çok tehlikeli valla. Hala daha tam olabilmiş değilim artık sinir olmaya başladım. Neyse eşime mesaj attım canım çok çekiyo diye yasak diyo ama.akşamları sporu onun yanında yapıyorum görüyo halimi çenemden ter akıyo bazen diyo ki o kadar spor yapiyosun yoruluyosun yedirtmem. Sevinsem mi içim burkulsa mi bilemedim yalnız aynı adam haftasonu patlıcan yemeği yapmıştım. Aşkım sen bu patlıcanı çok güzel yapiyosun dedi. Üstüne de ondan yemeyip hem patates kızarttı, yetmedi bir de peynirli makarna yaptırdı
Fizik kurallarına aykırıGerçekten bu haksızlık ya neden biz hep az yemek işkence çekmek zorundayız. Bigun ozaman daha zayıftımeşimle hamburger ve künefe yedik eve geldiğimde tartıldık ben 800 gr almışım o 300 gr vermiş nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten
Fizik kurallarına aykırıama şöyle bir şey var erkekler inanılmaz hızlı kilo veriyor. Bir de atıyorum o gün yürüdüyseniz vs kilosu da daha fazla olduğu için senden daha fazla kalori yakıyor. Ve günlük kalori ihtiyacı erkeklerin daha fazla oluyor. Bir de buna kilo farkını ekle ve evet haksızlıkk
Ne gadanda gizil kiskandim siziyok canım hiiiiiç öle bi düşüncemiz yok
Bayram beklentim baklava degil kavurma umarim gittigim yerlerde bolca ikram ederlerÇocuklara bolca ekmek çikolata bana da kuruyemiş (kavrulmamış), mangal , yoğurtDondurma yok ama. Özellikle yaptım. Bayramda baklava çok aramam zaten.
Sen benim menümü mü paylaştın. Hodri meydan. Seni 21 şeker diyetine davet ediyorum canım. Diyetten dönenin canı çıksın.
Bayram sonuna kadar gezmelerdeyim. Bunun 10 günü denizde olur. Gerisi memlekette.
Meyve şekeri früktoz enerji olarak kullanılmadan yeğ deposuna gidiyor önce. Ama domates salatalık da meyve
Neyse ki sabrim kuvvetlidir daş gibi dag olsa dayanmazdi o kadar seyeevet bide hiç birşey yokmuş gibi davranılması daha hoşgerçekten
Evet canım valla aykırı metobolizmamiz aynı çalışsa keşkeFizik kurallarına aykırıama şöyle bir şey var erkekler inanılmaz hızlı kilo veriyor. Bir de atıyorum o gün yürüdüyseniz vs kilosu da daha fazla olduğu için senden daha fazla kalori yakıyor. Ve günlük kalori ihtiyacı erkeklerin daha fazla oluyor. Bir de buna kilo farkını ekle ve evet haksızlıkk
bi cinnete bakarNeyse ki sabrim kuvvetlidir daş gibi dag olsa dayanmazdi o kadar seye
Rica ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu banayok canım herşeyi kaptanlardan beklemediğin için takdir bile ettim seni
benim yapmam lazımdı ama giremedim akşam
saol kuzum
Güzel yapmasan ne olacaktı bilemedim.Kızlarrr canım çookkk kokoreç çekiyo. Bu regli dönemi çok tehlikeli valla. Hala daha tam olabilmiş değilim artık sinir olmaya başladım. Neyse eşime mesaj attım canım çok çekiyo diye yasak diyo ama.akşamları sporu onun yanında yapıyorum görüyo halimi çenemden ter akıyo bazen diyo ki o kadar spor yapiyosun yoruluyosun yedirtmem. Sevinsem mi içim burkulsa mi bilemedim yalnız aynı adam haftasonu patlıcan yemeği yapmıştım. Aşkım sen bu patlıcanı çok güzel yapiyosun dedi. Üstüne de ondan yemeyip hem patates kızarttı, yetmedi bir de peynirli makarna yaptırdı
Evet canım paylaştım tek menünü paylaştım menülerini değil . O kadar yazıların hiçbirini umursamadigin için senin iyiliğin için paylaştım .Çocuklara bolca ekmek çikolata bana da kuruyemiş (kavrulmamış), mangal , yoğurtDondurma yok ama. Özellikle yaptım. Bayramda baklava çok aramam zaten.
Sen benim menümü mü paylaştın. Hodri meydan. Seni 21 şeker diyetine davet ediyorum canım. Diyetten dönenin canı çıksın.
Bayram sonuna kadar gezmelerdeyim. Bunun 10 günü denizde olur. Gerisi memlekette.
Meyve şekeri früktoz enerji olarak kullanılmadan yeğ deposuna gidiyor önce. Ama domates salatalık da meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?