Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık

maydonoz kaynat limon sık iç...

ooo süper..

öznurum nerdesin canımm sana msj atcaktım fac. ama kapandıı burya gelince bekliyorumm yorum yapcam çünkii aliciğimmm senin ifadenii

ıı şeyy geldimm:78:

tşk ederim bide ben farkında olabilsem bugün teyzeme gittim. verme kilo diyo sadece yüzün süzüldü dedi oysakine iltifat bekliyodum

öznurummmm daldınn temizliğee çıkamdınn herall bekle bekle ağaç oldumm kök salcam birazdann haaaa
temizlik bitti tam keyif yapmak için giriyodumkii annem evde durmak istemedi dışarı çıktık

fotolarını koymazsan etmeyiz dua falan düğüne bi gitte millet güzellik görsünn

kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık

enemmm çok seviyorum bn permayıda saçı çok yıpratmıyomu:26:

tatlım sen tuzlu mu besleniyorsunn
gitmesi lazım bu şişkinliğin tabi bi banyo yap bol su iç azıcık esneme hareketleri yap geçer inşşş tam bilmiom ama

flaş fLaş flaş anamın komşusundan yazıyom 7 mesajı dolduruyumda ayıp olmasın diyom

selamlar kızçeler
tebrik ediyorum 3 cü olmuşuz
benim yüzümden 2 liği kaybetmemişzdir inşlh

bende hırs ettim valla hatta sinir oldum ne bu yaa doğru düzgün yemediğim halde artı çıktım onca ayakta dolanıyorum yerimde durmuyorum :84::84:

yaram iyileşmiş çok şükür
doktorum şeker ilacı verdi yumurtalıklarım için hemde daha rahat kilo verirsin dedi birde başka ilaç verdi bir ay içicem bunları sonra adet olunca doktora gidicem bir dahaki ay
artık yarayıda hallettiğimize göre bebek çalışmalarını hızlandıralım dedi
rabbim daha fazla bekletmesin inşlh ne diyem

şu an kaynanamlar eşimler çökelekli hamur kızartması yiyolar kaynanacağızım
o kadar ısrar etti sadece ucundan tadına baktım

bugün yediklerim

sabah
bir dilim çöavdar ekmeği
yarım domates
yarım kk peynir

öğle
2 tane etli biber dolması
bi kaç kaşık salata

ara
bir dilim karpuz

akşam
bir bardak sütle special k

birazdan karpuz yiycem

45 dk hızlı tempodada yürüdüm

kaynanam sen yürüdün sana bakarken ben yoruldum diyo şaşaırıyo bendeki bu azme ve hırsa

inşş heyşey gönlünce olur cnm

Ellerine saglik kaptancigim. Ugrasip herkezin kilolarini takip edip liste hazirliyorsun Allah razi olsun

buarada 3.olmusuz fakat nerden bakiyoruz hangi grubun kacinci olduguna acaba ?

Selam arkadaslar, 2 gundur diyet yapmiyorum, pazar gunu basliyacagim , ve diyet yapmayinca abartiyorum yediklerimde sanirim.

cunki dun arkadasla yemek yaptik, aksam 8 de yedik.

bu sabahta hamburger yedimyaninda cola ....
burgerin 60 cl

ekmegin 110 cl
cola 300 cl

bugun coook isim var, evi temizlicem, spor yapicam, aksam caya misafirlerim geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…