Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gel teskere gel teskere bitsin bu hasret

neyse az kalmışşş hadi bakalım Allah kurtarsın...

Son düzenleme:

balımm yaaaa üzme kendiniii bakk gerçkten hep beraber birlikte vericezz kilolarımızıı .
spor konusunda sana fırça bilmiyorumm ya kıyamam ki ben sana
ama sana destek olurum canımm seninle beraber bende yaparımm günlük ceza verelim birbirimizeee olurmu kuzumm yaa yeterki sen üzülme wllaa kıyamıyorum sana

sağol canım yaaa((((tamam peki o zaman yarından itibaren spor ilave edeceğiz inş.toparlıycam ya senin hatırına toparlayıp kenidme geleceğim be fadikim söz ya.sırf senin hatırın için yaaaa.tamam kendimi zorlayacağım ya.ve kellogsa da başlıycam 14 günlüğüne.

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum kocaman sizi

tamam kaptanım bizim ofiste bi yogunluk var izne çıkılıyo yaa osn raporlar felan ilgilenemedim seninle kusura bakma olurmu güzel kaptanım

iştee buuu benim arkadaşımmm canım arkadaşım benimmm sözz bende seni hiç yanlız bırakmıcam misafir gelse hatta ev dolu olsa bile yapıcamm gerçektenn eğer uyapmazsam ceza verirsin bana bende sana olurmu. haftaya yani pzrtesi itabiri ileeee yeni bi diet başlangıcıııı yeni brr hayattt
yeterki benim canım arkadaşım üzülmesinn kendini kötü ve yanlız hissetmesinn

öznurum nerdesin canımm sana msj atcaktım fac. ama kapandıı burya gelince bekliyorumm yorum yapcam çünkii aliciğimmm senin ifadenii

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum kocaman sizi
tamam kaptancım ben de çok öptümgörüşürk senin yüzünü kar çıkartmıycam söz.

tamam canım arkadşaım sağol desteğin içn.söz pazartesi itibariyle ben de başlıycam yeniden.bırkamıycam çünkü şimdiye kadar yaptığım en büyük hata yarı yolda bırakmak oldu bu defa yapmıycam ve yeniden kendime format atıp abşlıycam inş.şimdi ben de çıkıyom sen de işlerine devam et pazartesi görüşürüz bolbol.seni ve herkesi çok öptümbi de fadikim tabeeeee:)

aynen öleee canım benimm pazartesi itibariyle hayatımızı resetlemiş olarak dönüş yapıyoruz yani dönüşümüz muhteşem olacakkkkkkk:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
bende çokk öptümmm ve evet vedee fatoşummm

kaçıncı olmuşuz diye bakmaya geldim ama daha belli olmamış sanırsam
ben bu gün ne yedim
sabah yarım gevrek 2 kaşık çamur peyniri
domates salatalık
öğle 1 dilim ekmek 1 tane bayıldı
1 fincan 3ü1 arada kahve
bukadar ara öğün yapamadım geç kahvaltı yaptımya

fadik facede buldum seni istek gönderdim nazmiye benim ha
bu arada herkes isteklerimi kabul etmiş öpüldünüz
herkes çok güzelmiş ya en şişkonuz benim sanırsaaaaam
yusufçuğa bayıldım öznur tam tahmin ettiğim gibisin kuzu çok güzelsin

nazommmm evet kabul ettimmm gayett hoş bi hatunsunn ikeremm tahamm mıııı:78::78::78::78::78::78::78:

çokkk sevimlisin canıımm gözlerinn harika zatgennnn:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

öznurummmm daldınn temizliğee çıkamdınn herall bekle bekle ağaç oldumm kök salcam birazdann haaaa

öhümm öhümm
kaptancığımm hafta sonu için izin istiyorum malumm düğünnn varrr
bana dua edin nolurr güzel oluyum azcıkk bari makyajda yaptırıcam normalde hiç yamma çünki millet şaşırıcakk

fotoğrafları bekliyoruz amaaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…