Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftaya cumaya kadar eşler bunlar hergün herkes eşiyle ilgili değerlendirmeyi yapacak

aynalar – roseberry – prenses88
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
selinay2002 – aysen_34
emidaf – faTTa83
nazco – urbi_seher

kuzum ben tatile gidiyom ama nasıl olcak izinliyim....

bence harika bi fikir olmuşşşşş kaptann çokkk iyiii gerçektennn

yeni listeeeeeeeeeeeeeeeee

aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88

üff kızlar geberdim yaaa bitti odam mis gibi oldu odam
kırmızı satenlerimi yayınca daha da mis olacak

öldüm ama yaaa bileğim acıyor sanırım burktum ..
şimdi çamaşır attım çarşaflarımı üff daha ütü varr daha çok işim varr
daha epilasyon yapıcaam ağdaya gidemem şuan iş başa düştü bide benimkinin gelmesine yakın tütsü yakarım odada
az önce iç çamaşırlarımı katladım düzelttim dedim bunlar ne ya ne zaman almışım bunları
çıkarttım piyasaya yatarken giyme kararı aldım hepiciğini mezaramı götürecem

kıs eşim gülçin yürüyüşünü yaptınmı bakiiim bence beni denetleme ben sana sölerim neler yaptığımı
meselaaa kaç zamandır bi yürüyüşe başlayamadım gitti sabahın körünce kim kalkacakda yürücek ilham bekliyorum bi gün gelicek kesin

bu arada kızlar ya ara öğü olarak ne yesemkii karnım acıktı
öğlen bişile uğraşamadım
çayla 2 dilim kepek ekmekli nutella yedim

ben geldimmm laptopumun şarjı bozulmuştu.ondan giremedm şimdi babam işten geldi de yaptı.naptınız kızlar.

kızlar okul bitti koştum hemen pc nin başına haftaya perşembeye kadar izinliyiz ne güzel öğretmenimiz firarda

nazocumm sana arkadaşlık isteği gönderdimm nie kabul etmedinn sen beni sevmiyormusunnn niee kabul etmiyorsunn

kabul ettimya kız baksana artık arkadaşlarının arasındayım kız yoksa ben başka birinimi kabul ettim sen diye bi bakem

bana akşamı bekle dedi

hııı gizemli bi hava seziyorum dur bakem nolcak

selam kızlaar. ben geldiiimm

hoşgeldin kocişine kavuşmanın neşesini görüyom harflerde
kız adamlarla alışverişemi çıkılır deli ederler insanı

benimde 2 kilo vermem lazım akşama pirinç lapası yiceem ya kızlarr pirinç lapasını cumaya kadar yesem nolur sizce

vicudunda gram su kalmaz herhalde sonra bize sorarlar meftayı nasıl bilirdiniz
hay yarabbim allah korusun

ebet 2 kilo verdimde cumadan beri ciddi anlamda öküz gibi yedim bugünde fazla çıkıyorum oufff

söylemek istemiyorum

ay benimde benimde

hııııııııııııı güzel fikir ama bu seher ortada yokki hem bi karar yiyiyo yandım ben

yeni listeeeeeeeeeeeeeeeee

aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88

hıı liste değişmiş ama ayşen izinli diilmi kaynanası var fırsat bulunca girebiliyo garibim şimdi nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…