- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.661
Güzel sonuçlar aldık canım artılar eksiye düştüGünaydın kızlar :) Bir sürü yorum birikmiş hepsini okuyamadım. Birkaçınız geçen hafta patates detoksu yapmıştınız, ne oldu o? İyi sonuç verdi mi?
Hayırlısı olsun canım. Yeni hayatınızda iyi insanlar karşınıza çıksın. Düğünde iyi eğlenceler canım.Kızlar günaydın eşimin tayini çıkıyor şehir değiştireceğiz cumartesi inşallah memlekete gidip bir düğüne katılıp ordan yeni yaşayacağımız yere gidecez ev bulmak ev dizmek yerleşmek iş bulmak derken buraya fazla ugrayamayabilirim fazlasıyla yoğun olacağız çünkü 2 hafta nasıl yapmam gerekiyor ara mi vermem lazım
Kolay gelsin şimdiden hayirli olsun canim Ara olmuyor 2 ay dolmadan izine cikamiyorsunKızlar günaydın eşimin tayini çıkıyor şehir değiştireceğiz cumartesi inşallah memlekete gidip bir düğüne katılıp ordan yeni yaşayacağımız yere gidecez ev bulmak ev dizmek yerleşmek iş bulmak derken buraya fazla ugrayamayabilirim fazlasıyla yoğun olacağız çünkü 2 hafta nasıl yapmam gerekiyor ara mi vermem lazım
Amin canım teşekkürlerHayırlısı olsun canım. Yeni hayatınızda iyi insanlar karşınıza çıksın. Düğünde iyi eğlenceler canım.
Anladım canim ozaman büyük ihtimalle atarsınız beni gruptan bilgi vermeyince yinede katılmaya calisacam o arda kilo almak istemiyorum tekrar zaten zor veriyorum ☹Kolay gelsin şimdiden hayirli olsun canim Ara olmuyor 2 ay dolmadan izine cikamiyorsun
Aksam herkes ac yatmis galibaValla dün gece bende aç aç uyudum midem çığlık atıyordu resmen evdekilere terör estirdim
Ah bende gidebilsem şoyle 1000 km fln uzagaValla ben farklı şehirdeyim canım kayinvalidemle çok şükür bi sıkıntım yok çok seviyorum kendisini ama sanırım farklı şehirde olmak çok güzel tüm akrabalarla arada mesafe olması çok iyi
Hayirli olsun canim uzagim derken bide kv nin yanina tasinmayinKızlar günaydın eşimin tayini çıkıyor şehir değiştireceğiz cumartesi inşallah memlekete gidip bir düğüne katılıp ordan yeni yaşayacağımız yere gidecez ev bulmak ev dizmek yerleşmek iş bulmak derken buraya fazla ugrayamayabilirim fazlasıyla yoğun olacağız çünkü 2 hafta nasıl yapmam gerekiyor ara mi vermem lazım
Çok güzel düşüş olmuş canım ❤ çok sevindimEvet canım protein ağırlıklı beslendim tavuk yoğurt et ayran şeklinde beslendim . Ekmek dün harici normalde bayadir yemiyorum dünde elektrik kesildi sağolsun kaza kursununa kurban gittik61.9dan 60.5e düştüm canım
valla iki tarafada uzağım evet zorluklarıda var ama kafam rahat yok geldin yok gelmedin derdi yokRahat biraksinlar gercektrn ya tasinma sansim olsa sehir fln degistiririm o derece biktim
Csnim hem tatile gidip hem nasil yapicsksin seker diyetini zor olmaz mi ama insallah basarirsin cpk faydasi var bnce hem aliskanlk arak hem vucut temizleniyo21 gün şeker diyetine giriyorum. Desteğinizi bekliyorum. Şu an hiç tatlı isteğim yok. Bu hafta ve geçen hafta sonu yetti sanırım .
Canım bilgi veremiycem derken cuma bildirimlerini yapabilecekmisin? Aktiflikten bahsediyorsan bu tarz durumlarda onu bir süreliğine tabiki idare ederiz sorun olmaz ama cuma bildirimleri çok önemli biliyorsun cumaları düzenli bildirim yapabilirmisin?Anladım canim ozaman büyük ihtimalle atarsınız beni gruptan bilgi vermeyince yinede katılmaya calisacam o arda kilo almak istemiyorum tekrar zaten zor veriyorum ☹
Keske bnde oyle olsammm rahat ederdim. Kiymetini bilin ve sakin yakinlsrina gitmeyinvalla iki tarafada uzağım evet zorluklarıda var ama kafam rahat yok geldin yok gelmedin derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?