Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn 1.300
Kizilbodur 1.400
Harikasınız kızlar tebrik ederim

Off hava çok sıcak bu sıcakta adet adet uzun sort uzun tsort beni gerdi çıkardım üstümü gitmiyorum spora da zaten kilo veremiyorum moralim sıfır bugün
Canım evde yap sporunu. 20dk kardiyo bile olsa yap ama. İp güzel atlıyorsun mesela. Hem kafan dağılır biraz. Ablan da germii daha iyi hissedersin kendini

Cok Saol canim walla Ben de cok mutluyum, diyete basladigimdan beri 5 kilo gitmis oldu 2 ayda da olsa. Artik kendimi cok daha iyi hissediyorum

Mavi= 75.1
Çakıl= 72.0
Antiaging=67.9
Yellow=62.2
Vereno=60.8
Kaptin=57.5
Dlrykc=53.6
htc71 =?
tugbaFB =?
SchonerDuft =?
Kızlar kilo orantıları baya değişti takımda ve ayrılanlara oldu artk yeni kapışmazlar hazırlasak iyi olacak gibi bayrama sonrası mı kapışma yapsak acaba

Canım evde yap sporunu. 20dk kardiyo bile olsa yap ama. İp güzel atlıyorsun mesela. Hem kafan dağılır biraz. Ablan da germii daha iyi hissedersin kendini
Ip atlıyorum motivasyonu topladım ter içindeyim şuan enerjim de cok 800 atladım bugün 2000 i zorliycam tek spor ip olacak cunku

Bana yine çakıl yakın o bebi yine sollar ama çok hızlı gidiyo ben de duruyorum

Bana yine çakıl yakın o bebi yine sollar ama çok hızlı gidiyo ben de duruyorum
Kizilbodur bir kaç haftaya ya SchonerDuft u yakalar yada A antiaging i yakalayıp onlarla kapışmaya başlar bende verano nun gerisindeyim ve yakinda gene tugbaFB ile kapışmaya başlaya bilirim siralamalarda degismeler olacak gibi anti ve htc de kapisabilir filan eşler yajında degisir ama çakıl uzaklaşınca sana kapışacak yakın kimse kalmıyor sana o kilolarda bir rakip bulmak lazım yeni üye

1700 oldu 300 kaldı . Hic ard arda bu kdr atlamamıştım ya ip atlamaya iyice alsmisim .Eşim geldi nefes nefese açtım baygınlık geçirecek gibi bu kadar zorlama diyo korktu halimi görünce sana bsey olucak diyo acar açmaz gidip koltuğa yigildimhiç hoşgeldin bile diycek nefes yoktu . Şimdi o dusa girdi ben de 300 atlayıp giricem adamı öğrenc ter kokularıyla karsiliyorum ya hiç huyum degildir neyse artık bu sefer böyle oldu

2000 oldu . Off hayatımda ilk kez 2000 tane ip atladım arada 30 sn dinlenmeler ile biraz fazla dinlenmelerde olabilir toplam 43 dakika ssürdü ip atlamam herhalde baya bi 350 kalori yakmışımdır 1 saatte 70 kiloluk biri 570 kalori yakıyormuş ben 43 dk yaptım bi 350 400 kalori yanmistir sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…