Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayram sonrası daha iyi olur kuzum şimdi herkes biryerler de

Evlilikte olur böyle şeyler ben de akşamları spor yaparken çok terliyorum. Sonra hemen duş mis gibi. Henüz şikayet almadım

Evlilikte olur böyle şeyler ben de akşamları spor yaparken çok terliyorum. Sonra hemen duş mis gibi. Henüz şikayet almadım
Bende aldim simdi dus . yemek yiyemedim cnm hiç istemiyor sinirden cikolata yedim 3 kare bugün mal3sef .bi de adetim canım çok istedi o istahtaa kesti . Üstüne ip atladım. bikac kaşık cac ik yedim o kadar

Kızlar bugünü çok rahat kapattım ama inslah gece ye kadar acıkmam gidip gelip su ve çay içicem acıkmayayım diye
Dayanmaliyiz yellowcum, acikmaktan ziyade Beni seytan durtuo kendimi zorluyorum bisey yememek icin, oglen cok fena yedim cunku. Salatalik yiorum gidip gelip

Dayanmaliyiz yellowcum, acikmaktan ziyade Beni seytan durtuo kendimi zorluyorum bisey yememek icin, oglen cok fena yedim cunku. Salatalik yiorum gidip gelip
Aynen canm bende genelde acıkmam ama zevk için yiyesim gelir zaten ondan aldı kiloları psikolojik yeme yada yiyince mutlu olma başka biri diil yoksa sada ce acıkınca yiyor olsam hep incecik kalırdım ama nazar değmesin de şimdilik canm hiç birşey istemiyor zaten 2günde 1.5 filan atıp seni yakalmam lazim hedef pazar sabahı 60.8 olamk

Ben yarin Yola cikiyorum, tatilde olcaz. Beni yakalarsin demek isterdim ama orda cok ama cok dikkat etcem. Ekimde 54 olmam lazim cunku tatile gitcez Bayramda da dikkat etcem dersen kapisalim. Ben zaten bi Sabah bi aksam yemegi planliyorum onda da cok az. 5 Ieri gormus bi sekilde donersem muthis olur

Bayram da dikkat edicem canm ama kilo atarmışım ne olur bilmiyorum 60 'ın altı bayram sonrasına kalabilir ama bu detoks güzel attırıyor yani herzamanki gibi 1.5 -2 kilo attırırsa bayrama seni yakalayp girerim iyi etki eder inslh bayramda da tatlı yemeyip dikkat etme kararım var zaten ama bakalm ne olcak canım tabiki de kapışalım bayram bitisinde eğer beni geçer sen 59 lara inmis olursan zaten önde kaptin var onla kapışmaya başlarsınız

Sen detoksla bayram oncesi 60 i gor, bayramda da koru. Ben de 59 u goreyim. Bayramdan sonra ucumuz kapisiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…