- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.601
bende sana yazacaktım cnm nerelerdesin diyeKizlar kus bakmayin bu hafta cok isim vardi giremedim siteye, hastane islerim fln vardi.Dizime baktirdim kikirdak yumusamasi cikti. Sabah yine gitcem mr sonucum cikcak. Menu yazamadim ama diyete uydum. Kahvaltisiz if ' e devam ediyorum.
Mavi95 (75.9///% )
ucukgenclik (66///%)
dugi (56.1/56.6/0.5/+%0.4)
kaptinn(58.8///%)
antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (74.5/73.4/1.1/%1.48)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.2/61.6/0.6/%0.96)
canım o dukan birasından bugünde yapıp iç biraz daha inecektir şişliğinGünaydın kızlar, ödemimi üyük ölçüde attım ama yine de geçen haftaki kilomun altına inemedim. Çok az yememe ve litrelerce su ve çay içmeme rağmen56,6 çıktım maalesef artıdayım
Mavi95 (75.9///% )
ucukgenclik (66///%)
kaptinn(58.8///%)
antiaging (68.5///%)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.2///%)
sabit olarak yazıyorum canım listeyeBen tartılamadım. Büyük ihtimalle sabitim. Elimle yağlarımı ölçtüm aynı. Biraz da şişkinlik var.. Ven dönünce detoks suyu yapacağım. Bayrama 66 zor.
canım o dukan birasından bugünde yapıp iç biraz daha inecektir şişliğin
nerdesin canım şimdiDün yaptım canım neredeyse bir kilo ödemi attım çok şükür. Bugün de yapacağım. Tek sıkıntı burada Türkiye'deki gibi soda yok, köpüklü su var sadece. Tadı çok güzel olmuyor. Hafta sonu Türkiye'ye geliyorum orada da yapacağım inşallah. En çok maden suyunu özlüyorum vallahi :)
nerdesin canım şimdi
bende almanyaya iş için gittiğimde toplantıda su yerine o dediğinden içirmişlerdibende suya hasret kalmıştım
iyi bari az kalmış canımCanım 1,5 senedir Macaristan'da yaşıyorum iş için. Ama Eylül'de İstanbul'a geri taşınacağım :)
iyi bari az kalmış canım1.5 sene iş için çok uzun bi zaman canım ama bekarken senin içinde farklı bi deneyim olmuştur
benimde karşıma ne yazıkki evlendikten sonra çıktı ama gidemedim, uzun süreli idi çünküCanım evet ben seviyorum yurt dışında yaşamayı. Çok güzel deneyim oluyor :) Şimdi kendi başımayken daha rahat evet
canım dikkat etmene rağmen veremiyosunKizlar ben yine sabitimtakimdn ayrilmak istiyorum ne kadar dikkt edersem edeyim gitmiyo sizide kotu etkiliyorum
Saol canim insallahbende sana yazacaktım cnm nerelerdesin diye
çok geçmiş olsun cnm umarım en yakın zamanda iyileşirsin
buna rağmen çok güzel vermişin
Tebrik ederkm canim cok iyiKızlar günaydınnn. 73.4 olmuşum. Bu hafta giden 1.1 kilo
Gecmis olsun canim yine de gayet iyi vermişsinKizlar kus bakmayin bu hafta cok isim vardi giremedim siteye, hastane islerim fln vardi.Dizime baktirdim kikirdak yumusamasi cikti. Sabah yine gitcem mr sonucum cikcak. Menu yazamadim ama diyete uydum. Kahvaltisiz if ' e devam ediyorum.
Mavi95 (75.9///% )
ucukgenclik (66///%)
kaptinn(58.8///%)
antiaging (68.5///%)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.2/61.6/0.6/%0.96)
Olur mu fistigim neden cikacaksin her hafta bir degil ki bir iki hafta kotu olur sonra toparlarsınKizlar ben yine sabitimtakimdn ayrilmak istiyorum ne kadar dikkt edersem edeyim gitmiyo sizide kotu etkiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?