- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.341
ayy ne güzel tatile cıkıyon kaptan ya.herşeydn öte insanın ailesinin yanında olmasından daha güzel bişey yok sanırım.bu arada inş haftaya veririm.bu arada ben de kolik oldum tvye.ama uzaklaşmam.ya burgaza sahil yapma imkanım olsa 1 dakka durmam.sabah sahilde yürümeyi nasıl özlemişim.kaptancım yaaa sana söz haftaya en az 800 gram vercem.bu hafta kellogs yapcam 14 gün inş ii veririm.kızlar bunu deneyip ii veren oldu mu forumda acep?
off canım ya o son günler bi türlü geçmek bilmiyo dimi biz bartındayken bende senin gibi son günlerde nasız zaman gheçireceğimi şaşırıyordum neyse sık dişini az kaldı
kavuşçan babana kardeşlerine
şafak kaç kaptangel teskere gel teskere bitsin bu hasret
ya ne bilim bitek verememek dil genel bi moral bozukluğu var üstümde.ne bilim bu da kilitliyo sanırım vucüdu yaaaa.ama bu hafta kellogsa başlıycam çünkü yetti gari.hızlı vermem lazım artık.bi de spor yapcam bundan sonra inş ramamzana kadar.kzılar spor yoklması da yapıp fırça çekecek birileri lazım bana.fadik sen bana fırça çeekr misin?hatta diğer kzılar da ya .spor yoklamamı alıp fırça çeker misiniz bana?çünkü sporsuz olmiii olmiii olmiiii((
sağol canım yaaabalımm yaaaa üzme kendiniii bakk gerçkten hep beraber birlikte vericezz kilolarımızıı .
spor konusunda sana fırça bilmiyorumm ya kıyamam ki ben sana
ama sana destek olurum canımm seninle beraber bende yaparımm günlük ceza verelim birbirimizeee olurmu kuzumm yaa yeterki sen üzülme wllaa kıyamıyorum sana
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum kocaman sizi
sağol canım yaaa((((tamam peki o zaman yarından itibaren spor ilave edeceğiz inş.toparlıycam ya senin hatırına toparlayıp kenidme geleceğim be fadikim söz ya.sırf senin hatırın için yaaaa.tamam kendimi zorlayacağım ya.ve kellogsa da başlıycam 14 günlüğüne.
tamam kaptancım ben de çok öptümgörüşürk senin yüzünü kar çıkartmıycam söz.kızlar ben çıkıyorum öpüyorum kocaman sizi
tamam canım arkadşaım sağol desteğin içn.söz pazartesi itibariyle ben de başlıycam yeniden.bırkamıycam çünkü şimdiye kadar yaptığım en büyük hata yarı yolda bırakmak oldu bu defa yapmıycam ve yeniden kendime format atıp abşlıycam inş.şimdi ben de çıkıyom sen de işlerine devam et pazartesi görüşürüz bolbol.seni ve herkesi çok öptümtamam kaptanım bizim ofiste bi yogunluk var izne çıkılıyo yaa osn raporlar felan ilgilenemedim seninle kusura bakma olurmu güzel kaptanım
iştee buuu benim arkadaşımmm canım arkadaşım benimmm sözz bende seni hiç yanlız bırakmıcam misafir gelse hatta ev dolu olsa bile yapıcamm gerçektenn eğer uyapmazsam ceza verirsin bana bende sana olurmu. haftaya yani pzrtesi itabiri ileeee yeni bi diet başlangıcıııı yeni brr hayattt
yeterki benim canım arkadaşım üzülmesinn kendini kötü ve yanlız hissetmesinn
tamam kaptancım ben de çok öptümgörüşürk senin yüzünü kar çıkartmıycam söz.
tamam canım arkadşaım sağol desteğin içn.söz pazartesi itibariyle ben de başlıycam yeniden.bırkamıycam çünkü şimdiye kadar yaptığım en büyük hata yarı yolda bırakmak oldu bu defa yapmıycam ve yeniden kendime format atıp abşlıycam inş.şimdi ben de çıkıyom sen de işlerine devam et pazartesi görüşürüz bolbol.seni ve herkesi çok öptümbi de fadikim tabeeeee:)
öhümm öhümm
kaptancığımm hafta sonu için izin istiyorum malumm düğünnn varrr
bana dua edin nolurr güzel oluyum azcıkk bari makyajda yaptırıcam normalde hiç yamma çünki millet şaşırıcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?