Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

magickk nerelerdesin canım şu 60ı da görüp bir rahatlasaydık keşke yaaa.. artk yarına olmazsa da haftaya kesin olur dimi biran önce 60 görünsün ki sıra 59a gelsin ooff bu ay biterken kesinlikle 60lardan kurtulmuş olmam lazım ya takıntı yaptm tartıda 60ları görmek istemiyorum artk 59.9 yazsa derin bir oohh çekicem ama önce 61den 60inmesi lazım melisa- ve magick canlarım kasıma geçmemize tam tamına 2hafta var kızlar 2hafta nın bitişinde ucundan da olsa 59lara geçmiş olalım 2haftada 1.5 kilo filan vermemiz lazım yaparız dimi

Inşallah canım ya ağzından bal damlıyor 59 u görmeyi çok özledim 5 li rakamları görelim artık bencede biraz sıkalım olur bencede ama regl kasımın ilk haftası işte o kötü oluyor olmasada ikinci haftası kesin olur inşallah

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 6 zeytin domates salatalık
Ara 1 armut 9 fındık sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık karabuğday yoğurt
45 dk leslie
2 lt su

Menü çok güzel canım spor yapmaman iyi olmuş yarına faydası olur zaten yeterince yapıyorsun kasların şişmesin

Reglemiz de çok yakınmış canm benim de 29ekim yada 30ekim de olacak ve inslh regle bitişi de 59larda oluruz

Yarin cuma kimsenin sesi cikmiyor
Ben bugün temizlik yaptım kızlar. Sabah 8.30 bir başladım akşam 20.48 bitti. Çok yoruldum. Camlar, halılar, koltuklar, yataklar her yeri sildim süpürdüm. Bir ev bu kadar nasıl tozlanır. Bir haftadır kedi evde hapşırıp duruyor ben grip oldu sandım. Veteriner ateşi yok dedi gene de antibiyotik verdirdim. Meğersem ev tozlanmış pislikten yavru hapşırıp duruyormuş. En son onu da yıkadım. O bile rahatladı.

Bugünkü menüme gelince pek iç açıcı değil
Kahvaltı: zayıflama çayı, çay, KK kadar triliçe
Öğle: peynir, domates, salatalık, biber, dereotlu yarım simit
Akşam: iki dilim ekmek içine peynir ve 3 zeytin
Temizlik yüzünden yemek yapamadık bende aperatif böyle yedim.

Kesinlikle yaparsınız sizden daha fazlasını bekliyoruz

Kesinlikle yaparsınız sizden daha fazlasını bekliyoruz
inslh canm bende senden güzel sonuçlar bekliyorum 2019 bizim kilo fazlamızın olduğu son yıl olacak ve bu defter sonsuza dek kapanacak artk 2020 ye hep beraber fit şekilde gireceğiz yeni yıl gecesini incecik çok güzel ve çok mutlu fit hatunlar olarak kutlıycaz

Aynen öyle olacak canım. Kapalı bol kıyafetler yerine seksi yapışan şeyler giyelim canım

blonde ambition ikna etme gücünü merak etsemde sormayacağım sanırım +18 eşini dans için ikna et.
hahahahaaaa yok canm ya eşim malesf onlarla kanmaz ama bir yaptgm ticari islerle ilgili maddi bir teklif yada bir iddaya girme ile ancak işi bağlaya bilirim

**14.Takım 644.Etap***

Cordelia_1605 (87.2 ///%)
fantastikaaa(89.5///%)
Elifcig93 (64,5///)
poncikbirgelincik (69.2///%) 1. kez bildirimde bulunmadı.

14. Takım ortalaması :

htc71 liste hazır canm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…