- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.821
Inşallah canım ya ağzından bal damlıyormagickk nerelerdesin canım şu 60ı da görüp bir rahatlasaydık keşke yaaa.. artk yarına olmazsa da haftaya kesin olur dimi biran önce 60 görünsün ki sıra 59a gelsin ooff bu ay biterken kesinlikle 60lardan kurtulmuş olmam lazım ya takıntı yaptm tartıda 60ları görmek istemiyorum artk 59.9 yazsa derin bir oohh çekicem ama önce 61den 60inmesi lazım melisa- ve magick canlarım kasıma geçmemize tam tamına 2hafta var kızlar 2hafta nın bitişinde ucundan da olsa 59lara geçmiş olalım 2haftada 1.5 kilo filan vermemiz lazım yaparız dimi
Menü çok güzel canım spor yapmaman iyi olmuş yarına faydası olur zaten yeterince yapıyorsun kasların şişmesinBugün ki menüm :
Kahvaltı: 1dilim çavdar ekmğ,peynir,4zeytin,domates, 2fincan yeşil çay
Ara: 1avuç üzüm,2fincan form çay
Öğlen: 1muz,1kupa sütlü kahve,
Ara: sade kahve,2kare bitter
Akşam: 4köfte(ızgara) ,kış salatası
-2fincan maydonoz limon çayı
Bugün Spor yapmadm kasları dinlendirdim
Reglemiz de çok yakınmış canmInşallah canım ya ağzından bal damlıyor59 u görmeyi çok özledim 5 li rakamları görelim artık bencede biraz sıkalım olur bencede ama regl kasımın ilk haftası işte o kötü oluyor olmasada ikinci haftası kesin olur inşallah
Menü çok güzel canım spor yapmaman iyi olmuş yarına faydası olur zaten yeterince yapıyorsun kasların şişmesin
Sağol canım güzel olsunda düşüşleri görelimsenin menün de çok güzel canım
Ben bugün temizlik yaptım kızlar. Sabah 8.30 bir başladım akşam 20.48 bitti. Çok yoruldum. Camlar, halılar, koltuklar, yataklar her yeri sildim süpürdüm. Bir ev bu kadar nasıl tozlanır. Bir haftadır kedi evde hapşırıp duruyor ben grip oldu sandım. Veteriner ateşi yok dedi gene de antibiyotik verdirdim. Meğersem ev tozlanmış pislikten yavru hapşırıp duruyormuş. En son onu da yıkadım. O bile rahatladı.Yarin cuma kimsenin sesi cikmiyor
Kesinlikle yaparsınız sizden daha fazlasını bekliyoruzmagickk nerelerdesin canım şu 60ı da görüp bir rahatlasaydık keşke yaaa.. artk yarına olmazsa da haftaya kesin olur dimi biran önce 60 görünsün ki sıra 59a gelsin ooff bu ay biterken kesinlikle 60lardan kurtulmuş olmam lazım ya takıntı yaptm tartıda 60ları görmek istemiyorum artk 59.9 yazsa derin bir oohh çekicem ama önce 61den 60inmesi lazım melisa- ve magick canlarım kasıma geçmemize tam tamına 2hafta var kızlar 2hafta nın bitişinde ucundan da olsa 59lara geçmiş olalım 2haftada 1.5 kilo filan vermemiz lazım yaparız dimi
inslh canmKesinlikle yaparsınız sizden daha fazlasını bekliyoruz
Aynen öyle olacak canım. Kapalı bol kıyafetler yerine seksi yapışan şeyler giyelim canıminslh canmbende senden güzel sonuçlar bekliyorum 2019 bizim kilo fazlamızın olduğu son yıl olacak ve bu defter sonsuza dek kapanacak artk 2020 ye hep beraber fit şekilde gireceğiz yeni yıl gecesini incecik çok güzel ve çok mutlu fit hatunlar olarak kutlıycaz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?