- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.701
Hep söylüyorum canm spor bağımlılık yapıyor diye gerçekten insan yapamayınca çok büyük eksiklik hissediyor ve yapınca çok inanılmaz haz ve mutluluk duyuyor zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış yani düzenli uzun vadede yapanlarda bağımlılığa dönüyor ve dünyanın tek faydalı bağımlılığı bu olsa gerekSpora aşık oldum ben yazevk için spora gidiyorum zayiflamaktan çok . Kosuyuda gelistrdim süper enerji atiyorum
Valla süper bisey aynen bi de eşime bulassa kilo vermesi lazımHep söylüyorum canm spor bağımlılık yapıyor diye gerçekten insan yapamayınca çok büyük eksiklik hissediyor ve yapınca çok inanılmaz haz ve mutluluk duyuyor zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış yani düzenli uzun vadede yapanlarda bağımlılığa dönüyor ve dünyanın tek faydalı bağımlılığı bu olsa gereksende benim gibi bağımlı oldun artk hiçbir zamn bırakmazsın
Katiliyorum kuzum gecen hafta sonucumuz cok kotu oldugu icin en azindan onu telafi etmeliyiz daha iyisini yapmamiz lazim yine de bir toparlanamadikTatillerden bayramlardan sonra tekrar diyet moduna girmek mi zorladı bizleri yoksa uzun süredir diyetteyiz diye mi artk motivasyonumuz gitmeye başladı bilmiyorum ama grupça çok kötü gitmeye başladıkhiçbirimiz adapte olup toparlayamıyoruz kızlar hepimiz bozmaya başladık bu şekilde asla kilo vermeye devam edemeyiz kiii... çok acil toparlanmamız 14.takım hep beraber kendimize çeki düzen verelim yarn herkes ilk iş pazartesi kontrolü için tartılsın ve boyumuzun ölçüsünü hep beraber bir alalım sonrada yarn sıkı ve düzenli şekilde diyet ve egzersizlerimize başlayalım kızlar bugüne kadar olan oldu ama sabah pazartesi itibari ile toparlaniyoruz tamam mı
Dün gece 2 saat vadide yürüyüş yaptım. Çok iyi geldi. İşteyken öğlenleri 40 dakika yürüyüş yapıyıyorum. Eve girdikten sonra çıkasım gelmiyor. Eskiden akşamları kızımla yürürdük. Tekrar bir dönüş yapmamız lazım.anladim canim ama yurus de endorfin salgilatiyor digerine gore daha makul bir alternatif olmaz mi bir dene vaktin varsa cik kendi basina,tak kulakligi miss yuru dur bana cok iyi geliyordu
Cok guzel olur bencede basla canim hemde kizinla ne guzel ana kiz yürüyünDün gece 2 saat vadide yürüyüş yaptım. Çok iyi geldi. İşteyken öğlenleri 40 dakika yürüyüş yapıyıyorum. Eve girdikten sonra çıkasım gelmiyor. Eskiden akşamları kızımla yürürdük. Tekrar bir dönüş yapmamız lazım.
Evet canim hepimizin kendimize çeki düzen vermesi gerekTatillerden bayramlardan sonra tekrar diyet moduna girmek mi zorladı bizleri yoksa uzun süredir diyetteyiz diye mi artk motivasyonumuz gitmeye başladı bilmiyorum ama grupça çok kötü gitmeye başladıkhiçbirimiz adapte olup toparlayamıyoruz kızlar hepimiz bozmaya başladık bu şekilde asla kilo vermeye devam edemeyiz kiii... çok acil toparlanmamız 14.takım hep beraber kendimize çeki düzen verelim yarn herkes ilk iş pazartesi kontrolü için tartılsın ve boyumuzun ölçüsünü hep beraber bir alalım sonrada yarn sıkı ve düzenli şekilde diyet ve egzersizlerimize başlayalım kızlar bugüne kadar olan oldu ama sabah pazartesi itibari ile toparlaniyoruz tamam mı
Çok geçmiş olsun. Patates iyi gelir ama mide bulantısı da varsa temkinli olmak lazım. Hepinizin beraber yediği riskli birşey var mı? Enfeksiyon da olabilir tabi. Tahlil yaptırmak gerekebilir.Kızlar ben çok kötüyümmm. Söylemek istemiyorum ama ishal oldum. Cuma olmuştum dün yoktu bugün yine başladı. Tuvalette uyucamgece sanırım. C.tesi kızım da işgalci, 2 gecedir de gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor gece 2 saat aralıksız yırtıyor kendinibugün eşim de oldu aynı şekilde. Ne dokundu onu da bilmiyorum. Şimdi kahveye limon damlatıp hüpleticez. Bu karın ağrısı mahvetti beni yarın patates mi yesem acaba haşlayıp?
Aynen canım Kuru kahve yi yutmak direk olarak kesiyor ben olunca hep 1dolu kaşık yutarm ve direk geçirir ama gene de sabah geçmemiş olursa evet yarın patates haşla geçene kadar da bir damla bile yağ yemeyin.yağ arttırıyor sulu yemekler de arttırır canm yağsız ve katı yemek gerekiyor birde vücut çok aşırı su kaybına uğruyor onun için sürekli su için tansiyonunuz düşmesin hatta arada maden suyu için elektro likiti dengelesin çünki vücut minarel ve tuz kaybına uğruyor tansiyonunuz düşmesin diye maden suyu önemli canm ufaklığa dikkat et canm ailecek hepinize çok çok geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyümmm. Söylemek istemiyorum ama ishal oldum. Cuma olmuştum dün yoktu bugün yine başladı. Tuvalette uyucamgece sanırım. C.tesi kızım da işgalci, 2 gecedir de gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor gece 2 saat aralıksız yırtıyor kendinibugün eşim de oldu aynı şekilde. Ne dokundu onu da bilmiyorum. Şimdi kahveye limon damlatıp hüpleticez. Bu karın ağrısı mahvetti beni yarın patates mi yesem acaba haşlayıp?
Sağlık ocagina gitsen ? Muz patates haşlaması yarar bence bi dene çok geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyümmm. Söylemek istemiyorum ama ishal oldum. Cuma olmuştum dün yoktu bugün yine başladı. Tuvalette uyucamgece sanırım. C.tesi kızım da işgalci, 2 gecedir de gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor gece 2 saat aralıksız yırtıyor kendinibugün eşim de oldu aynı şekilde. Ne dokundu onu da bilmiyorum. Şimdi kahveye limon damlatıp hüpleticez. Bu karın ağrısı mahvetti beni yarın patates mi yesem acaba haşlayıp?
Kızlar ben çok kötüyümmm. Söylemek istemiyorum ama ishal oldum. Cuma olmuştum dün yoktu bugün yine başladı. Tuvalette uyucamgece sanırım. C.tesi kızım da işgalci, 2 gecedir de gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor gece 2 saat aralıksız yırtıyor kendinibugün eşim de oldu aynı şekilde. Ne dokundu onu da bilmiyorum. Şimdi kahveye limon damlatıp hüpleticez. Bu karın ağrısı mahvetti beni yarın patates mi yesem acaba haşlayıp?
Teşekkür ederimm. Hiçbir şey yok eşimle benim için konuşuyorum. Sadece karın ağrısı ishal. Kızın keyfi de gayet yerinde. Ben gündüz nerdeyse hiç emziriyorum gece yatarken emer biraz. Acaba sütümden mi geçiyo ona da bilemiyorum. Yarın devam ederse doktora gidicez bakalım geçer umarımÇok geçmiş olsun. Patates iyi gelir ama mide bulantısı da varsa temkinli olmak lazım. Hepinizin beraber yediği riskli birşey var mı? Enfeksiyon da olabilir tabi. Tahlil yaptırmak gerekebilir.
Teşekkür ederimm. Ebet yarın da geçmezse kesin gidicez doktora. Bugün 2 şişe içtim soda hatta şimdi bi tane daha içebilirim. Kahve de biraz iyi geldi sanırımmAynen canım Kuru kahve yi yutmak direk olarak kesiyor ben olunca hep 1dolu kaşık yutarm ve direk geçirir ama gene de sabah geçmemiş olursa evet yarın patates haşla geçene kadar da bir damla bile yağ yemeyin.yağ arttırıyor sulu yemekler de arttırır canm yağsız ve katı yemek gerekiyor birde vücut çok aşırı su kaybına uğruyor onun için sürekli su için tansiyonunuz düşmesin hatta arada maden suyu için elektro likiti dengelesin çünki vücut minarel ve tuz kaybına uğruyor tansiyonunuz düşmesin diye maden suyu önemli canm ufaklığa dikkat et canm ailecek hepinize çok çok geçmiş olsun❤
Sağol canımm. Ebet geçmezse sabahtan sağlık ocağımdayım mutlaka. Sıvı tüketiyorum bol bol. Bakalım sabah duruma göre hareket edicemSağlık ocagina gitsen ? Muz patates haşlaması yarar bence bi dene çok geçmiş olsun
Kahve beni direk kesiyor canm inşlh sizinde öyle olur ve başka şeye gerek kalmazTeşekkür ederimm. Ebet yarın da geçmezse kesin gidicez doktora. Bugün 2 şişe içtim soda hatta şimdi bi tane daha içebilirim. Kahve de biraz iyi geldi sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?