- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.901
Katılıyorum fıstıkKesinlikle katılıyorum canımbir kaçamak sonucu çıkan artının yok olması tam 3günü alıyor ve insan 3gün sonra anca sabite dönünce kalan 3gunde de zaten bir kaç yüz gram anca ya veriyor ya veremiyor ve haftalık sonuç büyük bir hüsran oluyor onun için en azından 1 hafta kaçamak yapıldı ise onun sonrasındaki en az 3-4 hafta hiç kaçamak yapılmamalı ki iyi bir yol katedilebilsin
Canım şimdi tartıldım eve geleli yarım saat oldu. Bugün güzel kahvaltı yaptım öğlen kıymalı pide yanında yarım domates roka yarım limon akşama doğru kaşarlı ekmek bir bardak kola bir bardak fanta yarım dilim pasta yarım browni yedim eve geldim duş sonrası 67.6 çıktım gündüz en az 3 litre su içtim sabah niye öyle çıktım anlamadım amaCanım kaç gündür menülerin gerçekten çok kötüydü sürekli karbonhidrat tükettin keşke böyle yapmasaydın 65 e kadar inmiştin 2 kilo daha verip mezun olabilirdinordan geri 68 lere çıkman çok üzücü vermek için çok emek harcıyoruz canım bence biran önce kendini frenlemeye ve daha doğru şeyler tüketmeye çalış yoksa 2 kilo daha alıp 70 i geri görürsün psikolojini de kötü etkiler diye düşünüyorum ve önümüz bayram acil düzenlemezsen daha kötü olur şimdi hemen düzeltmeye başla bence kilolar yerleşmeden de atmaya başlarsın bunun bir kısmı ödemdir hemen önlem alır isen yerleşmeden gider
Canım çok yoruluyorsun, uzun saatler çalışmışsın üstelik ayakta. Vücut şişmiş ödem yapmıştır. Bedenin gece tam dinlenemedi belki de. Ben gece uyuyamazsam sabah pek de ekşi göremiyorum mesela. Hatta gece yatmadan tartılıyorumve sabah tartıda yine aynı rakamı gördüğüm oluyor. Uykusuz kaldıysam ve dinlenemediysemCanım şimdi tartıldım eve geleli yarım saat oldu. Bugün güzel kahvaltı yaptım öğlen kıymalı pide yanında yarım domates roka yarım limon akşama doğru kaşarlı ekmek bir bardak kola bir bardak fanta yarım dilim pasta yarım browni yedim eve geldim duş sonrası 67.6 çıktım gündüz en az 3 litre su içtim sabah niye öyle çıktım anlamadım ama
Bilmiyorum ki canım dediğin mantıklı 3 gündür WC de çıkmadım çalışırken katı beslendiğim için kötü etkiliyor. Aslında 3 litre su orada içiyorum evde ekstradan su içiyorum. Beslenmem direk karbonhidrat berbat bir beslenmem oldu orada. Pirinç pilavı yediğimde çabuk acıkıyorum. Bayram biran önce bitsin diye dua ediyorumCanım çok yoruluyorsun, uzun saatler çalışmışsın üstelik ayakta. Vücut şişmiş ödem yapmıştır. Bedenin gece tam dinlenemedi belki de. Ben gece uyuyamazsam sabah pek de ekşi göremiyorum mesela. Hatta gece yatmadan tartılıyorumve sabah tartıda yine aynı rakamı gördüğüm oluyor. Uykusuz kaldıysam ve dinlenemediysem
68 olmamana sevindim hatta sabah 67de çıkmazsın ozman iyi bari 66lar da olaman 68den daha iyi olur ama akßamda aynı tarz devam etmişsin kendine kötülük yapıyorsun 1bardak kola +1bardak fanta= 40adet küp şeker bunlara artı pasta ve browni de var bukadar şeker vücuda girdi yemeği geçtim bari o kola ve fantaya ağzını sürmeseydin uçuk kız yazık diil mi üstelik kilon direk aynı 65 kilo da bile kalsa bu yediklerinin seni yağlardırdığı bil !Canım şimdi tartıldım eve geleli yarım saat oldu. Bugün güzel kahvaltı yaptım öğlen kıymalı pide yanında yarım domates roka yarım limon akşama doğru kaşarlı ekmek bir bardak kola bir bardak fanta yarım dilim pasta yarım browni yedim eve geldim duş sonrası 67.6 çıktım gündüz en az 3 litre su içtim sabah niye öyle çıktım anlamadım ama
Aynen öyle oldu canım. Normalde üstüme rahat olan pantolon bugün sıktı. Dediğin gibi kaslarım eridi. Keşke ev yemekleri olan bir restaurant olsaydı o zaman daha sağlıklı mı beslenirdim bilmiyorum ki. Anneme sorsan o karşımızdaki MC donalds dan sipariş ver diyor iyice kafayı yedirdiler bana onlar68 olmamana sevindim hatta sabah 67de çıkmazsın ozman iyi bari 66lar da olaman 68den daha iyi olur ama akßamda aynı tarz devam etmişsin kendine kötülük yapıyorsun 1bardak kola +1bardak fanta= 40adet küp şeker bunlara artı pasta ve browni de var bukadar şeker vücuda girdi yazı diil mi yemeği geçtim beri o kola ve fantazya ağzını sürmeseydin be uçuk kız yazık diil mi üstelik kilon direk aynı 65 kilo da bile kalsa bu yediklerinin seni yağlardırdığı bil !
Kötü beslenme+tempolukalori yakımı =kas kaybı
bol bol şeker=yağ depolaması
Bunlarda eşittir giden kas kadar vücuda alınan yağ sonucu tartıda kilo artışı görünmemesi ama vücutta genişleme ,gevşeme ,göbek ,basen yada kalçada yağlanma
Canm en azından asitli icecek yada meyvesuyu vs. Hiç içme ,tatlı yeme bunlardan kendini koru canım acaba evden yemek götürüp orda ısıtıp mı yesen yada çorbalara bol limon ve baharat atsan kokusu gitmez mi ? Çorba Yanınada mis gibi salata tamam dır canım salata yoksa migrostan filan geçerken al malzemeyi bide ton balığı kat içine tonbaliklı salata mesela orda iki dkkada hazırlar yersin bu tarz şeyler sana hazırlayamazmisiniz ? Yoğurtlu birşeyler de olur közpatlıcan,semizotu vs. Bunları da evden koyup orda yiyebilirsin yada bunların bile hazırı çıkmıştı bu şekil satılan yoğurtlar var canm migros ta bulursun onları daÇorba yesem ona kemik suyu falan kokuyorlar
Soğukçu ustamız marmaris' in en iyi ustası ona desem ton balıklı tavuklu salata yapar. Yarın o zaman salata çorba yiyim . acıkırsam akşama doğru tekrar çorba yerimCanm en azından asitli icecek yada meyvesuyu vs. Hiç içme ,tatlı yeme bunlardan kendini koru canım acaba evden yemek götürüp orda ısıtıp mı yesen yada çorbalara bol limon ve baharat atsan kokusu gitmez mi ? Çorba Yanınada mis gibi salata tamam dır canım salata yoksa migrostan filan geçerken al malzemeyi bide ton balığı kat içine tonbaliklı salata mesela orda iki dkkada hazırlar yersin bu tarz şeyler sana hazırlayamazmisiniz ? Yoğurtlu birşeyler de olur közpatlıcan,semizotu vs. Bunları da evden koyup orda yiyebilirsin yada bunların bile hazırı çıkmıştı bu şekil satılan yoğurtlar var canm migros ta bulursun onları da
benimde balkonum yok camlarımında 1 tanesi fransız cam ama bu sefer araya girebildimÖlmüştüm o günbide tabi ev şekli çok önemli onda hiç boydan cam yok balkon yok bahçeli ev zaten dolaplar kolay silinenden vs. O şekil olunca ve sabah erkenden başlayıp gece 2ye kadar devam edersen bitiyor benim ev her yercam zaten bide eşyalarım lake ve mutfak dolaylarım lake yani temizle geç olmuyor onlar da en ufak bir leke bile belli oluyor detaylı yapınca cam gibi parliyo bayılıyorum ama gerçekten çok uğraştırıcı ve parmak izi bile belli olucak şekilde zor yani ondan kendi evim bir kaç gün de anca ama bugün mutfak ve banyoyu bitirdim canm bode baya ütü vardı onlarida aradan çıkardım ✌ yarında camları ve balkonları yapıcam
bu kadar zor verirken bu kadar kolay alabilmen çok kötü canımKızlar ben iyiki izne ayrılmışım. Bu sabah tartıldım 68 kiloydum ben çalışınca çok şişiyorum. Bir de bugün browni ve pasta yedim kıymalı pide yani restaurantta ben ve diyet olmuyor bunları görünce sadece salata yiyimde diyemiyorum gözlerimi büyülüyorlar
anam 1.5 da kokoreç mi desene çok ödem değil o zaman kilonHer gün alkol aldım neredeyse gece 1.30 gibi kokoreç ya da köfte ekmek yemeye gidiyorduk sonra uyuyorduk. Cumaya kadar sıkı şekilde diyet yapacam sonrası bayram zaten.
Sağol canım dolu dolu geçti sağ salim de evimize döndük.
Sen ne yaptın kv ile aranız nasıl bir yazamadım sana bu konu ile ilgili
kuzum senin dediğini şimdi ben yapıyorum herşeye isteğim inanılmaz azaldıYuzlerce çeşit yiyecek var kilo vermek istiyorsak her birini canimiz istiyor diye yiyemeyiz söylediğini korumada yapsak daha iyi olur.
Az gibi gozukuyor ama haftaya vurdugunda ciddi kalori yapar .
Geçen de oldu yine canim istiyor demistin. Daha yedigin 1 kalip cikolata aklimda meselaen azindan cok cok az miktar yesen.
Atiyorum canin simit mi cekti sadece 1 lokma yada ceyregini ye birak yada cigkofte 1 adet ye mantimi cekti 2 3 tane ye en fazla 1 kaşık baska yeme
Bir lokmaninda tadi ayni bir tabagin tadida ayniYinede sen bilirsin canim her soyledigimde canim cekti azdi uzun suredir yememistim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?