- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.721
haftaya cumaya kadar eşler bunlar hergün herkes eşiyle ilgili değerlendirmeyi yapacak
aynalar – roseberry – prenses88
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
selinay2002 – aysen_34
emidaf – faTTa83
nazco – urbi_seher
kızlar yaz geldi bizler kendimizi saldık toplanmamız gerekiyor benim aklıma şöyle bir fikir geldi. herkesi 2 şerli grup yapayım. herkes eşini gün boyunca kontrol etsin. menüsünü yazıp yazmadığı, spor yapıp yapmadığı, su içip içmediğini kontrol etsin ve gün sonunda değerlendirme yazsın eşiyle ilgili işte bugün kaçırdın şunu yapmasaydın, bu güzel, paylaşımın biraz daha fazla olsun gibi...
çünkü herkesi takip etmek zor oluyor gözden kaçabiliyor ama bu eş durumu olunca daha kolay bunu yapabiliriz her cuma eşler değişir birbirimizi böyle kontrol ederiz ne dersiniz kızlar
haftaya cumaya kadar eşler bunlar hergün herkes eşiyle ilgili değerlendirmeyi yapacak
aynalar roseberry prenses88
pincat87 catlak_kemmik
triptofan irras
selinay2002 aysen_34
emidaf faTTa83
nazco urbi_seher
kuzum ben tatile gidiyom ama nasıl olcak izinliyim....
gitme sende kal canım
dur düzelteyim ben seherde gelmiyor ne olcak :26::26::26::26:
gitme sende kal canım
dur düzelteyim ben seherde gelmiyor ne olcak :26::26::26::26:
kızlarr napıyosunuzz incir reçelini izliyorum benn
sinirlerim bozuldu yaaaa
susamlı çubukla çay içiyorum
bende izlicem filmi yaa alt yazılı diil dimikızlarr napıyosunuzz incir reçelini izliyorum benn
sinirlerim bozuldu yaaaa
nazocumm sana arkadaşlık isteği gönderdimm nie kabul etmedinn sen beni sevmiyormusunnn niee kabul etmiyorsunn
bana akşamı bekle dedi
selam kızlaar. ben geldiiimm
benimde 2 kilo vermem lazım akşama pirinç lapası yiceem ya kızlarr pirinç lapasını cumaya kadar yesem nolur sizce
ebet 2 kilo verdimde cumadan beri ciddi anlamda öküz gibi yedim bugünde fazla çıkıyorum oufff
söylemek istemiyorum
öznurcum zaten çok kilo verdiğimiz zaamn kendi adıma hemen ımarıp haftaya almış oluyorum.. yada hafta başında verdiysem biraz hafta içi nasıl olsa bu hafta verdim deyip yiyorum ve cuma günü hüsrann. ayyy yemek görünce aklım devreden çıkıyoorrr.
kızlar yaz geldi bizler kendimizi saldık toplanmamız gerekiyor benim aklıma şöyle bir fikir geldi. herkesi 2 şerli grup yapayım. herkes eşini gün boyunca kontrol etsin. menüsünü yazıp yazmadığı, spor yapıp yapmadığı, su içip içmediğini kontrol etsin ve gün sonunda değerlendirme yazsın eşiyle ilgili işte bugün kaçırdın şunu yapmasaydın, bu güzel, paylaşımın biraz daha fazla olsun gibi...
çünkü herkesi takip etmek zor oluyor gözden kaçabiliyor ama bu eş durumu olunca daha kolay bunu yapabiliriz her cuma eşler değişir birbirimizi böyle kontrol ederiz ne dersiniz kızlar
aynalar – roseberry – prenses88
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
selinay2002 – aysen_34
emidaf – faTTa83
nazco – urbi_seher
yeni listeeeeeeeeeeeeeeeee
aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88
neyydiiiiiyonn sen hacımmmnutella falan iyikide eşim diilsin he
bende izlicem filmi yaa alt yazılı diil dimi
kız allah iyiliğini versin türk filmi madein tr
ne altyazısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?