- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.721
Kiz masallah bn gecen 6 da yedim uyuyamadm sisliktn bunye alismis7 geç değil bence. Kızım da 7de yiyor akşam yemeğini. Hatta bizim yememiz çoğu zaman 7.30u buluyor. Eşimin eve gelmesi o saati buluyor haftaiçi. Ki 1.5 aydır diyetteyim. Haftanın 2 3 gübü akşam yemeğine misafirim oluyor. 9dan önce yiyemiyorumkilo vermeme hiç engel olmadı
Kesinlikle senin için 9 bile geç diil canm sonuçta biz emzirmiyoruz ve gece de yatıp uyuyoruz sen bizim gibi gece sabaha kadar uyumuyorsun ki bebek için gece boyunca da aktifsin ve emzirmek ile tüm vücudun süt üretimi için çalışıyor zaten onun için sen nasl daha tok ve bebeğinle ilgilenebilecek enerjide oluyorsan o saatte ye canım zaten emziren birine göre gayetakul ve diyete uygun besleniyor üzerinede spor yapıyorsun bünyan daha fazlası ile zorlanır üstelik sen hepimizden daha iyi kilo veriyorken zaten bir değişiklik yapman yanlış olur gayet doğru ilerlediğin verdiğin kilolardan da belli zatenValla benim kız gündüz nerdeyse hiç emmiyor. Gece aktif olarak emziriyorum. Artık emzirmeye diye kalkar kendimi mutfakta bulurum. Dayanamam şekerim düşer
Tamam canım cuma seni bildirisiz izne ayıralım bencede tatilde zor olur haklısınİzin istiyorum. Dayanamıyom Himmet Ağbeyyy.
Canm kız zaten bizim gibi uyumuyor ki sürekli gece bebek le ilgileniyor ve emziriyor onun yedikleri 1saat içinde eriyip gidip çoktan süt oluyordur vücut süt üretimi için günluķ 2-3 saat aktif spor yapıyor gibi çalsp kalori yakıyormuş o yediğinden 2 saatte eser kalmaz bence gece boyu aktif biri olarak ve üstelik gece sporda yapıyor erken bile yiyor maşallah onlarla dayanıp sabaha kadar aç durabiliyor maşallah üstelik bide o gece de spor yapıyor geceleride zıplıyor filan düşün yaniKiz masallah bn gecen 6 da yedim uyuyamadm sisliktn bunye alismis
Bnde bugün 74 çıkarım diye tartıldım 75.6 ya geri çıkmış bu dalgalanmalar beni öldürüyor 400 gr fazla çıktım dune göre o kdr da spor ve diyet yaptım garip
canim hiç beğenmedim beslenme şeklini sutlac kuru fasulye pilav hepsi karbonhidrat bunlari yiceksin akşam da sadece pul biber yoğurt bu şekilde zayiflarsin ama istediğin incelikte olur musun bilmiyorum çok yanlış geldi bana çorba kurufasulye ayran ,aksama da ton balıklı salata veya tavuk salata çok güzel olurdu aslında böylece iyi incelirdinKızlar bugünkü yemeğim
Sütlaç
Kurufasulyeli pirinç pilavı
Çoban salata
Hiç ekmek yok
2 civarı bunları yedim yatmadan öncede limonlu pulbiberli yoğurt bir kase
Şuana kadar 2 litre su
Türk kahvesi
Fincan çay bakalım bu şekilde vücut ne yapacak
Dikkat et sen genede canım bakma bizim dediğimize hele ben anne olmadığım için hiç anlamıyorum siziValla benim kız gündüz nerdeyse hiç emmiyor. Gece aktif olarak emziriyorum. Artık emzirmeye diye kalkar kendimi mutfakta bulurum. Dayanamam şekerim düşer
Benimkinde var mı acaba bu gece eve gidince bakayımValla ben hiç indirmedim telin kendi adım saatini kullanıyorum
Tek öğün yapıyorum canım. Yatmadan önce yoğurt kürü işe yarar belki diye gece onu yiyorum yoksa hiç yemicemcanim hiç beğenmedim beslenme şeklini sutlac kuru fasulye pilav hepsi karbonhidrat bunlari yiceksin akşam da sadece pul biber yoğurt bu şekilde zayiflarsin ama istediğin incelikte olur musun bilmiyorum çok yanlış geldi bana çorba kurufasulye ayran ,aksama da ton balıklı salata veya tavuk salata çok güzel olurdu aslında böylece iyi incelirdin
E bende emziriyom ya kuzu hani bende niye ayni seyler olmuyoCanm kız zaten bizim gibi uyumuyor ki sürekli gece bebek le ilgileniyor ve emziriyor onun yedikleri 1saat içinde eriyip gidip çoktan süt oluyordur vücut süt üretimi için günluķ 2-3 saat aktif spor yapıyor gibi çalsp kalori yakıyormuş o yediğinden 2 saatte eser kalmaz bence gece boyu aktif biri olarak ve üstelik gece sporda yapıyor erken bile yiyor maşallah onlarla dayanıp sabaha kadar aç durabiliyor maşallah üstelik bide o gece de spor yapıyor geceleride zıplıyor filan düşün yani
Canım normal insanlar bile özellikle erkeklerin yüzde doksanı gece boyu yiyor ve diyet yapmayan insanlarda öyle yiyorken sen hem diyet beslenip hemde emzirdigin halde nasl 6dan yediğini gece yatarken sindiremiyorsun şok oldumE bende emziriyom ya kuzu hani bende niye ayni seyler olmuyobnmkide gece dogru duzgun uyumuyo hatta 4 5 kez uyaniyo vücut yavas demek ki
Hergün tartılmıyorum cnm o bir kere oldu . Börek vardı onu da 5 aydır ilk kez yedim . Simit her hafta yiyorum o doğru . Cikolatayida kestim artık.B Baharyagmuru35 canim yablis anlama ama ben 2 ayda sadece 2 kilo verebildim bunun 1 ayı sabit geçti üstelik senin menülerinde simit,börek, kaşar,çikolata ,sosis gibi şeyler vardı bana kalırsa bundan bu kadar kilo alınır mı demeden bıçak gibi kesmek gerek inan ben tek bir kaçamak yapmadım bayramda ailem el açması baklava yapti fındık fıstığı öyle boldu ki yanlardan taşıyordu 1 tane bile yemedim ve kilo veremedim her gün bu mesajlarını okuyorum coook üstüne gidiyorsun . Bir diyetisyene falan git çünkü bu şekilde inan veremezsin çok olumsuzsun ben senden çok daha güzel beslenerek kilo veremedim bir simit susami bile yemisligim yoktu o zaman. Her gün tartiliyorsun sana herkes tartilma diyor fazla çıkıyorsun bu sefer kafaya takıp inadına vücut kiloyu veremiyor
Canım sürekli bugün su kadar çıktım falan diyorsun haftada 1 tartilsan keskeHergün tartılmıyorum cnm o bir kere oldu . Börek vardı onu da 5 aydır ilk kez yedim . Simit her hafta yiyorum o doğru . Cikolatayida kestim artık.
Ekmegin etkisi olabilir tabiCanım normal insanlar bile özellikle erkeklerin yüzde doksanı gece boyu yiyor ve diyet yapmayan insanlarda öyle yiyorken sen hem diyet beslenip hemde emzirdigin halde nasl 6dan yediğini gece yatarken sindiremiyorsun şok oldumyada 6da ne yedin acaba ki bukadar sindiremedin bide o var tabi mesela yoğurt,çorba vs. Tarzı şeyleri vücut inanılmaz hızlı sindiriyor hatta insan resmen yatağa aç giriyor açlı çekerek uyuyor yani burda çok kişinin açlıktan uyuyamıyor yada miğdem görülüyor vs. Diyor herkes sen ne yiyin akşam valla çok merak ettim. mesela et yiyorsan öğlen yemelisin sindirimi en az 4-5 saat sürer o yüzden diyetisyenler öğlen et,baklagil tarzı şeyleri tüketin akşam yemeyin diyor canım akßam 6da sadece salata ve çorba yada sadece sebze ve yoğurt ye bakalım gece 00:00 da sindirmemiş mi olucaksın yoksa açlıktan zor mu uyuycaksin
Karbonhidrat ve şeker çabuk acıktırır canım hatta karbonhidrat vucudu tekrar karbonhidrat ve şeker arayışına sokar ondan acıkman çok normal birde karbonhidratlar kendinin 4katı kadar vücutta su tutuyormuş yani eğer makarna fazla yendiysen ve yarın sabah tartılırsan 1kiloya yakın artı görebilirsin sakın tartılmaEkmegin etkisi olabilir tabibn makarna turu seyler yedigimdecok acikiyorum mesela bugun aksam makarna yedim inanilmaz aciktm meyve yiyorm simdi bnde ters tepiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?