- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.521
Poncik yazmis kuzum paylasim alanina
Ben buraya yazacak sandm paylaşım alaninami yazdıPoncik yazmis kuzum paylasim alanina
Bilmiyorum ki kuzum umarim sorun olmazBen buraya yazacak sandm paylaşım alaninami yazdıbisey olurmu acaba
canım schoner varya ona sordum yaz bişey olmaz dedi bana o yüzden yazdım bendeBen buraya yazacak sandm paylaşım alaninami yazdıbisey olurmu acaba
Tamam canm ozman o bilir iyi yapmışsıncanım schoner varya ona sordum yaz bişey olmaz dedi bana o yüzden yazdım bende
Geçmiş olsun baskı yapma daha fazlaKızlar pazar günü iki dişime geçici dolgu yapıldı bu pazar dolgu olacak artık dün spor yapınca fena agridi ağrı kesici içtim bugünde olmaz belki diye yaptım 30 dk sonra bıraktım yine ağrıyorbendeki de şans ya kaç gündür yapamiyodum yapayım dedim pişman oldum ne güzel detoksla iyi verecektim bu kötü oldu
Haklısın canım sonuçta dişim boş sanırım ondan oldu tabi koş zıpla derken dişime baskı oldu ama canımı sıktı ne güzel beslenmeyi düzelttim spora da bismillah deyip başladım derken kötü oldu çünkü çoktandır spora başlayamamıştım inşallah hevesim kırılmazGeçmiş olsun baskı yapma daha fazla
Hayır hevesini kıracak bir şey yok birkaç güne düzelir.Haklısın canım sonuçta dişim boş sanırım ondan oldu tabi koş zıpla derken dişime baskı oldu ama canımı sıktı ne güzel beslenmeyi düzelttim spora da bismillah deyip başladım derken kötü oldu çünkü çoktandır spora başlayamamıştım inşallah hevesim kırılmaz
Desteğin için çok teşekkürler tatlım doğru hevesimi kırmamalıyım kötü tesadüf diyelim artık yapacak bişey yok disim durdu durdu tam detoksa başlamışken kendini gösterdiHayır hevesini kıracak bir şey yok birkaç güne düzelir.
Amin inşallah çıkmaz canımDesteğin için çok teşekkürler tatlım doğru hevesimi kırmamalıyım kötü tesadüf diyelim artık yapacak bişey yok disim durdu durdu tam detoksa başlamışken kendini gösterdineyse başka sağlık sorunum çıkmaz inşallah
Çok teşekkürler canımmagickk geçmiş olsun canm hevesini kırma tabiki iki güne geçer gider canm sağlık olsun da spor iki üç gün geç başlasın bişey olmaz ❤
fantastikaaa geçmiş olsun canm
Ooo süpersin canim ya kim tutar artık seni
Waooovvvvv hemde bu saatte 61.6 sa sabah 60 gelirrrr
Müthiş zevkli canm ya dün bide silahlı çatışmalı vs. Sahneler çektik tam adrenalin oldu (daha detaya girmeyeyim yasak)ekmek aslanın midesinde
zevkli bi iş olsa gerek
Ben de mrk ediyorm ama yaaÇaktırmıyorum ama meraktan ölmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?