- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.161
Sevindim canimEvett geçti şükür. 2 gündür spor yapmadım, güzelce dinlendim.
Oooo 62 bel miGünaydın kızlarrr :)
Çok güzel haberlerim var. Dün fitnessblender'ın 1000 kalorilik bir videosunu yaptım tam 1,5 saat sürüyor. Zordu ama değdi. Bugün sabah kalktığımda 400 gr artı çıktım 56.4 olmuşum. O kadar spora normal tabii. Amaaaa, kenarda mezurayı görünce bir de ölçüleyim dedim. Aslında biraz daha bekleyecektim ama dayanamadımm :)
Kol: 28 > 26
Bel: 70 > 62
Göbek: 85 > 78
Üst bacak: 59 > 55
Diz üstü: 45 > 43
Bacaklarım en sorunlu bölgem. Belim hemen inceliyor ama bacaklarım en son ve zor gidiyor. İstediğim kadar inceltene kadar devam edeceğim.
Göğsü ölçmeyi unutmuşum ama olmayan sütyenlerimin hepsi oluyor artık sonundaaa
muhteşem ölçüler yaa. neler yaptın bu sürede canım
bana özelden yaptığın videoları atar mısın canım zahmet olmazsaCanım tabii herkese yarayan şeyler farklı ama bende en hızlı etki edenleri yazayım
Beslenme: Aralıklı oruç (16-8), kahvaltıyı olabildiğinve geç yemek, akşam yemeğini olabildiğince erken yemek. Düşük karbonhidratlı beslenmek, karbonhidratı sebzeden almaya çalışmak. Meyveyi bile kısıtladım bu ara ki ben meyve canavarıyımdır. Karbonhidratı kesince zaten iştahım da kapanıyor hemen.
Spor: Haftada en az 5 gün, günde en az yarım saat. Ağırlık+HIIT kardiyo. Selülitler için de bence kesin çözüm pilates. Ama zorlayıcı olanları yapılacak, bazı videolarda hiç spor yapıyorum gibi hissetmiyorum. Çalıştırdığın bölge alev alev yanacak. İstediğim kiloya ulaştıktan sonra da koşuya devam edeceğim inşallah.
Gönderdim canımbana özelden yaptığın videoları atar mısın canım zahmet olmazsa
çok sağol canım netim az iş çıkışı bakacağım hemenGönderdim canım
Haftasonu çok da iyi beslenemedim sürekli açlık hissettim. Ağrım da olduğu için spor yapamadım. Dün de tüm gün hiç tuvalete çıkamadım hala şişlik hissediyorum. Aslında artıyı daha fazla bekliyordum. Ama sorun değil çarşambaya eksiye düşerimAa niye öyle arttı cnm
Sağol canım. Çok uykum geldiği için sık sık mola veriyoruz. İlk defa bu kadar uzun süre araba kullandım.iyi yolculuklar cnm kazasız belasız varırsınız inşallah
Aynen kilo almamissindir bencede o artıda sen inersin ben inanıyorumHaftasonu çok da iyi beslenemedim sürekli açlık hissettim. Ağrım da olduğu için spor yapamadım. Dün de tüm gün hiç tuvalete çıkamadım hala şişlik hissediyorum. Aslında artıyı daha fazla bekliyordum. Ama sorun değil çarşambaya eksiye düşerim
Yarın ortopediye gidicem canım. Zorlarsam ağrım oluyor. Dünde bütün gün mutfağı temizledik hep ayaktaydım. Ağrı kesici içiyorum bakalım yarın ne dicek. Şuan iyiyim ama canımSevindim canim@ucukgenclik sen ne ettin kuzum senin de kalcadan vardi gectimi nasil oldun
Oooo 62 bel micok iyi
Çok geçmiş olsun canımYarın ortopediye gidicem canım. Zorlarsam ağrım oluyor. Dünde bütün gün mutfağı temizledik hep ayaktaydım. Ağrı kesici içiyorum bakalım yarın ne dicek. Şuan iyiyim ama canım
Kızlar tebrik ediyorum herkesiii. Ya ben geçen hafta birinci olduydum arada kaynadı22 temmuz pazartesi - 28 temmuz pazar spor listemizin sonuçları
1.miz 2393 puanla B Baharyagmuru35
2.miz 1772.5 puanla D Dlrykc
3.müz 1425 puanlaKizilbodur
Kizlar tebrik ederim süpersiniz
4.müz 895 puanlatugbaFB
5.miz 722.5 puanlaBuki_89
6.mız 702.5 puanla A antiaging
7.miz 380 puanla D dugi
8.miz 140 puanlaVerano_porteno
9.muz 72 puanlaucukgenclik
10.muz ( sonuncular)SchonerDuft blonde ambition
tugbaFB
Yetkim olmadan böyle birşey yaptım ama yardım amacıyla canım umarim sorun olmaz
Geçen hafta hesaplanmamıştı aynen bU hafta el atayim dedim gecsn hafta birinciligini de bu hafta ucunculugunude tebrik ederim canim super spor yapiyorsunKızlar tebrik ediyorum herkesiii. Ya ben geçen hafta birinci olduydum arada kaynadı
Teşekkür ederimm. Bugünkü artımın üstünü örtmeye çalışıyorumGeçen hafta hesaplanmamıştı aynen bU hafta el atayim dedim gecsn hafta birinciligini de bu hafta ucunculugunude tebrik ederim canim super spor yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?