Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar Pooff ... sabah tartıldım +1 çıktı 63.3 yarın regle olmam lazım regle geldi diye böyle çıktı sanırım ama insan yine de çok sinir oluyor
Ödemse cokta takma bence yaa aslinda boyle zamanlarda tattilmamak en iyisi bos yere moral bozuyoz

Ödemse cokta takma bence yaa aslinda boyle zamanlarda tattilmamak en iyisi bos yere moral bozuyoz
Evet canım dün ile bugün arasın da 1 kilo fark çıktı bir gün de bir kilo zaten alamam ya regle olacağım diye şu tuttum yada çok aşırı sıvı aldm diyemi bilmiyorum dün 3lt ye yakın şu içtim artı çorba+kaç bardak dolusu çay ve kahve içtim 4lt yi geçti aldığı sıvılar ondan mı oldu bilmiyorum ama işte kendimizi tutamayp hergün tartılıyoruz sonrada böyle çıkınca modelimiz bozuluyor ama sen harika vermişsin canım tebrik ederim bende biran önce 61 lere geçerim inşlh .

Eger aksam saatlerinde ictiysen onlar etkilemis olabilir belkide bende dün verrydim şunu

Aksam yemegi icin 7 de gec degil mi
7 geç değil bence. Kızım da 7de yiyor akşam yemeğini. Hatta bizim yememiz çoğu zaman 7.30u buluyor. Eşimin eve gelmesi o saati buluyor haftaiçi. Ki 1.5 aydır diyetteyim. Haftanın 2 3 gübü akşam yemeğine misafirim oluyor. 9dan önce yiyemiyorum kilo vermeme hiç engel olmadı

Kızın metabolizması alışmış bizim gibi değilki vücudun saat merhumu yok ama merakta etmedim değil hergün 5'de yesen kaç kilo verirdin

Kızlar benim adım sayarım bozulmuş. Geçen yıkamıştım kuruyunca bir şey olmaz dedim ama oksitlenme yapmış sanırım. Bende netten indireyim dedim ama indirdiğim işe yaramıyor bildiğiniz güzel bir uygulama var mı?

Kızın metabolizması alışmış bizim gibi değilki vücudun saat merhumu yok ama merakta etmedim değil hergün 5'de yesen kaç kilo verirdin
Valla benim kız gündüz nerdeyse hiç emmiyor. Gece aktif olarak emziriyorum. Artık emzirmeye diye kalkar kendimi mutfakta bulurum. Dayanamam şekerim düşer

Valla ben hiç indirmedim telin kendi adım saatini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…