Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim ordan sonra da yolum uzun Ne cok kilo almisiz yaa ver ver bitmio. Senin dogum kilosu fln miydi?
Buraya kadarı doğum kilosu idi hamilelikte 20kiloya yakın aldm ve verdim hamilelik öncesi halimdeyim canm ben baya almıştım baya da uzun ve geç sürdü vermem canm ama hamilelik önceside 5yıl a yakın surede ben hep 60-62 arası idim yani şuan ohalime dondum yani ama 50li kilolaları en son göreli tam 10yıl oldu 10yıl önce gördüm şimdi bidaha görebilecekmişim diye uğraşıyorum

Bahtsiz bedeviyim ama lutfen bu sefer benden zayiflarla eslestirme eziliyorum sonra

Ayyy kayinvalidem gittik bu akşam arkadaşınin kedisi vardı tatile gitmiş kaynanama emanet etmiş hayatımda böyle tatlı bir kedi görmedim yaa cinsi iran kedisi pars . Bu kadar tatlı bi cins olamaz yaa bi tane de bundan sahiplenelim dedim eşime . Esimde bayıldı ama olmaz diyo . Ofya çok tatlıydı . tipe bakinn

Bizim kedimiz de gri İran kedisi. Hastasıyız. Vazgeçilmezler. Çok asiller ve tembeller. Küçük çocukları sevmiyorlar yalnız. Çocuklar varken ortaya çıkmıyorlar.

5-11 Ağustos Spor Bildirimleri

Mavi95=555+290+195+365+400
cakilinannesi=870+1025+875+1000+1250
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+120+ 120

10000 ipsiz zıplama 1250 puan
Yarışacak heves bırakmadın ya insan kapisamiyor yakalayabilene aşk olsun

Cok tatliymis cidden

Cinsi fars pardon

Yarışacak heves bırakmadın ya insan kapisamiyor yakalayabilene aşk olsun
Çakıl teksiz hepiniz yakalayabildimi hiç biriniz
Hepiniziniz puanını toplasak gene çakılı geçmiyor bütün takımın yerine zıplıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…