Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım kaç gündür menülerin gerçekten çok kötüydü sürekli karbonhidrat tükettin keşke böyle yapmasaydın 65 e kadar inmiştin 2 kilo daha verip mezun olabilirdin ordan geri 68 lere çıkman çok üzücü vermek için çok emek harcıyoruz canım bence biran önce kendini frenlemeye ve daha doğru şeyler tüketmeye çalış yoksa 2 kilo daha alıp 70 i geri görürsün psikolojini de kötü etkiler diye düşünüyorum ve önümüz bayram acil düzenlemezsen daha kötü olur şimdi hemen düzeltmeye başla bence kilolar yerleşmeden de atmaya başlarsın bunun bir kısmı ödemdir hemen önlem alır isen yerleşmeden gider

Son düzenleme:
Oo naptın cnm emeklerine yazık etme

Hoşgeldin canım ❤ tatil iyi gelmiştir ödemler de yakında gider zaten canm umarım çoğuda ödemdir ve çabucak geri gider
Her gün alkol aldım neredeyse gece 1.30 gibi kokoreç ya da köfte ekmek yemeye gidiyorduk sonra uyuyorduk. Cumaya kadar sıkı şekilde diyet yapacam sonrası bayram zaten.
Tatilini tskipteydm masalahhhh ne guzel gezdiniz oyle
Sağol canım dolu dolu geçti sağ salim de evimize döndük.
Sen ne yaptın kv ile aranız nasıl bir yazamadım sana bu konu ile ilgili

Haftalik rutinim
Haftalik rutinim diyorsun ama boyle olursa kilo vermende aksamalar olabilir sonra da kilo veremiyorum diye stres yapiyorsun kuzum stres olunca veremiyirum deyip baska kacamaklar oluyor kısır döngü.
Birde ben hic bir diyetisyenin haftalik olarak 1 simit verdigini gormedim ceyrek arada o da ekmek yerine
Ilk zamanlar daha cok fazlalik oldugu icin simit yesen bile kilo vermis olabilirsin ama kilon azaldıkça bunlari yemeye devam edersen bence daha az ve yavas verirsin

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=555+
cakilinannesi=
dugi=
tgb1907=
antiaging=
verano_porteno=

1600 ip atlama 320 puan
16 dk eliptik 64 puan
6 dk koşu 24 puan
50 dk tempolu yürüyüş 125
10 dk bölgesel çalışma 10 puan
5 dk ağırlıkla bölgesel çalışma 10 puan
Toplam
555 puan

2 3 haftadır yemedim zaten bende o yüzden.
Elimden geldiğince bütün zararlı şeyleri azaltmaya çalışıyorum 5 ay oldu ama 5 ay boyunca da uzun zamandır yemedigim şeydir var ve insan bi yerden sonra artık tek tük de olsa az miktar da olsa yemek istiyo . Yoksa patlama olur hepsine saldırr insan çünkü gerçek hayat gerçekçi olarak bu şekilde hayatta hiçbirşey yemeden devam.etmez . 5 ay hiçbirşey yemeyip 5 aydan sonra yine aynı düzene dönünce verdiği tüm kiloları alır insan. Diyetten çok yasam standartina dondum aslında o 69 u olucam kafaya koydum . Sevmedigim zararlı şeyleri 2 3 haftada bir yiyerek surdurulebilirlik sağlamaya çalışıyorum. Ama tabi haftasonu biraz cıvıttim. Canımın istedikleri deposunu doldurdum artık tamamı ile karbonhidrat kısma zamanım yoksa kilo veremem biliyorum

Yuzlerce çeşit yiyecek var kilo vermek istiyorsak her birini canimiz istiyor diye yiyemeyiz söylediğini korumada yapsak daha iyi olur.
Az gibi gozukuyor ama haftaya vurdugunda ciddi kalori yapar .
Geçen de oldu yine canim istiyor demistin. Daha yedigin 1 kalip cikolata aklimda mesela en azindan cok cok az miktar yesen.
Atiyorum canin simit mi cekti sadece 1 lokma yada ceyregini ye birak yada cigkofte 1 adet ye mantimi cekti 2 3 tane ye en fazla 1 kaşık baska yeme
Bir lokmaninda tadi ayni bir tabagin tadida ayni Yinede sen bilirsin canim her soyledigimde canim cekti azdi uzun suredir yememistim diyorsun

Yersem az yemeye çalışırım . Ama direk yememeye çalışacağım cnm

Yersem az yemeye çalışırım . Ama direk yememeye çalışacağım cnm
Bak 1 hafta tut kendini hic kacamaksiz guzel geçir sonuc nasil olacak her yedigin şey en az 2 3 gununu çöp eder ertesi gun şişersin ondan sonraki gun ya birazini verirsin yada ertesi gune verirsin 3. Gune anca onceki kiloya geliyirsun bende oyleydi bir kacamak yapayim 2 3 gun hic kilo vermiyordum onceki kiloma anca geliyordum çöp oluyordu gecen 2 3 gunum

Kesinlikle katılıyorum canım bir kaçamak sonucu çıkan artının yok olması tam 3günü alıyor ve insan 3gün sonra anca sabite dönünce kalan 3gunde de zaten bir kaç yüz gram anca ya veriyor ya veremiyor ve haftalık sonuç büyük bir hüsran oluyor onun için en azından 1 hafta kaçamak yapıldı ise onun sonrasındaki en az 3-4 hafta hiç kaçamak yapılmamalı ki iyi bir yol katedilebilsin

Cok sıkı fıkıyız hergn bende sagolsn

Gerçekten çok doğru dedin canım hep aynısını söylüyorum kendime çok yemek istediğim zaman bi lokmada aynı tat bi tabakta aynı tat Allah hepimize bol bol irade versin tutalım kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…