- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.301
Mavi senin göğüs kısmın kaç? Bacakların ince çünkü. Göbeğin de çok az. Sırtım yağlı diyorsun ya alta göre üstün biraz kalın mi acaba? Benim de mesela kilo gittikçe üst beden daha ince olur. Kalça bacaklar kalın kalır. Tam bir armut modelimBirde bayramlık aldim korse giydim yan simit yuzunden çıkıntılı oluyor korsesiz korsede zaten sıkmıyor oyle rahat baya . Eki Görüntüle 2297536
Yarın zıplamıcam artık kardiyo yapcam çok sıkıldımÇakıl teksiz hepiniz yakalayabildimi hiç biriniz
Hepiniziniz puanını toplasak gene çakılı geçmiyorbütün takımın yerine zıplıyor maşallah
Olabilir mantikliAy bişey diycem
A antiagingtugbaFB Verano_porteno ve D dugi nın bir haftalık puanını zaten toplayınca o puanı Kizilbodur tek başına sadece bu akşam yapmış ahaaahaaa buna yarışma diil ezip geçme denir
B Baharyagmuru35 seni de ekleyince anca toplam puaninin yarışına yarışıyorsunuzçakıla karşı hepinizin puanı olarak mı yarışsanız acaba
Evet kollarim kalın benim ondan iri görünüyorum kollarim baya kalın göğüs 85 . Kollar ve o simit bölgem benim en büyük sorunum o kollardan çok cüsseli duruyorumyaMavi senin göğüs kısmın kaç? Bacakların ince çünkü. Göbeğin de çok az. Sırtım yağlı diyorsun ya alta göre üstün biraz kalın mi acaba? Benim de mesela kilo gittikçe üst beden daha ince olur. Kalça bacaklar kalın kalır. Tam bir armut modelim
Olur bana uyar azicik zayifim diye gezeyim ortalktaVerona beni baya solladı canım bayramdan da 59 ile çıkmayı planlıyor seni onla eşleriz ozman olur mu
Bana biraz asabi geldiAyyy kayinvalidem gittik bu akşam arkadaşınin kedisi vardı tatile gitmiş kaynanama emanet etmiş hayatımda böyle tatlı bir kedi görmedim yaa cinsi iran kedisi pars . Bu kadar tatlı bi cins olamaz yaa bi tane de bundan sahiplenelim dedim eşime . Esimde bayıldı ama olmaz diyo . Ofya çok tatlıydı . Eki Görüntüle 2297531 tipe bakinn
Çok uuysaldi kucağa koy orda kaliyo
Ben tartılmadım canım kilo almışım reglimden sonra tartılırım
Olsun kuzumm dengelersin bugünnDün biraz fazlA yemis olabilirimdiyete basladigimdn beri ilk defa simit ve kizartma yedim pismanim
Yola devam oldu bitti geçti önümüze bakıyoruz cnmmDün biraz fazlA yemis olabilirimdiyete basladigimdn beri ilk defa simit ve kizartma yedim pismanim
Sen de baya kaçamak yapiosun cnm sürme cikolata güllü lokum kurabiye pilavGünaydın kızlar.
Dünkü kurabiyeler çok canımı sıktı. Midemi de tırmaladı zaten. Ekşime yaptı. Çok pişmanım.. Ama susamlıydı, tadı da çok güzeldi . Böyle bir çelişki var mı?
Tamam canm regle de normal artı olmasıBen tartılmadım canım kilo almışım reglimden sonra tartılırım
Benim de bugün bitti kurtuldum bayrama regle bitmiş olarak giricemOf benim regl de bugün fena bugün ve yarın full fena spor filan imkansz bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?