- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.381
kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık
maydonoz kaynat limon sık iç...kızlarr ben geldim daha şimdi eve girdim . işten erken çıktım ayakkabımı çantamı aldım tüm eksik ne varsa ordan kuaförüme uğradım kaşımıda aldırdım yarın kızarık durmasın die. yarın içinde randevulaştıkk huhhhh nihayet hallettim kızlar valla yaa ama ayakkabımı elbisenin altına giyince beğenmedim sabah gidip değiştiricimmm ufff(
ama şöyle bişey varki kızlar sabhtan beri hiç bişey yemedim rutin kahvaltımı yaptımm sonrasında sadece su içtim amaa inanılmaz şişim yaaa deliricemm walla deliricemm yaa ben yarına kadar azcıkdaha göbeğim gitsin die aç duruyorum ama nie şişkinlik var yaaaa ne yapıcam ben şimdi bacaklarım bile şişşş hemde nasıl bide babet giydim bugünn . ufff akıl verin nolur kızlar yarına kadar nasıl gidicek bu şişkinilkkkkkkkkkkkkkkk
neden kırılayım güselim içinden ne geliyosa onu sööle annnem
nolsun bizim adam bugün beni yemeğe davet etti dışarı birazdan hazırlanıp gidicem bu gün iyi günü galiba
gitmeden bi gelem bekem dedim napıyosunuz diye
öznurum nerdesin canımm sana msj atcaktım fac. ama kapandıı burya gelince bekliyorumm yorum yapcam çünkii aliciğimmm senin ifadenii
tşk ederim bide ben farkında olabilsemfadik facede buldum seni istek gönderdim nazmiye benim ha
bu arada herkes isteklerimi kabul etmiş öpüldünüz
herkes çok güzelmiş ya en şişkonuz benim sanırsaaaaam
yusufçuğa bayıldım öznur tam tahmin ettiğim gibisin kuzu çok güzelsin
temizlik bitti tam keyif yapmak için giriyodumkii annem evde durmak istemedi dışarı çıktıköznurummmm daldınn temizliğee çıkamdınn herall bekle bekle ağaç oldumm kök salcam birazdann haaaa
öhümm öhümm
kaptancığımm hafta sonu için izin istiyorum malumm düğünnn varrr
bana dua edin nolurr güzel oluyum azcıkk bari makyajda yaptırıcam normalde hiç yamma çünki millet şaşırıcakk
kızlarr ben geldim daha şimdi eve girdim . işten erken çıktım ayakkabımı çantamı aldım tüm eksik ne varsa ordan kuaförüme uğradım kaşımıda aldırdım yarın kızarık durmasın die. yarın içinde randevulaştıkk huhhhh nihayet hallettim kızlar valla yaa ama ayakkabımı elbisenin altına giyince beğenmedim sabah gidip değiştiricimmm ufff(
ama şöyle bişey varki kızlar sabhtan beri hiç bişey yemedim rutin kahvaltımı yaptımm sonrasında sadece su içtim amaa inanılmaz şişim yaaa deliricemm walla deliricemm yaa ben yarına kadar azcıkdaha göbeğim gitsin die aç duruyorum ama nie şişkinlik var yaaaa ne yapıcam ben şimdi bacaklarım bile şişşş hemde nasıl bide babet giydim bugünn . ufff akıl verin nolur kızlar yarına kadar nasıl gidicek bu şişkinilkkkkkkkkkkkkkkk
bugün 2 tane kurabiye yedim adetimya canım tatlı istiyo.....
kıslar beni dinleyin maydonoz suyu için ödem mödem kalmaz...
nasıl olcek o. netten araştırdımda her biri farklı bi tarif vermiş
kaçar ben anam gidelim artık diyo öptüm sizi.......
yaram iyileşmiş çok şükür
doktorum şeker ilacı verdi yumurtalıklarım için hemde daha rahat kilo verirsin dedi birde başka ilaç verdi bir ay içicem bunları sonra adet olunca doktora gidicem bir dahaki ay
artık yarayıda hallettiğimize göre bebek çalışmalarını hızlandıralım dedi
rabbim daha fazla bekletmesin inşlh ne diyem
14. TAKIM 212. ETAP
aynalar ( 96,5 / 96,1 / 0,4 / 0,41% )
pinkcat87 ( 64,0 / 63,7 / 0,3 / 0,47% )
triptofan ( 75,9 / 75,7 / 0,2 / 0,26% )
roseberry ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29% )
irras ( 89,1 / 88,0 / 1,1 / 1,23% )
selinay2002 ( 64,5 / 64,3 / 0,2 / 0,31% )
aysen_34 ( 71,7 / 72,0 / -0,3 / -0,42%)
emidaf ( 69,8 / 69,0 / 0,8 / 1,15% )
catlak_kemmik ( 65,0 / 62,5 / 2,5 / 3,85% )
faTTa83 ( 74,8 / 75,2 / -0,4 / -0,53% )
nazco ( 81,0 / 80,6 / 0,4 / 0,49% )
prenses88 ( 54,7 / 54,5 / 0,2 / 0,37% )
urbi_seher ( 105,0 / 104,5 / 0,5 / 0,48% ) yeni üye hedefi 65
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 980,5 / 974,4 / 6,1 / 0,62% )
bnde akşam yemeği yemedim. şeytan dürtüyo yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?