Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler bağyanlar geçen bu hafta ki yoklamayı ben yapıcakmışım maalesef laptopımın şarjı bozuldu aldığım yere verdim servise yollayacaklar onun için diğer küçük laptopmı kullanıcam ama oda çok yavaş içinde ki programdan bir sayfadan diğerine 1 dakikada geçiyor ve takılıyor sayfalar kaptan nasıl yapalım ?

ben yardımcı olabilerim :)))

öznurcum esranın pcsinde sorun varmış bu hafta günlük mesaj sayılarını sen yapacaksın tamam mı canım yarından itibaren başlıyorsun

18-24haziran yoklama listesi

aynalar - + + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
triptofan + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + - + + + + +
selinay2002 + + + + + + +
aysen_34 + + + + + - +
emidaf - - + + + + +
catlak_kemmik + + + + + + +
faTTa83 - - - + - + +
nazco + + + + + + +
prenses88 + + + + + + +
urbi_seher - + + + + + +

Son düzenleme:

gizoşşş nereye kayboluyosun

ouyyy saat kaç oldu uyumadım ben hala. dertlerimi pöyküreyim bariii belki okuyan olar.
şimdiye kadar neye heves ettiysem bütün hepsi suya düştü bide iyikide suya düşmüş diyorum gerçek olsalardı eğer zaman hatasına uğrayacaklardı her işte bi hayır var diyip isyan etmiyorum bu yüzden ama artık istediklerim olsun istiyorum. 2 güzel haber var umarım ikiside olur. hatta size üçüncüyüde büyük bi mutlulukla açıklarım hevesim kursağımda kalır diye hayallerimi pek anlatmam. dördüncüyü söyleyebilirim ama tabisi kilo vermekkkkkkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr.... sabah sabah cnm sıkıldı gayfe içiyim dedim fal bakacak biri bulursam diye fotoda ekliyim. bakamayan varsa en azından bişiler atarsınız hı? olmamı?

bu arada fincanı kaldırdığımda tabakta minnak damlacıklar sıçradı mutluluk gözyaşları mıdır acep bunlar?

kızlar günayyyydın hepinize sonunda tatillll....
az önce kahvaltımı ettim
1 haşlanmış yumurta,peynir ,domates,salatalık ,yeşil zeytin 3 tane, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay,
kendimi çoook mutlu hissediyorum bugün hayırdır inşallahh

neden uyuyamadın yaa birtanem ya dertler hep var güzellik uykunu ihmal etme:26:
gerçekleşince diğerlerinide söyle acayip merak ettim hayallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…