- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.741
Nazar degdirdiniz yemek yapmaya üsendmKarbonhidrat ve şeker çabuk acıktırır canım hatta karbonhidrat vucudu tekrar karbonhidrat ve şeker arayışına sokar ondan acıkman çok normal birde karbonhidratlar kendinin 4katı kadar vücutta su tutuyormuş yani eğer makarna fazla yendiysen ve yarın sabah tartılırsan 1kiloya yakın artı görebilirsin sakın tartılmainşallah makarnayı 1tabak yemedin tam kilo vermişken o yenir mi hem de akşam akşam
Gözün aydınRegl oldumherkese benden cay
Hic biseyi beklemedik onu bekledigimiz kadar :Gözün aydınHadi darısı başıma yarın gelmesi lazım ama son aylar da hiç tarihinde gelmedi ondan kim bilir ne zaman gelir
Ah analarrr bazen robotlasabiliyolar ve herkesi kendileri gini saniyplarBen çok yoruldummmmm bugünnnnnn çığlık aticammm. Annem de hiç acıma yok.
Ben almadim bu seneGözümde canlanır koskoca paket bayram çikolatası
Aynen canım. Benim erken geldiğimi unutmuş. Anne daha fazla dayanamıyorum dedim. Babam nerde dedim ben babanı yolladım dedi. O da eve gelmiş sonra geldi aldı beni. Tüm gün ayakta ayağım çok kötü ağrıdı.Ah analarrr bazen robotlasabiliyolar ve herkesi kendileri gini saniyplar
Yine eşinle yemişsinizzz. Ben tek başıma paketi bitiririm her bayram.Ben almadim bu senegecen bayram aldigimizin hepsini biz yemistk esimle
Sağol kuzumm aldık geçen hafta koltuğunuKizilbodur kuzum sen miydin oto koltugu soran denk gelside bak istersen
İyi bari eve gondermis en azindanAynen canım. Benim erken geldiğimi unutmuş. Anne daha fazla dayanamıyorum dedim. Babam nerde dedim ben babanı yolladım dedi. O da eve gelmiş sonra geldi aldı beni. Tüm gün ayakta ayağım çok kötü ağrıdı.
Bnm tercihim baklava sekere pek bakmiyormYine eşinle yemişsinizzz. Ben tek başıma paketi bitiririm her bayram.
Gule gule kullaninnn bizim araba olmadigindn bunlara hic bakmyormSağol kuzumm aldık geçen hafta koltuğunu
29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 568+257.5+0+550+490.5
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+395+740+750+990
dugi=240
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300+240+320
Dlrykc=
verano_porteno=
6000 ipsiz zıplama 750
40dk kardiyo 240
Toplam 990 puan
Bemde 7 yada 7:30 gibi yemis oluyordum hemde daha yaz gelmemişti martta baslamistim7 geç değil bence. Kızım da 7de yiyor akşam yemeğini. Hatta bizim yememiz çoğu zaman 7.30u buluyor. Eşimin eve gelmesi o saati buluyor haftaiçi. Ki 1.5 aydır diyetteyim. Haftanın 2 3 gübü akşam yemeğine misafirim oluyor. 9dan önce yiyemiyorumkilo vermeme hiç engel olmadı
İzin istiyorum. Dayanamıyom Himmet Ağbeyyy.
Sen de iyi ki varsin kuzum sen olmasan liste ne olurduİşin özü hepimiz vücudumuzu tanıyoruzz ve neue ihtiyacı var biliyoruz. Ben bu zamana kadar edindiğim tecrübelerimden bu şekilde beslenmenin bana iyi geldiğini gördümm. Ha diyetisyenede gitmişliğim var zamanında ama devlet hastanesinde.hiçbir zaman o verdiği listeyi uygulayamadım. Bana uygun olmadı. Şu an maddi durumum olanak verseydi hiç durmaz özel bi diyetisyene giderdim. Şimdilik iyi gidiyorum ama sanırım, güzel kilo verdiğimi düşünüyorum, çok şükür sütüm etkilenmiyor. Ve size büyük bir teşekkür etmem gerek çünkü sayenizde spor alışkanlığı kazandım. Gerçekten büyük fark yaratıyor. 70 kiloyken gidemediğim kot pantolonumu şu an giyebiliyorsam sporun gücü o yüzden iyi ki diyorum, doğru zamanda zayıflama kararı almışım ve bu takımda olduğum için de çok mutluyum
Hadi gozun aydın fıstıkRegl oldumherkese benden cay
sevdigim çikolatam neredeee ben neredeyimmmGözümde canlanır koskoca paket bayram çikolatası
Kim biliirrr kim biliirrr kim biliirrrrr kim bilirGözün aydınHadi darısı başıma yarın gelmesi lazım ama son aylar da hiç tarihinde gelmedi ondan kim bilir ne zaman gelir
Sağol canımm. Şu an söyleyeceğim şeye çok gülebilirsin. Bizim de arabamız yok.Bnm tercihim baklava sekere pek bakmiyorm
Gule gule kullaninnn bizim araba olmadigindn bunlara hic bakmyorm
Bizim de yokSağol canımm. Şu an söyleyeceğim şeye çok gülebilirsin. Bizim de arabamız yok.
Yaa bayram çikolatasını buraya yazarken o şarkıyı söylüyordum ben de. Ne güzel tamamladınBemde 7 yada 7:30 gibi yemis oluyordum hemde daha yaz gelmemişti martta baslamistimhava daha erken karariyordu hic etkilemedi
dayanmalisin daha 1 ayin var canim kurallara gore 2 ay suren dolmadi eger yine de ayrilmak istiyorum dersen 6 ay asil listeye giremiyorsun 5 temmuzda listeye giris yapmışsın 2 ay suren dolduktan sonra izin kullanabiliyorsun
Sen de iyi ki varsin kuzum sen olmasan liste ne olurduher hafta 1 kilo yada daha fazla verdigin oldu
Hadi gozun aydın fıstık
sevdigim çikolatam neredeee ben neredeyimmm
Sucumuz neydikiii ayrildik boyleee
Kim biliirrr kim biliirrr kim biliirrrrr kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?