- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.181
Sen inersin o kilo artışı değildir zaten ışık hızıyla veriyosun valla kiloları ben tartilmiycam bugün kesin artı çıkarım o artiyida cumaya kadar veremem kesin yine kilolar gitmez ben kendi derdime yanayım temmuzu 74 le kapatırım demistim 74 u bırak 76 ya geri çıktımTeşekkür ederimm. Bugünkü artımın üstünü örtmeye çalışıyorum
Bugünü güzel geçirr. Yarın tartıl fazla da yetmemişsin haftasonu. Artı çıkmazsın benceSen inersin o kilo artışı değildir zaten ışık hızıyla veriyosun valla kiloları ben tartilmiycam bugün kesin artı çıkarım o artiyida cumaya kadar veremem kesin yine kilolar gitmez ben kendi derdime yanayım temmuzu 74 le kapatırım demistim 74 u bırak 76 ya geri çıktım
77.7 cıktı hemde dün spor yaptıgim halde vücudum bana kazık mi atiyo ben anlamadım gerçekten cumayı merak eder oldum şuan ben sokBugünü güzel geçirr. Yarın tartıl fazla da yetmemişsin haftasonu. Artı çıkmazsın bence
Canım olur mu kizim hasta işlerde yoğun giremedim bugün ellerine saglik ❤22 temmuz pazartesi - 28 temmuz pazar spor listemizin sonuçları
1.miz 2393 puanla B Baharyagmuru35
2.miz 1772.5 puanla @Dlrykc
3.müz 1425 puanlaKizilbodur
Kizlar tebrik ederim süpersiniz
4.müz 895 puanlatugbaFB
5.miz 722.5 puanla @Buki_89
6.mız 702.5 puanla A antiaging
7.miz 380 puanla @dugi
8.miz 140 puanlaVerano_porteno
9.muz 72 puanlaucukgenclik
10.muz ( sonuncular) @SchonerDuft @yellow girl
tugbaFB
Yetkim olmadan böyle birşey yaptım ama yardım amacıyla canım umarim sorun olmaz
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm nesi varCanım olur mu kizim hasta işlerde yoğun giremedim bugün ellerine saglik ❤
Geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir. Benimkiler büyük ama hafta sonu iki yiğenim hastalandı. Ne kadar zor olduğunu hatırladım.Canım olur mu kizim hasta işlerde yoğun giremedim bugün ellerine saglik ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?