Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne marka aldin cnm ise yararsa bizede yaz sonuclari

Bu ikisi geldi bugün canm birde Vıchy nın bir ürünü daha aldm o daha gelmedi birde bioil yağ varya onu alms başlamsdım onada bakalm iyi gelirlerse haber vericem sizede birde çatlaklar için ayrıca 3lü ürün aldm ama o nezamn elime köşe bilmiyorum zaten çatlak için olanları yaz sonu başlıycam yazın kullanılmıyor ama bunlara ve bioile başladım

Evt alkol direk etkiliyor canm gerçi hertürlü hazır içecekler geç saatte ve fazla içildi ise ertesi sabah direk artı oluyor zaten normal yani bir kaç güne düzelir canm hatta yarına bile geri gidebilir

Bndede o yanlar varya oralar çok çatladı ve sırtım da çatlak var bi de bacaklarımin belle birleşen yerinde oldu çatlaklar

benimde popo ve bacakta var göğüslerde de var ama spor yapınca azalıyor yakından takip ediyorum seni umarım işe yararda emeklerinin karşılığını alırsın

Bndede o yanlar varya oralar çok çatladı ve sırtım da çatlak var bi de bacaklarımin belle birleşen yerinde oldu çatlaklar
Bol bol yağ ve nemlendirici ve bu tarz kremler vs. ile devam etmemiz lazım ki daha kilo verirken iyice çatlamasın ve toparlansın yoksa kilo verdikçe çatlama devam eder sonrada olan çatlaklara bir çözüm bulcaz bakalm inslh
Bu arada iki foton arasında fark çok ciddi var canm tebrik ederim seni

benimde popo ve bacakta var göğüslerde de var ama spor yapınca azalıyor yakından takip ediyorum seni umarım işe yararda emeklerinin karşılığını alırsın
inşlh canm denediklerimden faydası olan olursa haber veririm hepimiz faydalanırız

Sağol canım

Ben de oyle fazladan tartildiklarimi soylemedim bile. Mesela dun aksam yemeginden once 61.1 flndim hatta sevindim Sabah kesin 60 larda olurum diye. Sonra ne olduysa yine sistim, leblebiden supheleniyorum

Hayirli olsun canim, sonuclari bildir bize de

Tamam canım bu arada profil resmin yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…