- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.721
Günaydın canm maşallah çakılaGünaydın kızlarr. İshal kesildi şükür kahve iyi geldi. Çakıl da deliksiz bir uyku uyuduve tartıldım sabitim maalesef
Bende haftasonu baya abartmşm ve malesef 62.5 çktmpazartesi kilo kontrol listesi
@Mavi-35 74.9 dan
kaptinn 57.4 den
A antiaging 67.9 dan
Kizilbodur 72.5 dan sabit
D Dlrykc 55.0 den
blonde ambition 61.8 den 62.5a
Verano_porteno 60.8 den
SchonerDuft 69.3 den
htc71 65.6 dan
tugbaFB
ucukgenclik
Bugün 67,7 çıktım.pazartesi kilo kontrol listesi
@Mavi-35 74.9 dan
kaptinn 57.4 den
A antiaging 67.9 dan
D Dlrykc 55.0 den
Verano_porteno 60.8 den
SchonerDuft 69.3 den
htc71 65.6 dan
tugbaFB
ucukgenclik
Kesinlikle canım artık öğrendik alsakta veririzevet canım bu sene akıllandık valla tatiller de almıyoruz artk emeklerimizin kıymetini bilelim zor veriliyor ❤ senin zaten fazlan yok kuzum dönene kadar koruya bildiğini korursun dönünce kalanını hallederiz benim de artk çok çok zor gidiyor azaldıkça yavaßladı zaten eylülde detoks filan yaparız beraber biseyler gene mira okulda olucak ya ozman bana da rahat oluyor
Spordandır karn kaslarını çalstrici şeyler yaptıysan dün ondan bugün ağrır yada üşütmüş soğuk almış olabilirsinKızlar kasiklarim ağrıyor adet biteli 5 gün olmuştur neden anlamadim
Sen tartılma cuma gününe kadar rahat ol gidecek.pazartesi kilo kontrol listesi
@Mavi-35 74.9 dan 74.7
kaptinn 57.4 den
A antiaging 67.9 dan 67,7
D Dlrykc 55.0 den
Verano_porteno 60.8 den 61.4
SchonerDuft 69.3 den
htc71 65.6 dan
tugbaFB
ucukgenclik
Dun cok Az yememe ragmen gitmedi, odem degil galiba
Dün karin kası çalıştırmadim ama biraz ağrıyorSpordandır karn kaslarını çalstrici şeyler yaptıysan dün ondan bugün ağrır yada üşütmüş soğuk almış olabilirsin
Saol canim insallahSen tartılma cuma gününe kadar rahat ol gidecek
Saol canim insallah
Yanlis oldugunu biliyorum ama Sabah kalkar kalkmaz tartilmadan duramiyorum. Faydasini gordum mu hayir, zararini gordum mu evetEkleme.yaptim.yaziya canım tekrar oku istersen
Aynı benYanlis oldugunu biliyorum ama Sabah kalkar kalkmaz tartilmadan duramiyorum. Faydasini gordum mu hayir, zararini gordum mu evetAma huy iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?