Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizim de yok da sen niye o zaman bakiyordun ki yeni mi alacaksiniz
Hatta bizim ehliyetimiz bilr yok. Yani eşimle benim. şimdi şöyle oldu biraz garip gelebilir. Ben de çok sorguladım, yok artık bi de koltuk mu alcaz dedim. Bayramda uzun yola çıkıyoruz ailecek. Abim araba kiralamış. Oto koltuğu da kiralıcaktık mecbur. Abinin de içine sinmedi tam bir yeğen düşkünü. Kiralanan iyi olmaz, hem kira parası vereceğimize satın alalım dedi. Bu arada 4 günlük kira parası 140tl falan sanırım. sıkıştırdı beni de kaç gün netten baktık ettik. en son işte p.tesi gittik aldık. Ehliyet yok ama koltuk var. Mantığı da şu dayısının, her şey her geçen gün çok pahalanıyor. Keşke sen hamileyken alsaydık daha ucuza almış olurduk diyo. yarın öbür gün araba alırsak koltuk hazırda dursunmuş

Size şöyle bir örnek daha vereyimm biraz daha gülün bu ramazan bayramında oturuyoruz halamla. halamın oğlu ailesiyle almanyada oturuyor, temmuz ayında gelcekler vs onu konuşuyoruz. Neyse küçük bi torunu var, buraya gelince bezi bıraktırcaklar, onun için netten klozete benzeyen lazımlık bakıyoruz. Abim dşyo ki Çakıla da alalım seneye lazım olur nasılsa. En az 20tl zamlanırmış, şimdiden alalım dursunmuş

Yaa bayram çikolatasını buraya yazarken o şarkıyı söylüyordum ben de. Ne güzel tamamladın

Teşekkürler efendim her zaman.
kaptinn den kaldi aliskanlik o pek soylerdi ilk defa 2016 katildim o zamanlar hep soylerdi.
Hatta bu listeye gelmeden oncede gel yine sarkilar soyleriz dedim artik ben kirmizi balik dinliyorum demişti anca onu soylerim dediydi

benim annemde bizimkinin lazimligini markette görmüş cok guzel diye almis tee 1 sene sonra kullanmıştık

B Baharyagmuru35 diğer yerlerde ciddi fark var ama alt göbek yani simit bölgen bir de kalçan da pek fark olmadımı o kısımlarda incelme az mı oldu? 1.fotoda kilon çok fazla fark çok belli ama o fotoda da alt göbek kısmı pek yok gibi sanki ondan alt göbek de çok daralma olmadımı acaba bide 2.de de zaten kalça hariç kilon iyi duruyor kalçan pek küçülmemiş galiba klaça ve simitte fark az olduğundan mı etek hala aynı acaba geri kalan yerlerin de çok çok ciddi incelme kilo verme ve fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…