Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Katılıyorum fıstık

Canım şimdi tartıldım eve geleli yarım saat oldu. Bugün güzel kahvaltı yaptım öğlen kıymalı pide yanında yarım domates roka yarım limon akşama doğru kaşarlı ekmek bir bardak kola bir bardak fanta yarım dilim pasta yarım browni yedim eve geldim duş sonrası 67.6 çıktım gündüz en az 3 litre su içtim sabah niye öyle çıktım anlamadım ama

Canım çok yoruluyorsun, uzun saatler çalışmışsın üstelik ayakta. Vücut şişmiş ödem yapmıştır. Bedenin gece tam dinlenemedi belki de. Ben gece uyuyamazsam sabah pek de ekşi göremiyorum mesela. Hatta gece yatmadan tartılıyorumve sabah tartıda yine aynı rakamı gördüğüm oluyor. Uykusuz kaldıysam ve dinlenemediysem

Bilmiyorum ki canım dediğin mantıklı 3 gündür WC de çıkmadım çalışırken katı beslendiğim için kötü etkiliyor. Aslında 3 litre su orada içiyorum evde ekstradan su içiyorum. Beslenmem direk karbonhidrat berbat bir beslenmem oldu orada. Pirinç pilavı yediğimde çabuk acıkıyorum. Bayram biran önce bitsin diye dua ediyorum

68 olmamana sevindim hatta sabah 67de çıkmazsın ozman iyi bari 66lar da olaman 68den daha iyi olur ama akßamda aynı tarz devam etmişsin kendine kötülük yapıyorsun 1bardak kola +1bardak fanta= 40adet küp şeker bunlara artı pasta ve browni de var bukadar şeker vücuda girdi yemeği geçtim bari o kola ve fantaya ağzını sürmeseydin uçuk kız yazık diil mi üstelik kilon direk aynı 65 kilo da bile kalsa bu yediklerinin seni yağlardırdığı bil !
Kötü beslenme+tempolukalori yakımı =kas kaybı
bol bol şeker=yağ depolaması
Bunlarda eşittir giden kas kadar vücuda alınan yağ sonucu tartıda kilo artışı görünmemesi ama vücutta genişleme ,gevşeme ,göbek ,basen yada kalçada yağlanma

Aynen öyle oldu canım. Normalde üstüme rahat olan pantolon bugün sıktı. Dediğin gibi kaslarım eridi. Keşke ev yemekleri olan bir restaurant olsaydı o zaman daha sağlıklı mı beslenirdim bilmiyorum ki. Anneme sorsan o karşımızdaki MC donalds dan sipariş ver diyor iyice kafayı yedirdiler bana onlar

Çorba yesem ona kemik suyu falan kokuyorlar
Canm en azından asitli icecek yada meyvesuyu vs. Hiç içme ,tatlı yeme bunlardan kendini koru canım acaba evden yemek götürüp orda ısıtıp mı yesen yada çorbalara bol limon ve baharat atsan kokusu gitmez mi ? Çorba Yanınada mis gibi salata tamam dır canım salata yoksa migrostan filan geçerken al malzemeyi bide ton balığı kat içine tonbaliklı salata mesela orda iki dkkada hazırlar yersin bu tarz şeyler sana hazırlayamazmisiniz ? Yoğurtlu birşeyler de olur közpatlıcan,semizotu vs. Bunları da evden koyup orda yiyebilirsin yada bunların bile hazırı çıkmıştı bu şekil satılan yoğurtlar var canm migros ta bulursun onları da

Soğukçu ustamız marmaris' in en iyi ustası ona desem ton balıklı tavuklu salata yapar. Yarın o zaman salata çorba yiyim . acıkırsam akşama doğru tekrar çorba yerim

D dugi 5gündür hiç menü ve spor paýlaşımi yapmamışsın ???? En son çarşamba paylaşmışsn

Verano_porteno listede olupda menü ve spor paylasım alanımizda hiç paylaşım yapmayan tek sen varsın? en son 25temmuz yani 2hafta once yapmışsın ve ondan önce de zaten toplam 4-5 kere menü yazmışsın 6temmuzdan 6ağustosa 1ayda sadece 4menü paylaşımı kalan 26gün ne yedin haberimiz yok hiç bildirimde bulunmuyorsun kural gereği özel durumlar dışında duzenli menü bildimi yapiyoruz ! Mesela şuan özel durumlarını belirttikleri için tatil ,taşınma Vs. Gibi 2arkadasmz bildirmiyor mesela ben de tatilde bildirmemisdm bu tarz durumlar olduğunda tabiki bu belirtilerek bildirim yapılmadığı durumlar oluna bilir ama o özel durumları dîşimda ki zamanlarda herkes paylaşımlarını düzenli yapmış listede olupda hiç paylaşımda bulunmayan tek kişi sensin

Son düzenleme:
benimde balkonum yok camlarımında 1 tanesi fransız cam ama bu sefer araya girebildim ve ne kadar kolay oldu silmem ama mobilyalar ve mutfak dolabım malesef ki lake temiz olunca süper oluyorlar ama hep elimde bez dolap ve kulp silmek zorundayım ben koltuk minderlerini de yıkadım kenarları deri onları cif poşetledim aynı şekilde sandalyelerimi sildim, perdelerimi yıkadım astım , camları sildim , bi kapılarım,avizeler bir de buzdolabı içim kaldı onlarıda halledicem artık
bir de işin komik tarafı ben bu temizliği yapıyorum ama bayramda burda değilim 2 hafta da yokum

bu kadar zor verirken bu kadar kolay alabilmen çok kötü canım
hepimizin yanında neler yeniliyor ama yemiyoruz o yüzden sende bahanelere sığınma ve bugün itibari ile kendine gel canım , 65 lerdeydin sen ya

anam 1.5 da kokoreç mi desene çok ödem değil o zaman kilon

kuzum senin dediğini şimdi ben yapıyorum herşeye isteğim inanılmaz azaldı
mesela kızıma mantı yapıyorum ona yedirirken bir kaşık sadece ağzıma atıyorum bir kase yemiş kadar oluyorum, ben diyetteyken patetes tüketmiyorum mesela patateside aynı şekilde 1 kaşık sadece ve böyle yaptığım içinde hem kilo vermeye devam ediyorum hem isteklerim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…