Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birde bayramlık aldim korse giydim yan simit yuzunden çıkıntılı oluyor korsesiz korsede zaten sıkmıyor oyle rahat baya . Eki Görüntüle 2297536
Mavi senin göğüs kısmın kaç? Bacakların ince çünkü. Göbeğin de çok az. Sırtım yağlı diyorsun ya alta göre üstün biraz kalın mi acaba? Benim de mesela kilo gittikçe üst beden daha ince olur. Kalça bacaklar kalın kalır. Tam bir armut modelim

Ay bişey diycem
A antiaging tugbaFB Verano_porteno ve D dugi nın bir haftalık puanını zaten toplayınca o puanı Kizilbodur tek başına sadece bu akşam yapmış ahaaahaaa buna yarışma diil ezip geçme denir
B Baharyagmuru35 seni de ekleyince anca toplam puaninin yarışına yarışıyorsunuz çakıla karşı hepinizin puanı olarak mı yarışsanız acaba

05 - 11 Ağustos Spor Bildirimleri

Mavi95=555+290+195+365+400
cakilinannesi=870+1025+875+1000+1250
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200+50
verano_porteno= 120+120+ 120

Kızlar dugiyi listeden çıkardım o bugün ayrıldı ya ondan ok. Son alıntınızdan çıkarıp paylaşıyorum

Evet kollarim kalın benim ondan iri görünüyorum kollarim baya kalın göğüs 85 . Kollar ve o simit bölgem benim en büyük sorunum o kollardan çok cüsseli duruyorumya

Bana biraz asabi geldi

Sen de baya kaçamak yapiosun cnm sürme cikolata güllü lokum kurabiye pilav arada bende yapıyorum gerçi dondurma simit bikac kare cikolata ama çok yapmamaniz lazım .
Sen yine kilo vermişsin ben hiç veremedim benim daha da daha da değişiklikler yapmam şart klasik diyet ve sporla artık zzyiflayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…