Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar 3. olmuşuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

öznurcum tebrik ederim bireyselde 2. olmuşsuun canımm

Son düzenleme:
selam kızlar,eşimmmmm geldi çooook mutluyum allahın izniyle artık hep beraberiz sadece 2 günlüğüne gidip gelecek ondan sonra hep beraberiz inşallah ....

3.olmuşuz süpersiniz kızlaaaaaaaaaaarrrr hepinize tebrik koyuyorum .........

birazdan maaile pazara gidicez taze taze meyve sebze alıcaz..

nazmiyecim sen de çok tatlısın....

bugün ne giysemi izliyorum bir kız 120 kilodan 3.5 yılda 60 kilo vermiş süper bişey ya.......

kızalr annemin komşusunda girdim nete kaptancım yarında burdayım ama uğramaya çalışacam yine öpüyom hepinizi

kızlarr ben geldim daha şimdi eve girdim . işten erken çıktım ayakkabımı çantamı aldım tüm eksik ne varsa ordan kuaförüme uğradım kaşımıda aldırdım yarın kızarık durmasın die. yarın içinde randevulaştıkk huhhhh nihayet hallettim kızlar valla yaa ama ayakkabımı elbisenin altına giyince beğenmedim sabah gidip değiştiricimmm ufff (
ama şöyle bişey varki kızlar sabhtan beri hiç bişey yemedim rutin kahvaltımı yaptımm sonrasında sadece su içtim amaa inanılmaz şişim yaaa deliricemm walla deliricemm yaa ben yarına kadar azcıkdaha göbeğim gitsin die aç duruyorum ama nie şişkinlik var yaaaa ne yapıcam ben şimdi bacaklarım bile şişşş hemde nasıl bide babet giydim bugünn . ufff akıl verin nolur kızlar yarına kadar nasıl gidicek bu şişkinilkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar 3. olmuşuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

öznurcum tebrik ederim bireyselde 2. olmuşsuun canımm

aaaa süpermiş ama keşke ben daha fazla kilo verseydim belkim o zaman ikinci olurduk belkimde birinci neyse haftaya artık
ya ben hafta içi tartılıyorum daha fazla kilo vermiş oluyorum ama cuma bi bakıyom daha az kilo vermişim bu bi gecede ne değişiyo hiç anlamadım cumaları bana bişi oluyo

nazmiyecim sen de çok tatlısın....

bugün ne giysemi izliyorum bir kız 120 kilodan 3.5 yılda 60 kilo vermiş süper bişey ya.......

sağol canım
kız söyledimi nasıl varmiş o kiloları ben onu kaçırmışım zaping yaparken

kızlarrrr 3. olmuşuzz süper bi haberr hepinizi hepimizi tebrik ediyorummm :))))))))))))

yaşasın 14. takım güzelleriiiii:)))))

nazocumm naberrrr :))))
sana anne diyesimm geliyo kırılma amaaaa içimden öyle demek geliyooo anneme benziyosun belki ondanırrr :))))))))))

nazommmm evet kabul ettimmm gayett hoş bi hatunsunn ikeremm tahamm mıııı:78::78::78::78::78::78::78:

çokkk sevimlisin canıımm gözlerinn harika zatgennnn:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

sağol güzelim o senin kalbinin güzelliği düğün fotolarını bekliyoruz

canım bu akşam iki fincan form çay iç ödemin gitmesine iyi geliyo olmadı korse giyersin kız dert etme bukadar

kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık

güle güle kullan canım saçlarını değişiklik olmuştur ne güzel insanın tipi değişiyo kendini iyi hissetmek için kuaföre koşuyoz zati iyide geliyo

saol nazco bu ara heryerimle oynatasım var ya
benimki yüzünden galba ona sarmamak için kuaförden çıkmıom

nazocumm naberrrr :))))
sana anne diyesimm geliyo kırılma amaaaa içimden öyle demek geliyooo anneme benziyosun belki ondanırrr :))))))))))

neden kırılayım güselim içinden ne geliyosa onu sööle annnem

nolsun bizim adam bugün beni yemeğe davet etti dışarı birazdan hazırlanıp gidicem bu gün iyi günü galiba
gitmeden bi gelem bekem dedim napıyosunuz diye

hadin görüşürüz sonra fadikçim ben şimdi gidip giyinip süslenim acık
etek giyim bari içime doğmuş galiba sabah epilasyon işlerini yapmıştım kaymak bacaklarımı açım accık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…