Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy 40 sayfa okuyamadım valal bitmedi. kızzz öznurr sen 2 kilo mu verdin ben mi yanlış okudum maşallah...naptın kız. bu hafta benimde 2 kilo vermem lazım.

fadikcim heycanla fotolarını bekliyorumm canemm.. kızzz ben çııkmalıyım şimdi. öğrenim kredimin ödemesini yapmam lazım. öğrenciyen kullanması güzelde şimdi ödemesi zoruma gidiyorr. sonrada sahilde 1 saat yürürüm. dayanabilirsem 2 saat yürümeyi planlıyorum. 1 saatte akşam yürüsem. yemeklerimide az yesem olar inşallah. az kaldı yaaa gitsin şu kilolarrr...

benimde 2 kilo vermem lazım akşama pirinç lapası yiceem ya kızlarr pirinç lapasını cumaya kadar yesem nolur sizce

ayyy 40 sayfa okuyamadım valal bitmedi. kızzz öznurr sen 2 kilo mu verdin ben mi yanlış okudum maşallah...naptın kız. bu hafta benimde 2 kilo vermem lazım.
ebet 2 kilo verdimde cumadan beri ciddi anlamda öküz gibi yedim bugünde fazla çıkıyorum oufff
benimde 2 kilo vermem lazım akşama pirinç lapası yiceem ya kızlarr pirinç lapasını cumaya kadar yesem nolur sizce

söylemek istemiyorum

öznurcum zaten çok kilo verdiğimiz zaamn kendi adıma hemen ımarıp haftaya almış oluyorum.. yada hafta başında verdiysem biraz hafta içi nasıl olsa bu hafta verdim deyip yiyorum ve cuma günü hüsrann. ayyy yemek görünce aklım devreden çıkıyoorrr.

inşallahh kuzuu yaaa bakalım
:98::98::98::98::98::98::98:

sölesene kızımmmm
zati cinlerim gene geldi
ya onu bırakında temizlik yapıodm herşeyi döktüm saçtım geldim buraya oturdum nasılım

harikasıınn şekerimm ohh sefann olsunnn

başka bi zaman olsa akşama kadar kös kös otururm ne zaman sana bişi anlatcağım tutsa işim çıkıyo

acilen bi geçmişe uçmam lazım tirinkk..tirink..tirinkkk...

yaa gitti bu kız yine yaaaa kızz bi bulimm sneii:84::84::84::84::84::86::86::86::86::86:

27 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA LİSTESİ

Aynalar:15
Pinkcat:5
Roseberry:8
İrras:15
Selinay:9
Catlak_kemmik:23
Fatta83:9
Nazco:22
Prenses:9
Urbi_seher: izin aldığını sanmıyorum neüüdekkkk bu kaçağı
Triptofan:İzili
Aysen_34:izinli
Emidaf:İzinli

Son düzenleyen: Moderatör:
öznurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr houyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deliricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yaa yakalayamıyorum yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86:

kızlar yaz geldi bizler kendimizi saldık toplanmamız gerekiyor benim aklıma şöyle bir fikir geldi. herkesi 2 şerli grup yapayım. herkes eşini gün boyunca kontrol etsin. menüsünü yazıp yazmadığı, spor yapıp yapmadığı, su içip içmediğini kontrol etsin ve gün sonunda değerlendirme yazsın eşiyle ilgili işte bugün kaçırdın şunu yapmasaydın, bu güzel, paylaşımın biraz daha fazla olsun gibi...
çünkü herkesi takip etmek zor oluyor gözden kaçabiliyor ama bu eş durumu olunca daha kolay bunu yapabiliriz her cuma eşler değişir birbirimizi böyle kontrol ederiz ne dersiniz kızlar

prenses, esra ve seher cezalısınız lütfen cezanızı yerine getiriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…