- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.061
hızlı hızlı koşmn lazım tatlı kızVayyy işim zor deseneee. Ama severimyakalıcsm ama hemen olmaz
inşallah ya .Çok iyi gidiyorsun canım maşallah sanayarına 68 görünebilir
Evet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuşhızlı hızlı koşmn lazım tatlı kız
inşallah ya .
dün ayçekirdeği aldım tuzsuz . menülerim tam oldu 3 çeşit meyve de yedim . hafta sonu dikkat edersem 68,50e düşerim pazartesiye.
sen tartıldın mı bugün
Tamam canım mavi içinde uygunsa detoks kapışması başlıyoo o zamannnmelisa- canım salı bana uygun detoks içinn. Kabak da içime şimdi açıkçası. B Baharyagmuru35 canım sen ne düşünüyorsun bu konuşsa?
Harikasın canımmEvet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuşbugün dukan birasıda yapıcam yarına 60ı görmem lazım
Evet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuşbugün dukan birasıda yapıcam yarına 60ı görmem lazım
SchonerDuft bide seni dinledim dün hiç spor yapmadım onunda etkisi oldu bugünde dukan birası +30dk yürüyüş yapcam ödemi atsın diye okadar canm yani başka spor yok bugünde inşallah sabaha 200-300 grm daha atarsm 60.9 - 60.8 filan çıksam yeter
sporu 1 hafta azalt canım hızlıca 59 u görürsün sonra yavaş yavaş gitsin hatta 59 da kalsan da olur
Ne edem o uyurken bende uyuyuveriyorumSabahlari degilde aksamlaei uyumak icin cabalasak hersey yoluna gircek aslinda
Sen zaten kizinla bir uyuyup uyaniuosun
Baya etkili olmus yani uykunu getirme konusundaah bende okuyabilsem keske yaaa
Cuma 68 o zamsn
Bnmki gunde 2 kere uyuyo birinde olmasinda digerinde mutlaka bnde ystiyorum
59 cok yakinnnnEvet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuşbugün dukan birasıda yapıcam yarına 60ı görmem lazım
Hadi bakalim insallah canimAhahha aslında dolapta var halaneyse bugün su içem bol bol yarın zayıf çıkayım
O beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum ki
Çok komikmiş yaKızlar günaydınnnn.
Rüyamda B Baharyagmuru35 i görmem kaç puan peki?kuzum yüzünü zaten görmediğim için rüyada da hatırlamıyorum. Sen ip atlıyormuşsun, senden gaza gelip ben de bi köşede zıplamaya başlıyorum
Iyiymis bncede ama ben ağır spor yapıyorum ya sporu haffletirim olmazsa iyiymiş benim sttihim bunun ayran şekli . Inş lezzetlifirmelisa- canım salı bana uygun detoks içinn. Kabak da içime şimdi açıkçası. B Baharyagmuru35 canım sen ne düşünüyorsun bu konuşsa?
Afiyet olsunSağlıklı kahvaltım ile günaydın .
Hindi füme acur ceviz peynir zeytin çok az cavdar yumurta Eki Görüntüle 2302693
Sagol.cnmmAfiyet olsun
hiç dert değil 1 haftama bakarÖyle ise dans300-500 300-500 300-500 benden de 300 daha gitmiş 61.1 yarında 60ı görürüm inşallah yarına 300grm daha atalım dukan birası yapıcam rakibine duyrulur bir atakda ondan bekliyoruz artk maydonmu kaynatır,soğan suyu mu, dukan birası mı bilmiyorum bir şeyler yap tugbaFB 64.5 diyor
Detoks olarak değik ama ben arada kabağı bu şekilde yapıp yiyordum .tabi tuz koyuyordum içine detoksda yok sanırım. Çok iyi gelcek bak gör şaşırcal vücutIyiymis bncede ama ben ağır spor yapıyorum ya sporu haffletirim olmazsa iyiymiş benim sttihim bunun ayran şekli . Inş lezzetlifir
Kaptin şimdi en son 56 idiO beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum kikaptinn sen 50 ye inersin yakında ben sana bakarım burdan
Ne zmn başlıyoruz haftasonu değil haftaiçi olsun bnceDetoks olarak değik ama ben arada kabağı bu şekilde yapıp yiyordum .tabi tuz koyuyordum içine detoksda yok sanırım. Çok iyi gelcek bak gör şaşırcal vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?