- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.341
Günaydın çıtır fıstık
Günaydn canm ok.Menün de güzelmiş afiyet olsun❤
Vücut için çok iyi bir şey yapıyorsun canm ❤ bugün menünü paylaşınca inceleriz örnek menü örneği olarak yediklerini detaylı görmüş oluruz
Kızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlarYa kızlar babam içeri gireli iki saat oldu. Ondan sonra giren hastalar bile çıktı. Görevlilere sordum hemşire gözetimindedir dediler ya sizce normal mi bu kadar kalması kolonoskopi ve endoskopide içim sıkılmaya başladı
geçmiş olsun cnm,Kızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlar
İçeri babamdan sonra giren herkes çıktı o bekleyince çok korktum bendegeçmiş olsun cnm,
bildiğim kadarıyla beklemek gerekiyor. Ama, bazen doktor alınan parçanın dokusundan bi şeyler söyleyebiliyo. Genelde bu riske girmiyorlar.
Tabiki canım paylaşırım vucudumdaki zararlı toksinleri atıyorum maksat bu zaten malesef fazla hayvansal gıdalar belli zaman sonra zarar veriyormuş ve vücutta birikiyormus yeni öğrendim şu an arınıyorum uyku kalitem falan çok düzeldi ve hafifimGünaydın çıtır fıstık
Günaydn canm ok.Menün de güzelmiş afiyet olsun❤
Vücut için çok iyi bir şey yapıyorsun canm ❤ bugün menünü paylaşınca inceleriz örnek menü örneği olarak yediklerini detaylı görmüş oluruz
Ay ilaçlar konusunda çok az bilgim var benim ya keşke hiç hasta olmasalarda gerek olmasa hiç bişeye, buhar banyosu bizede çok iyi geldi düzeltti bundan snra ilk yapçağım şey o olcakBen cok sık kullanmadim canim sadece ilk hasta oldugu sene sık kullanmistik o sene cok kotuydu diger seneler daha az kullandim ama büyüdükçe düzeldi cok zor durumda kaldigimizda falan kullandim kortizonsuz olanlardan.
Aslinda bir parça dogru daha kötü yaptigi ama duruma gore verilmesi gerekiyor ben en son care olarak veriyordum ilk once ihlamur buhar banyosu faln eger balgamli oksuruk olursa vermiyorum bunlarla geçiştirmeye calisiyordum
oksurup balgami çıksın diye.
Oyle birseyki bogulur gibi oksuren cocuk o havayi kullandimi 10 dk içinde geciyor sanki az önce oyle oksuren o değildi.
Oksurugu de budukce normal oksuruk gibi olmaya basladi oncekiler daha fenaydı bir oksurmeye baslar hirilti bogulur tarzda cok kötüydü oksururken konusmakda bile zorlanirdi ama cok sukur gecti
Bir diger tarafi da havayla verilen ilaclardan bazilari kortizonlu buda bagisikliligi baskiliyor.Bagisiklik sistemi çalışmıyor
Aslinda cok gerekli olmadıkça kullanmamak lazim.
Dr. Soyler zaten gerekli oldugu zaman.
Herkese aldırmıyor kuzum o cihazdan ben kizimi götürdüğüm zaman odaya girdigimde baska bir cocuk vardi cok minikti annesi istedi dr. Yazmadi gerek yok dedi
Geldim canım rutinlerime bugün dönebildim ya dün yorucu geçen günleri atlatmak için kendimi bakıma verdim
Canm merak etme emin olmak için parça alınabiliyor ama çoğu kişinin de temiz çıkıyor canmKızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlar
Evt canm ondan ben de genel de hep en çok Akdeniz diyetini seviyorum ve genel hayatımda Akdeniz beslenmesi uyguluyorum canm hayvansal gıdalar özellik le kırmızı et ve hayvansal yağlar direk erken yaşlanma sebebi zaten canm çok iyi yapmışsın arınmaklaTabiki canım paylaşırım vucudumdaki zararlı toksinleri atıyorum maksat bu zaten malesef fazla hayvansal gıdalar belli zaman sonra zarar veriyormuş ve vücutta birikiyormus yeni öğrendim şu an arınıyorum uyku kalitem falan çok düzeldi ve hafifim
Ama canm öylesin zaten ben de sana diyorum hep bunu gerçekten sen 56 filan duruyorsun zaten boyun uzun olduğu için kilon çok güzel oldu canım benim boyum senden daha kısa olduğu için biraz daha vermem gerekiyor ama senin boyuna göre süper oldu ❤ spor da yaptgn için çok güzel oldun maşallahAy ilaçlar konusunda çok az bilgim var benim ya keşke hiç hasta olmasalarda gerek olmasa hiç bişeye, buhar banyosu bizede çok iyi geldi düzeltti bundan snra ilk yapçağım şey o olcak
bağışıklığıda düşük benimkinin senin kullandığın bi takviye ilacı var mı peki canım
Geldim canım rutinlerime bugün dönebildim ya dün yorucu geçen günleri atlatmak için kendimi bakıma verdimsaçlarımı kestrdim omuzlarımda küt artık kuaförm bayıldı 55 56 kilo duruyosun diyo tabi biraz bunları duymak için dar dar giyinmiş olabilirim sen napıyosun canım
Ya çok sağol canım sende çok iyisin ama fotolarından gözümü alamıyorumCanm merak etme emin olmak için parça alınabiliyor ama çoğu kişinin de temiz çıkıyor canminslh temiz çıkacaktır sen kendini olumlu odakla iyi düşün iyi olsun canım inslh.
Evt canm ondan ben de genel de hep en çok Akdeniz diyetini seviyorum ve genel hayatımda Akdeniz beslenmesi uyguluyorum canm hayvansal gıdalar özellik le kırmızı et ve hayvansal yağlar direk erken yaşlanma sebebi zaten canm çok iyi yapmışsın arınmakla
Ama canm öylesin zaten ben de sana diyorum hep bunu gerçekten sen 56 filan duruyorsun zaten boyun uzun olduğu için kilon çok güzel oldu canım benim boyum senden daha kısa olduğu için biraz daha vermem gerekiyor ama senin boyuna göre süper oldu ❤ spor da yaptgn için çok güzel oldun maşallahbende aynı canm iş güç koşuşturma ,spor,dans,mira derken günler geçiyor canm
Aaa pişti bende yayım demek ondan iyi anlaşıyoruzKızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy
Hadi kuzum hayirlisi olsun insallahKızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy
Resim istiyorum malum yerdenAy ilaçlar konusunda çok az bilgim var benim ya keşke hiç hasta olmasalarda gerek olmasa hiç bişeye, buhar banyosu bizede çok iyi geldi düzeltti bundan snra ilk yapçağım şey o olcak
bağışıklığıda düşük benimkinin senin kullandığın bi takviye ilacı var mı peki canım
Geldim canım rutinlerime bugün dönebildim ya dün yorucu geçen günleri atlatmak için kendimi bakıma verdimsaçlarımı kestrdim omuzlarımda küt artık kuaförm bayıldı 55 56 kilo duruyosun diyo tabi biraz bunları duymak için dar dar giyinmiş olabilirim sen napıyosun canım
Kızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy
inşallah canım.Canm merak etme emin olmak için parça alınabiliyor ama çoğu kişinin de temiz çıkıyor canminslh temiz çıkacaktır sen kendini olumlu odakla iyi düşün iyi olsun canım inslh.
Evt canm ondan ben de genel de hep en çok Akdeniz diyetini seviyorum ve genel hayatımda Akdeniz beslenmesi uyguluyorum canm hayvansal gıdalar özellik le kırmızı et ve hayvansal yağlar direk erken yaşlanma sebebi zaten canm çok iyi yapmışsın arınmakla
Ama canm öylesin zaten ben de sana diyorum hep bunu gerçekten sen 56 filan duruyorsun zaten boyun uzun olduğu için kilon çok güzel oldu canım benim boyum senden daha kısa olduğu için biraz daha vermem gerekiyor ama senin boyuna göre süper oldu ❤ spor da yaptgn için çok güzel oldun maşallahbende aynı canm iş güç koşuşturma ,spor,dans,mira derken günler geçiyor canm
Bende eylülde dogdum 1 eylül senin hangi gun canimHadi kuzum hayirlisi olsun insallah
Benimde ugurlu ayım agustos,eylül ve eylül dogumluyum , 3 is degistirdim 3ünde de bu aylarda başladim ve hep daha hayirli oldu
Sadece bal veriyordum canim ayri olarak takviye falan kullanmadim onuda amcamdan aliyorum arıları var bu sene de ari poleni verdi ama daha hic denemedimAy ilaçlar konusunda çok az bilgim var benim ya keşke hiç hasta olmasalarda gerek olmasa hiç bişeye, buhar banyosu bizede çok iyi geldi düzeltti bundan snra ilk yapçağım şey o olcak
Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuç iyi çıkarKızlar iki buçuk saatten uzun sürdü 4 tane parça alınmış sanırım patoloji raporu için 15 gün sonra gelecekmişiz. Şimdi içime korku düştü. Hiç olanınız var mı kızlar
Nolmus cnm babasına?ucukgenclik baban nasıl oldu?
Ayy evet yay olunca bu dönemler sansli geçiriyoruz canım hep böyle olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?