- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.761
Canimm sen nerelerdesin ..Kuzucummm napıyosunnnn ne var ne yok görmeyeli görüşmeyeli çok özledim seni
Canım spor listesi yapacak mısın ona göre puanlama notu alacaminşlh canmdenediklerimden faydası olan olursa haber veririm hepimiz faydalanırız ❤
Canm Mavi yapıyordu geçen haftalar ama bu hafta yapan olmadı galiba ben listede de değildim ve vakitde ayıramadım takip de edemedim canm herkes kendi ekliyordu en son aralarında yapıyorlardı kızlar ben ilgilenemiyorum spor listesine vakit ayıramıyorum ama siz aranızda gene yapın istersen vakit ayırabilirsen sen de listeyi hazırlaya bilirsin canm yapmak isteyen arkadaşlarda katılırCanım spor listesi yapacak mısın ona göre puanlama notu alacam
Tamam canm bu nivea Q10 dan çok memnundu herkes bende okuyunca kullanıcıları sipariş verdim ve şimdi aklıma geldi kk da deneyen varmıdır diye kk da da herkes Q10 dan çok memenun direk sıkılaşma farkedilir gerilme ve çatlak görünümünde hafifleme oldu diyor herkes memnun sporla kullanmak şart diyorlar spor yapan yada yürüyüş yapanlarda direk incelme toparlanma olmuş hatta biri 4cm incelme oldu diyor 1ayda ciddi fark yapıyormuş ve çoğunda bir haftada fark belli oluyormuş ❤ inslh bende de öyle olur bende spor yapıyorum ve masajla yedirerek kullanıcam zaten bakalm ama vücuttan hemen emilmesi,gumusakliğı,yağlı his bırakmaması filan çok güzel ve kullanışlı buldum ve kokusunada bayıldım çok güzel kokuyor ❤ 1hafta yada 10 günde bir fark olursa direk haber vericem özellikle basen üst ve iç bacaklara bol bol sürüyorum şuan 58cm bakalm cm de ve görüntüde fark olucak mıHayirli olsun canim, sonuclari bildir bize de
Kalsın o zaman Canım bende yoğunum kendime düzen kurmaya çalışıyorum spor konusunda yapmışken bildireyim demiştim.Canm Mavi yapıyordu geçen haftalar ama bu hafta yapan olmadı galiba ben listede de değildim ve vakitde ayıramadım takip de edemedim canm herkes kendi ekliyordu en son aralarında yapıyorlardı kızlar ben ilgilenemiyorum spor listesine vakit ayıramıyorum ama siz aranızda gene yapın istersen vakit ayırabilirsen sen de listeyi hazırlaya bilirsin canm yapmak isteyen arkadaşlarda katılır
Kıskanmaya başladım şimdiden2 ay sonraki halim canımşu karnı iyice sıkılaştırarak kaslandrym kaynaklarımı da geri taktırıcam zaten 2ay sonraki ben
Bende sonucu merak ediyorumTamam canm bu nivea Q10 dan çok memnundu herkes bende okuyunca kullanıcıları sipariş verdim ve şimdi aklıma geldi kk da deneyen varmıdır diye kk da da herkes Q10 dan çok memenun direk sıkılaşma farkedilir gerilme ve çatlak görünümünde hafifleme oldu diyor herkes memnun sporla kullanmak şart diyorlar spor yapan yada yürüyüş yapanlarda direk incelme toparlanma olmuş hatta biri 4cm incelme oldu diyor 1ayda ciddi fark yapıyormuş ve çoğunda bir haftada fark belli oluyormuş ❤ inslh bende de öyle olur bende spor yapıyorum ve masajla yedirerek kullanıcam zaten bakalm ama vücuttan hemen emilmesi,gumusakliğı,yağlı his bırakmaması filan çok güzel ve kullanışlı buldum ve kokusunada bayıldım çok güzel kokuyor ❤ 1hafta yada 10 günde bir fark olursa direk haber vericem özellikle basen üst ve iç bacaklara bol bol sürüyorum şuan 58cm bakalm cm de ve görüntüde fark olucak mı
Bende aynı yerde sayıyorum verdiklerimi geri topladım ve döndümCanimm sen nerelerdesin ..
Iyiyim kuzum bıraktığın gibi siskoyumsende ne var ne yok
Bende aynı spor düzeni oturtmaya çalışyorum canm yaptıklarını yaz gene bende unutmazsam yazıyorum yaptıklarımı ama puanlamıyorum hesaplamaya vakit ayıramıyorum şu sıralar yoğunum ama sırf diyet modundan çok kopuyor gibiyim ve kopmadan mezun olabileyim diye sık giriyorum yoksa eylüle kadar yoğunluğum varKalsın o zaman Canım bende yoğunum kendime düzen kurmaya çalışıyorum spor konusunda yapmışken bildireyim demiştim.
Kaç oldun canım.Bende aynı yerde sayıyorum verdiklerimi geri topladım ve döndüm
25kilo geri aldım yaaKaç oldun canım.
Almak kadar kolay olsa keşke vermekte
25 kilo mu ?25kilo geri aldım yaa
Üzüldüm. Aynısını ben de yaşadım. 5 yıl önce diyetisyenle 6 haftada 6 kilo sonra haftada 1-2 sütlü tatlı izniyle devam ettim ve 6 ayda 6 kilo verdim. Sonra arkadaşın zoruyla şerbetli tatlılara geçiş yaptım ve zamanla 12 kiloyu geri aldım. Şimdi tekrar başladım ve 8 haftada 5 kilo verdim. Geri nasıl alınır ya diyordum kendimce. Sonra öğrendim ki diyet döneminde vücut düşük kalorili beslenmeye uyum sağlıyor ve diyeti bırakıp normal beslenmeye geçince kıtlıktan çıkmış gibi yediğimiz herşeyi yağ olarak depolamaya başlıyor. Bu defa daha dikkatliyim. Yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. 65 kiloya ulaşınca 1 ay kilo koruma yapmayı planlıyorum. Sonra hedef 60.25kilo geri aldım yaa
Evet25 kilo mu ?
Çok Tşk ederim canım malesef öyle oldu ben çok hızlı kilo verdim verdiğim gibide hızla aldım yediğim zaman tartıda artiyi görünce moralim bozuluyordu sürekli diyet halinde ömür gecmezki dedim ve yedim malesefÜzüldüm. Aynısını ben de yaşadım. 5 yıl önce diyetisyenle 6 haftada 6 kilo sonra haftada 1-2 sütlü tatlı izniyle devam ettim ve 6 ayda 6 kilo verdim. Sonra arkadaşın zoruyla şerbetli tatlılara geçiş yaptım ve zamanla 12 kiloyu geri aldım. Şimdi tekrar başladım ve 8 haftada 5 kilo verdim. Geri nasıl alınır ya diyordum kendimce. Sonra öğrendim ki diyet döneminde vücut düşük kalorili beslenmeye uyum sağlıyor ve diyeti bırakıp normal beslenmeye geçince kıtlıktan çıkmış gibi yediğimiz herşeyi yağ olarak depolamaya başlıyor. Bu defa daha dikkatliyim. Yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. 65 kiloya ulaşınca 1 ay kilo koruma yapmayı planlıyorum. Sonra hedef 60.
Sizin de tekrar deneyince başarılı olacağınıza inanıyorum.
Üzüldüm gerçekten tekrar bi motivasyonla yeniden ver canimÇok Tşk ederim canım malesef öyle oldu ben çok hızlı kilo verdim verdiğim gibide hızla aldım yediğim zaman tartıda artiyi görünce moralim bozuluyordu sürekli diyet halinde ömür gecmezki dedim ve yedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?