Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz 12 de uyandik ayy bi uykumu almisim ki sorma
Caktirmadan zayifliuosn kuzu
Ne edem o uyurken bende uyuyuveriyorum

59 cok yakinnnn hatta gelmis sayilir
İs yap is spor da olabilir

O beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum ki kaptinn sen 50 ye inersin yakında ben sana bakarım burdan
Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulur bende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba

Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulur bende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba
Spor olarak en sevdigim yuruyustu onu da bayagidir yapmiyorum ideal kiloya yakin olunca kaldi biraktim

Sabit kalma in kız in fırsat bu fırsat rakibin seni 54 de bekliyormuş hazır bekliyorken yakala bu nasıl bir kapışmadır yaaaa ikinizde ben bekliycem ben sabit kalcam diyorsunuz bune hırs sızlık 50lerde olmanın rahatlı olsa gerek

Spor olarak en sevdigim yuruyustu onu da bayagidir yapmiyorum ideal kiloya yakin olunca kaldi biraktim
Su merdivenler olmasa bende yuruyuse cikcm da bebeyle in cik cok yoruluyom
belkide listeden cikmak istrmiyoruzdr
Nice mutlu yillara caniim valla bnde denedim gecen ama gercktn o zmnki gibi durmuyo hadi bn dogum yaptm senin ne degisti ki de ayni durmuyo

Hesaplarima gore buyun haric aldigim kalori 8516 yaktığım 14689 çıkarınca 6173 çıkıyor .
1 kilo 7400 kalori ise 6173 kalori 0.83 e filan denk.geliyor yani 800 gram vermiş olmam lazım ama bakalım yarin tartıda gorucez

Sagol.cnm bilmem ki sanki bi tik daha zayıfım orda

Aynen canım hedef 50 ya ama 50 yi görebilir miyim bilmiyorum hoplayıp zipliyorum ama az kaldığı için gitmek istemiyor galiba kilo vücudumdan

Kendimi sarsmam lazım galiba rakibin tirt çıkmadı sonradan tirtlasti galiba sen hedef kaçtı canım

Aynen canım hedef 50 ya ama 50 yi görebilir miyim bilmiyorum hoplayıp zipliyorum ama az kaldığı için gitmek istemiyor galiba kilo vücudumdan
son kilolar öyle olur canım atması çok zordur yerleşik kilo oldukları için kolay girltmez ama böyle tıkanmalarda detoks harika geliyor yapabilirsen 2gün detoks sonrası direnç kırılır 54den kurtulursun 53e hatta direk 52ye bile geçebilirsin

Hadi ya deneyim ozaman mesela ne detoksu yapabilirim ben çok anlamıyorum detoks işlerinden yapmadım hiç

Hadi ya deneyim ozaman mesela ne detoksu yapabilirim ben çok anlamıyorum detoks işlerinden yapmadım hiç
Canm zorlamamak için sevdiğin birni seçebilirsin bunları gogleye yaz incele hangisi sana daha kolay severek zorlanmadan yapılabilir gelirse onu seçersin
Yoğurt+hurma detoksu
Yoğurt+patates detoksu
Sade patates detoksu
Kabak detoksu
Bu 4ü de herkesin çok iyi sonuç aldığı detokslar ama bunların dışında da çok detoks çeşiti var

Yogurt patates nasil biseymis bende mi yapsam 2 gun ,

Araştırıcam bunları canım teşekkür ederim haftaya yapım bende sıkıldım 54 görmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…