Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vayyy işim zor deseneee. Ama severim yakalıcsm ama hemen olmaz
hızlı hızlı koşmn lazım tatlı kız

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah sana yarına 68 görünebilir
inşallah ya .
dün ayçekirdeği aldım tuzsuz . menülerim tam oldu 3 çeşit meyve de yedim . hafta sonu dikkat edersem 68,50e düşerim pazartesiye.
sen tartıldın mı bugün

Evet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuş bugün dukan birasıda yapıcam yarına 60ı görmem lazım

Son düzenleme:
melisa- canım salı bana uygun detoks içinn. Kabak da içime şimdi açıkçası. B Baharyagmuru35 canım sen ne düşünüyorsun bu konuşsa?
Tamam canım mavi içinde uygunsa detoks kapışması başlıyoo o zamannn
Evet canım dün 100grm daha gitmişti 61.4 dü bugün de 300grm gitmiş 61.1 olmuş bugün dukan birasıda yapıcam yarına 60ı görmem lazım
Harikasın canımm kız üçer beşer eriyo valla

sporu 1 hafta azalt canım hızlıca 59 u görürsün sonra yavaş yavaş gitsin hatta 59 da kalsan da olur

Ne edem o uyurken bende uyuyuveriyorum
59 cok yakinnnn hatta gelmis sayilir

Bulsan kapişcaksın tabi sende haklısın oysa takımda şuan 60 kilonun altında bir tek ikiniz varsınız bir birinize destek olmanız lazım ama D Dlrykc nerelerdesin canım bulabilene aşk olsun
O beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum ki kaptinn sen 50 ye inersin yakında ben sana bakarım burdan

hiç dert değil 1 haftama bakar ama o hafta bu hafta değil

Iyiymis bncede ama ben ağır spor yapıyorum ya sporu haffletirim olmazsa iyiymiş benim sttihim bunun ayran şekli . Inş lezzetlifir
Detoks olarak değik ama ben arada kabağı bu şekilde yapıp yiyordum .tabi tuz koyuyordum içine detoksda yok sanırım. Çok iyi gelcek bak gör şaşırcal vücut

O beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum ki kaptinn sen 50 ye inersin yakında ben sana bakarım burdan
Kaptin şimdi en son 56 idi ozman bekle orda oda yanına 54 e gelsin ordan beraber 53e 52ye geçer birlikte mezun olursunuz artk aaaa... bir dakika ama dur kız vazgeçtim bekleme sende listesin ya puanımız mı düşsün olmaz bisiler yapman lazım maydonoz suyu filan iç canm ödem varsa gitsin hopla zıpla bişiyler yap olmaz hem niye senin modun düşük bikere buranın en havamızı olman gerekiyordu 14.Takımın en zayıfı sensin 54sü 54 bizlerin hedefinde bile yok 2-3 kilocuk daha attın mı tamam zaten hedef kaçtı 50 mi ?

Heryerim ağrıyor spor salonuna bugün öğlen gitmeyeceğim akşam eşimle giderim . Kendim evde ip atlama ve pilates bandiyla egzersiz yapicam kol bacak yan simit gobek vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…