Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kızlar babam içeri gireli iki saat oldu. Ondan sonra giren hastalar bile çıktı. Görevlilere sordum hemşire gözetimindedir dediler ya sizce normal mi bu kadar kalması kolonoskopi ve endoskopide içim sıkılmaya başladı

Kızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlar

Kızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlar
geçmiş olsun cnm,
bildiğim kadarıyla beklemek gerekiyor. Ama, bazen doktor alınan parçanın dokusundan bi şeyler söyleyebiliyo. Genelde bu riske girmiyorlar.

Tabiki canım paylaşırım vucudumdaki zararlı toksinleri atıyorum maksat bu zaten malesef fazla hayvansal gıdalar belli zaman sonra zarar veriyormuş ve vücutta birikiyormus yeni öğrendim şu an arınıyorum uyku kalitem falan çok düzeldi ve hafifim

Ay ilaçlar konusunda çok az bilgim var benim ya keşke hiç hasta olmasalarda gerek olmasa hiç bişeye, buhar banyosu bizede çok iyi geldi düzeltti bundan snra ilk yapçağım şey o olcak
bağışıklığıda düşük benimkinin senin kullandığın bi takviye ilacı var mı peki canım
melisa- rakibem nerelerdesin ?
Geldim canım rutinlerime bugün dönebildim ya dün yorucu geçen günleri atlatmak için kendimi bakıma verdim saçlarımı kestrdim omuzlarımda küt artık kuaförm bayıldı 55 56 kilo duruyosun diyo tabi biraz bunları duymak için dar dar giyinmiş olabilirim sen napıyosun canım

Canm merak etme emin olmak için parça alınabiliyor ama çoğu kişinin de temiz çıkıyor canm inslh temiz çıkacaktır sen kendini olumlu odakla iyi düşün iyi olsun canım inslh.
Evt canm ondan ben de genel de hep en çok Akdeniz diyetini seviyorum ve genel hayatımda Akdeniz beslenmesi uyguluyorum canm hayvansal gıdalar özellik le kırmızı et ve hayvansal yağlar direk erken yaşlanma sebebi zaten canm çok iyi yapmışsın arınmakla

Ama canm öylesin zaten ben de sana diyorum hep bunu gerçekten sen 56 filan duruyorsun zaten boyun uzun olduğu için kilon çok güzel oldu canım benim boyum senden daha kısa olduğu için biraz daha vermem gerekiyor ama senin boyuna göre süper oldu ❤ spor da yaptgn için çok güzel oldun maşallah bende aynı canm iş güç koşuşturma ,spor,dans,mira derken günler geçiyor canm

Kızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var ❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy

Ya çok sağol canım sende çok iyisin ama fotolarından gözümü alamıyorum koşuştururken kiloları yağları saça saça geçsin günler
Aaa pişti bende yayım demek ondan iyi anlaşıyoruz inşallah olumlu olur canım keyfin daha da artar görüşürüz akşama

Hadi kuzum hayirlisi olsun insallah
Benimde ugurlu ayım agustos,eylül ve eylül dogumluyum , 3 is degistirdim 3ünde de bu aylarda başladim ve hep daha hayirli oldu

Resim istiyorum malum yerden
Bu arada ciddi zayif gösterdigin bi gercek canim ❤

inşallah canım.

Sadece bal veriyordum canim ayri olarak takviye falan kullanmadim onuda amcamdan aliyorum arıları var bu sene de ari poleni verdi ama daha hic denemedim

Bugün hiç giremedim bebeğin annesi servise alinmis uyanır uyanmaz onun yanına gittim .
Ardından arkadaşlarla buluştum ordan spora ordan pazara ordan eve geldim dus aldim yemek.yaptim yeni oturdum . 2 gundur hiç iyi beslenmiyorum 2 gündür öğlen yemeği olarak dışardan tost yedim mecbur hastanede olunca . Akşam da yemek yapamadım iki gündür dün kızarmış tavuk aldim mercimek çorbası yaptım yedik bugünse geç oldu sehriye corbasi ve menemen yaptım sadece . Cnm da hiç menemen istemiyor ama hazır birşey yok zaten hızlı olcak başka yemek de yok. Mecbur yiycem. Daha iş cok camasirlar utulenecek , asilacak supurge açılması lazım hali örtüleri silkilecek hiçbirine zaman yok ve baya yoruldum .
5 dk koşu 30 dk tempolu yürüyüş 700 ip atlama 10 dk bölgesel.calisma ağırlıkla . 30 dk da normal.yuruyus bugünkü sporum . Bu aralar sporu da fazla saatler yapamadım hastanede baya ayakta durup ordan oraya koşunca spora çok halimde kalmadı zaten dün 11.000 adim armışım üstüne yürüyüş bandında yürüdüğüm ve ip atmadığım hariç
Siz neler yapıyorsunuz

Ayy evet yay olunca bu dönemler sansli geçiriyoruz canım hep böyle olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…