Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah canım yaaa ben de dün ve bugün batırdım malesef dün akşama kadar iyi giderken gece sinema keyfi yaptk kendimi biran bırakmış buldum iki avuç dolusu çerez yedim bir bardak buzlu ictea ile bugün de dışarda idik bizde ve akşam yemeğini dışarda yedik ve akşam yemeğine kadar gene iyi idi hatta yeğide iyi seçtim aslında filan derken kendimi tatlı yerken buldum bugün de gitti çöpe şimdi gece de dondurma yedik bizde bana da birşey oldu 2gündür ipin ucu kaçmaya başladı artk sıka sıka patladım galiba ooff yarında pazar çok riskli pazartesiye artk çeki düzen vermemiz şart valla keşke bende izne ayrilabilseydim yaa şu 2 haftadır çok zorlandım ve bu önümüzdeki iki haftada beni baya zorlıycak eylüle girsek rahat edicem de haziran-temmuz-ağustos da diyet çok çok zor

Bencede spor da çok çok zor çünkü çok sıcak insan durduğu yerde terliyor nefes alamiyorken spor da çok ateş bastırıyor . Bi de yazın dondurma olayı zor yememek pazartesi düzeltmemiz gerek yoksa sen 60 ben 73 1 ay daha sürmesin Allah korusun . Valla bu durumdan biktim resmen koruma evresindeyiz

Evet toparlamamız lazım gerçekten. Bayram, tatil bahanesi de bitti.

Gunaydin kizlar , dun eve gelir gelmez buyuk umutlarla tartiya ciktim ama cok buyuk husran tabiki. Hic sasirmadim tatilde ne kadar dikkat edersen edim, hareket edersen edim gitmio kilo. Gitmeden 60.8 dim bu Sabah 61.4 ciktim. Bugun odem atmak icin Tek ogun yicem. Etli taze fasulye var saat 3 gibi onu yerim. Tum gun bitki cayi icerim. Zaten yapilacak cok is var baya hareket etmis olurum. Yarina 60.5 olursam en azindan cumaya 59 u gorme hayalim devam eder

D Dlrykc canim bu hafta sonuncu olmussun en geç persembeye kadar asagidaki linkte neden bu kadar arti ciktin kilo almanin sebebini belirtmen gerikiyor https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

Bu linkte de bir tane saglikli bir tarif paylasman gerekiyor

Bugünlerde maden suyu içemiyorum. Neden çikolata krep çözemiyorum ama sanırım mutluluk hormonuna ihtiyacın var
anladim canim ama yurus de endorfin salgilatiyor digerine gore daha makul bir alternatif olmaz mi bir dene vaktin varsa cik kendi basina,tak kulakligi miss yuru dur bana cok iyi geliyordu

Son düzenleme:
Kızlar ben gene Afrika örgüsü yaptırmak istiyorum böyle saçım hep uçuşuyor
simdiden gule gule kullan onceki aklima geldi ne kadar tarti farki ekleyecegiz kac kilo yada gram daha fazla olabilir
Çok kaçamak yok da spor yapamıyorum. Tatil modundan çıkamadım
Goruyorum kuzum menulerini gayet guzeller hatta bazen az bile bulduğum oluyor
Dinlenmis olursun yine baslarsin canim

simdiden gule gule kullan onceki aklima geldi ne kadar tarti farki ekleyecegiz kac kilo yada gram daha fazla olabilir

Goruyorum kuzum menulerini gayet guzeller hatta bazen az bile bulduğum oluyor
Dinlenmis olursun yine baslarsin canim
1200 gramdı önceki ama bu seferki daha sıkı örülcek daha fazla olacak

1200 gramdı önceki ama bu seferki daha sıkı örülcek daha fazla olacak
Bu kez 2 kiloyu bulur diyorsun yani
Kuaföre gideceğin günün sabahı aç karnına tartıl canım saç bitincede saçlı halinin sabahında aç karnına gene tartıl arada ki farkı net bilmiş oluruz böylece net rakam ne çıkarsa onu düşerek bildirim yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…