- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.261
Bayram sonrası daha iyi olur kuzum şimdi herkes biryerler deMavi= 75.1
Çakıl= 72.0
Antiaging=67.9
Yellow=62.2
Vereno=60.8
Kaptin=57.5
Dlrykc=53.6
htc71 =?
tugbaFB =?
SchonerDuft =?
Kızlar kilo orantıları baya değişti takımda ve ayrılanlara oldu artk yeni kapışmazlar hazırlasak iyi olacak gibibayrama sonrası mı kapışma yapsak acaba
Evlilikte olur böyle şeyler1700 oldu 300 kaldı . Hic ard arda bu kdr atlamamıştım ya ip atlamaya iyice alsmisim .Eşim geldi nefes nefese açtım baygınlık geçirecek gibi bu kadar zorlama diyo korktu halimi görünce sana bsey olucak diyo acar açmaz gidip koltuğa yigildimhiç hoşgeldin bile diycek nefes yoktu . Şimdi o dusa girdi ben de 300 atlayıp giricem adamı öğrenc ter kokularıyla karsiliyorum ya hiç huyum degildir neyse artık bu sefer böyle oldu
Olur canm tğb ile sen A antiaging ile deBayram sonrası daha iyi olur kuzum şimdi herkes biryerler de
64.7 den 65 kusur olmustum en son suan kac bilmiyorum kuzum ama yine muhtemelen 65 kusurdur
Merak etme canım64.7 den 65 kusur olmustum en son suan kac bilmiyorum kuzum ama yine muhtemelen 65 kusurdur
Bende aldim simdi dus . yemek yiyemedim cnm hiç istemiyor sinirden cikolata yedim 3 kare bugün mal3sef .bi de adetim canım çok istedi o istahtaa kesti . Üstüne ip atladım. bikac kaşık cac ik yedim o kadarEvlilikte olur böyle şeylerben de akşamları spor yaparken çok terliyorum. Sonra hemen duş mis gibi. Henüz şikayet almadım
Dayanmaliyiz yellowcum, acikmaktan ziyade Beni seytan durtuoKızlar bugünü çok rahat kapattım ama inslah gece ye kadar acıkmamgidip gelip su ve çay içicem acıkmayayım diye
Ana yazmadim dimi sorry 64.4 ciktim canim
Schonerde var onunlada konusmustuk bayramdan sonra baslariz diye kuzum hep beraber artik kim en once 63 olacak benim hedef zaten 63Merak etme canımtugbaFB da bayram da düz 65 olur zaten bayram bitişi kapışırsınız bakalım bu sefer hanginiz önce 62-63ler de olacak
Nasil taniyor beniMerak etme canımtugbaFB da bayram da düz 65 olur zaten bayram bitişi kapışırsınız bakalım bu sefer hanginiz önce 62-63ler de olacak
Aynen canm bende genelde acıkmam ama zevk için yiyesim gelirDayanmaliyiz yellowcum, acikmaktan ziyade Beni seytan durtuokendimi zorluyorum bisey yememek icin, oglen cok fena yedim cunku. Salatalik yiorum gidip gelip
Oooo kaptan hanimcim masallahAna yazmadim dimi sorry 64.4 ciktim canim
Evt o anti-aging ile eşleşir diye düşündüm anti-aging 67.7 kilo ya ikisi schoner ile yakın kilodalar onlarSchonerde var onunlada konusmustuk bayramdan sonra baslariz diye kuzum hep beraber artik kim en once 63 olacak benim hedef zaten 63
Ben yarin Yola cikiyorum, tatilde olcaz. Beni yakalarsin demek isterdim ama orda cok ama cok dikkat etcem. Ekimde 54 olmam lazim cunku tatile gitcezAynen canm bende genelde acıkmam ama zevk için yiyesim gelirzaten ondan aldı kiloları psikolojik yeme yada yiyince mutlu olma başka biri diil yoksa sada ce acıkınca yiyor olsam hep incecik kalırdım ama nazar değmesin de şimdilik canm hiç birşey istemiyor zaten 2günde 1.5 filan atıp seni yakalmam lazim hedef pazar sabahı 60.8 olamk
Bayram da dikkat edicem canm ama kilo atarmışım ne olur bilmiyorum 60 'ın altı bayram sonrasına kalabilir ama bu detoks güzel attırıyor yani herzamanki gibi 1.5 -2 kilo attırırsa bayrama seni yakalayp girerim iyi etki eder inslhBen yarin Yola cikiyorum, tatilde olcaz. Beni yakalarsin demek isterdim ama orda cok ama cok dikkat etcem. Ekimde 54 olmam lazim cunku tatile gitcezBayramda da dikkat etcem dersen kapisalim. Ben zaten bi Sabah bi aksam yemegi planliyorum onda da cok az. 5 Ieri gormus bi sekilde donersem muthis olur
Sen detoksla bayram oncesi 60 i gor, bayramda da koru. Ben de 59 u goreyim. Bayramdan sonra ucumuz kapisirizBayram da dikkat edicem canm ama kilo atarmışım ne olur bilmiyorum 60 'ın altı bayram sonrasına kalabilir ama bu detoks güzel attırıyor yani herzamanki gibi 1.5 -2 kilo attırırsa bayrama seni yakalayp girerim iyi etki eder inslhbayramda da tatlı yemeyip dikkat etme kararım var zaten ama bakalm ne olcak canım tabiki de kapışalım bayram bitisinde eğer beni geçer sen 59 lara inmis olursan zaten önde kaptin var onla kapışmaya başlarsınız
Sen detoksla bayram oncesi 60 i gor, bayramda da koru. Ben de 59 u goreyim. Bayramdan sonra ucumuz kapisiriz
Ay cok hevesliyiminşallah canım bayram dan sonra inşallah bir daha dönmemek üzere 60dan da kurtulmuş olucaz gelsin 50li kilolar
Bende çok hevesliyim ya sanki 59.9 u bir görsek gerisi çok rahat olacak gibiAy cok hevesliyimsu Lanet 60 Dan bir daha gormemek uzere kurtulalim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?