- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.681
Bitmez bizim derdimiz sonsuza dek sürer değişik versiyonlardaBende gene brazilya fönü yaptırmak istiyorum böyle çok kabarıyor pooff Allahm derdimiz hiç bitmiyor
inşallah canım yaaaBen haftasonu cumartesi hep bozuyorum ve o 1 gün diğer 6 günü götürüyor bugün akşam yemeği olarak sucuk ekmek yedim çünkü bugün 2 kaynım 1 eltim ve kayinvalidem eşim ben denize gttik akşamda orda semaver yakıp çay içtik ve tek yiyecek satan yer ekmek arası yapan bi yerdi acikinca mecbur yedik . Bi de dondurma bi de sabah yarım simit yemiştim . Yine mahvettim . Bu aralar olmuyor. Spor yaparken hep hayal ediyorum gaza gelip onu yemiycem bubu yapmiycm ama ilk günkü o sıkı istikrarı asıl şimdi yapmam gerekirken hiç yapamıyorum . Ama ben bunu degstrcem yarın da spora gidicem bu hafta ici de detoks yapicam. Düzelticem artık bu durumu . Bugün ac 75.6 cıktı yine . Hergun degisiyor cumaya kadar tartilmiycam.
Ama sorunun cevabını ben de merak ediyorum ben bu ara yapsam da yapmasam da 75 den kurtulamadim yemiyorum 74 olamiyorum yiyorum 76 ya çıkmıyorum yapıştı 75 banasanki dünyayı yesem yine 75 kalıcak ya da 10 gün ac kalsam yine 75 kalacak gibi gelmeye basladi . Ama bence 2 haftaya ikimizde baya inicez
Bencede spor da çok çok zor çünkü çok sıcak insan durduğu yerde terliyor nefes alamiyorken spor da çok ateş bastırıyor . Bi de yazın dondurma olayı zor yememekinşallah canım yaaaben de dün ve bugün batırdım malesef dün akşama kadar iyi giderken gece sinema keyfi yaptk kendimi biran bırakmış buldum iki avuç dolusu çerez yedim bir bardak buzlu ictea ile bugün de dışarda idik bizde ve akşam yemeğini dışarda yedik ve akşam yemeğine kadar gene iyi idi hatta yeğide iyi seçtim aslında filan derken kendimi tatlı yerken buldum bugün de gitti çöpe şimdi gece de dondurma yedik bizde bana da birşey oldu 2gündür ipin ucu kaçmaya başladı artk sıka sıka patladım galiba ooff yarında pazar çok riskli pazartesiye artk çeki düzen vermemiz şart valla keşke bende izne ayrilabilseydim yaa şu 2 haftadır çok zorlandım ve bu önümüzdeki iki haftada beni baya zorlıycak eylüle girsek rahat edicem de haziran-temmuz-ağustos da diyet çok çok zor
Evet toparlamamız lazım gerçekten. Bayram, tatil bahanesi de bitti.inşallah canım yaaaben de dün ve bugün batırdım malesef dün akşama kadar iyi giderken gece sinema keyfi yaptk kendimi biran bırakmış buldum iki avuç dolusu çerez yedim bir bardak buzlu ictea ile bugün de dışarda idik bizde ve akşam yemeğini dışarda yedik ve akşam yemeğine kadar gene iyi idi hatta yeğide iyi seçtim aslında filan derken kendimi tatlı yerken buldum bugün de gitti çöpe şimdi gece de dondurma yedik bizde bana da birşey oldu 2gündür ipin ucu kaçmaya başladı artk sıka sıka patladım galiba ooff yarında pazar çok riskli pazartesiye artk çeki düzen vermemiz şart valla keşke bende izne ayrilabilseydim yaa şu 2 haftadır çok zorlandım ve bu önümüzdeki iki haftada beni baya zorlıycak eylüle girsek rahat edicem de haziran-temmuz-ağustos da diyet çok çok zor
Çok kaçamak yok da spor yapamıyorum. Tatil modundan çıkamadımNasilsiniz kizlar kacamak yapmiyorsunuz demi
Tatil modu kötü oluyor gerçekten. Ben de yarından itibaren ipleri elime alacağım.Çok kaçamak yok da spor yapamıyorum. Tatil modundan çıkamadım
Nedennnnn cikolata ve krepAma sabah 67.5 çıktım onu kutladım azıcık sürme çikolata kreple.
Bugünlerde maden suyu içemiyorum. Neden çikolata krep çözemiyorum ama sanırım mutluluk hormonuna ihtiyacın varNedennnnn cikolata ve krepeski kilona geri donesin diye mi sodayla kutlasaydkn ya fistik soda neyimize yetmiyor
Bugünlerde maden suyu içemiyorum. Neden çikolata krep çözemiyorum ama sanırım mutluluk hormonuna ihtiyacın var
Kızlar ben gene Afrika örgüsü yaptırmak istiyorum böyle saçım hep uçuşuyor
Goruyorum kuzum menulerini gayet guzeller hatta bazen az bile bulduğum oluyorÇok kaçamak yok da spor yapamıyorum. Tatil modundan çıkamadım
1200 gramdı önceki ama bu seferki daha sıkı örülcek daha fazla olacaksimdiden gule gule kullan onceki aklima geldi ne kadar tarti farki ekleyecegiz kac kilo yada gram daha fazla olabilir
Goruyorum kuzum menulerini gayet guzeller hatta bazen az bile bulduğum oluyor
Dinlenmis olursun yine baslarsin canim
Bu kez 2 kiloyu bulur diyorsun yani1200 gramdı önceki ama bu seferki daha sıkı örülcek daha fazla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?