Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın eşimin tayini çıkıyor şehir değiştireceğiz cumartesi inşallah memlekete gidip bir düğüne katılıp ordan yeni yaşayacağımız yere gidecez ev bulmak ev dizmek yerleşmek iş bulmak derken buraya fazla ugrayamayabilirim fazlasıyla yoğun olacağız çünkü 2 hafta nasıl yapmam gerekiyor ara mi vermem lazım

Hayırlısı olsun canım. Yeni hayatınızda iyi insanlar karşınıza çıksın. Düğünde iyi eğlenceler canım.

Kolay gelsin şimdiden hayirli olsun canim Ara olmuyor 2 ay dolmadan izine cikamiyorsun

Valla ben farklı şehirdeyim canım kayinvalidemle çok şükür bi sıkıntım yok çok seviyorum kendisini ama sanırım farklı şehirde olmak çok güzel tüm akrabalarla arada mesafe olması çok iyi
Ah bende gidebilsem şoyle 1000 km fln uzaga dun onca laftn sonra aksam yine gorustuk hic bisey olmamis gibiydiler kendimi sizofren gibi hissediyorum acaba olaylar kafamin icinde mi dönuyo

Hayirli olsun canim uzagim derken bide kv nin yanina tasinmayin

Çok güzel düşüş olmuş canım ❤ çok sevindim 60lara komple veda etmek üzeresin ne güzel hadi 60 bana da yakında görün tabi önce 61

22-28 Temmuz Haftası Spor Bildirimleri
Mavi95= 411 + 417.5
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=180+240
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=172+112
Dlrykc= 515+415
SchonerDuft=
verano_porteno= 60+ 80

22 Temmuz-172 puan: 45 dakika tempolu yürüyüş, 50 mekik, 10 dakika pilates, 160 zıplama
23 Temmuz-112 puan: 45 dakika tempolu yürüyüş

21 gün şeker diyetine giriyorum. Desteğinizi bekliyorum. Şu an hiç tatlı isteğim yok. Bu hafta ve geçen hafta sonu yetti sanırım .
Csnim hem tatile gidip hem nasil yapicsksin seker diyetini zor olmaz mi ama insallah basarirsin cpk faydasi var bnce hem aliskanlk arak hem vucut temizleniyo

Anladım canim ozaman büyük ihtimalle atarsınız beni gruptan bilgi vermeyince yinede katılmaya calisacam o arda kilo almak istemiyorum tekrar zaten zor veriyorum ☹
Canım bilgi veremiycem derken cuma bildirimlerini yapabilecekmisin? Aktiflikten bahsediyorsan bu tarz durumlarda onu bir süreliğine tabiki idare ederiz sorun olmaz ama cuma bildirimleri çok önemli biliyorsun cumaları düzenli bildirim yapabilirmisin?

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin, 1 dilim beyaz peynir, yeşillik, domates, salatalık, nektarin, 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli, 1/8 susamlı simit (353)

Öğlen: Bezelye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 2 çatal kıbrıs tatlısı

Akşam: 1 tabak etli güveç, çoban salata, yarım kase yoğurt çorbası, 1 armut

45 dakika yürüyüş

Bi ceza verilecekse antiaging den baslanmali bence menüleri hep böyle tugbaFB bu da dünkü menüsüymüş ne dersek diyelim malesef dinlemiyor . Kendine eziyet ettiğinin farkında değil belki ceza ile yemesi düzelir arkadasimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…