- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.081
hiç dert değil 1 haftama bakarama o hafta bu hafta değil
Biz 12 de uyandikAy yok ya normal birayıda içemiyorum ama dukan birasınında ondan kalır yanı yok yaptım geçenlerde içemedim döktüm ben en iyisi su içiyim
Salıbu detoksu yaparsanız eğer illa o gün olmasına gerek yok sizinle aynı bi tarihte bulabiliriz ama salıya kadar hep bi yerlere gitçem devamlılık sağlayamam diye salı diye düşünüyorum
Evet ya bak yine aynısı oldu yerlerde sürünüyorm uyku için akşam suyunu çıkarmadan erken uyumak lazm
Caktirmadan zayifliuosn kuzuyarın 68 e düşerim haftaya 67 yi görürüm kuzu .
sen hafta sonu bol bol börek mantı üstüne şerbetli sütlü tatlılar ye sindirsin diye de 2 bardak kola iç sindirmek önemli ne de olsa
gitti valla
darısı yarınında 300 gr gitmesine
evetttt
İs yap is spor da olabilirNe edem o uyurken bende uyuyuveriyorum
59 cok yakinnnnhatta gelmis sayilir
Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulurO beni geçecek canım ben kendimden umudu kestim şuan sadece koruyorum kilomu onada şükür diyorum yani 54 ten aşağı inemiyorum kikaptinn sen 50 ye inersin yakında ben sana bakarım burdan
Spor olarak en sevdigim yuruyustu onu da bayagidir yapmiyorum ideal kiloya yakin olunca kaldi biraktimBiz 12 de uyandikayy bi uykumu almisim ki sorma
Caktirmadan zayifliuosn kuzu
İs yap is spor da olabilir
Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulurbende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba
Sabit kalma in kız in fırsat bu fırsat rakibin seni 54 de bekliyormuşBiz 12 de uyandikayy bi uykumu almisim ki sorma
Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulurbende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba
Su merdivenler olmasa bende yuruyuse cikcm da bebeyle in cik cok yoruluyomSpor olarak en sevdigim yuruyustu onu da bayagidir yapmiyorum ideal kiloya yakin olunca kaldi biraktim
Sabit kalma in kız in fırsat bu fırsat rakibin seni 54 de bekliyormuşhazır bekliyorken yakala bu nasıl bir kapışmadır yaaaa ikinizde ben bekliycem ben sabit kalcam diyorsunuz bune hırs sızlık 50lerde olmanın rahatlı olsa gerek
Nice mutlu yillara caniimAa bugün eşimin beni istemeye geldiği yüzük taktığımız günmüş ay çok zayıfmışım gerçi suanki kilomla 2 kilo var arada ama baya iyı duruyo o elbise oluyor Smdi bana ama orda bi başkaymış
Uygun
Sagol.cnm bilmem ki sanki bi tik daha zayıfım ordaSu merdivenler olmasa bende yuruyuse cikcm da bebeyle in cik cok yoruluyom
belkide listeden cikmak istrmiyoruzdr
Nice mutlu yillara caniim❤ valla bnde denedim gecen ama gercktn o zmnki gibi durmuyohadi bn dogum yaptm senin ne degisti ki de ayni durmuyo
Aynen canım hedef 50 ya ama 50 yi görebilir miyim bilmiyorumKaptin şimdi en son 56 idiozman bekle orda oda yanına 54 e gelsin ordan beraber 53e 52ye geçer birlikte mezun olursunuz artk aaaa... bir dakika ama dur kız vazgeçtim bekleme sende listesin ya puanımız mı düşsün olmaz bisiler yapman lazım maydonoz suyu filan iç canm ödem varsa gitsin hopla zıpla bişiyler yap olmaz hem niye senin modun düşük bikere buranın en havamızı olman gerekiyordu 14.Takımın en zayıfı sensin 54sü 54 bizlerin hedefinde bile yok 2-3 kilocuk daha attın mı tamam zaten hedef kaçtı 50 mi ?
Kendimi sarsmam lazım galiba rakibin tirt çıkmadı sonradan tirtlasti galibaBiz 12 de uyandikayy bi uykumu almisim ki sorma
son kilolar öyle olur canım atması çok zordur yerleşik kilo oldukları için kolay girltmez ama böyle tıkanmalarda detoks harika geliyorAynen canım hedef 50 ya ama 50 yi görebilir miyim bilmiyorumhoplayıp zipliyorum ama az kaldığı için gitmek istemiyor galiba kilo vücudumdan
Hadi ya deneyim ozaman mesela ne detoksu yapabilirim ben çok anlamıyorum detoks işlerinden yapmadım hiçson kilolar öyle olur canım atması çok zordur yerleşik kilo oldukları için kolay girltmez ama böyle tıkanmalarda detoks harika geliyoryapabilirsen 2gün detoks sonrası direnç kırılır 54den kurtulursun 53e hatta direk 52ye bile geçebilirsin
Canm zorlamamak için sevdiğin birni seçebilirsin bunları gogleye yaz incele hangisi sana daha kolay severek zorlanmadan yapılabilir gelirse onu seçersinHadi ya deneyim ozaman mesela ne detoksu yapabilirim ben çok anlamıyorum detoks işlerinden yapmadım hiç
Mukemmeli istiyoruzSagol.cnm bilmem ki sanki bi tik daha zayıfım orda
Benim mezuniyet hedefim 53 ama eylul 15 e kadar 55.5 olmak istiyorum kendime pantolon alcamdaKendimi sarsmam lazım galiba rakibin tirt çıkmadı sonradan tirtlasti galibasen hedef kaçtı canım
Yogurt patates nasil biseymis bende mi yapsam 2 gun ,Canm zorlamamak için sevdiğin birni seçebilirsin bunları gogleye yaz incele hangisi sana daha kolay severek zorlanmadan yapılabilir gelirse onu seçersin
Yoğurt+hurma detoksu
Yoğurt+patates detoksu
Sade patates detoksu
Kabak detoksu
Bu 4ü de herkesin çok iyi sonuç aldığı detokslar ama bunların dışında da çok detoks çeşiti var
Araştırıcam bunları canım teşekkür ederim haftaya yapım bende sıkıldım 54 görmektenCanm zorlamamak için sevdiğin birni seçebilirsin bunları gogleye yaz incele hangisi sana daha kolay severek zorlanmadan yapılabilir gelirse onu seçersin
Yoğurt+hurma detoksu
Yoğurt+patates detoksu
Sade patates detoksu
Kabak detoksu
Bu 4ü de herkesin çok iyi sonuç aldığı detokslar ama bunların dışında da çok detoks çeşiti var
1 kilocuk verirsin canım ya eylüle kadar hadi bakalım inşallah biran önce veririz de sen 56 yi görmekten ben 54 u görmekten kurtuluruzBenim mezuniyet hedefim 53 ama eylul 15 e kadar 55.5 olmak istiyorum kendime pantolon alcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?