Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün 1 tane alman pastası yedim kızlar çok pişmanım gerçekten. Kahvaltı yapamadım. Öğlende de yemek çok kötü çıktı onu da yiyemedim ( yoğurtlu kızartma, kokan etle ankara tava, revani). Sonuç olarak alman pastadı istedi herkes bende yedim günahına girdim malesef

Yarin cuma kimsenin sesi cikmiyor
Evt canm Bende bugün bir kaç kez grip çıktım kimse yok diye bir şey yazmadan bakp kaçtım ve biraz artıdayım ödem var ama dün 4.5saat spor yapmış olmanın şişliği de var tabi kalçalarım aşırı ağrımış zaten bugün spor yapmıycam ondan kaslar dinlenip ödemi bırakır bide ödem atıcı çay içcem yarına inşlh eksiye geçmiş olurum

Dün ki tempoda ne yedim ne içtim hatırlamıyorum karman çorman bir menü ve tempolu bir gün idi kızlar ama sporlarımı yazayım

dün ki sporlarım :
30 dakika kondisyon bisikleti
30 dakika hızlı tempo yürüyüş
30 dakika park aletleri ile çalışma
1 saat plates dersi (öldüm sırılsıklam ter oldum)
2 saat bachata ve salsa dansı
Toplam = 4.5saat spor yaptm yansn yağlar

Ben sabah 1fincan yeşil çay ,1fincan form çay ve şimdi bir fincan daha form çay içtim kızlar ilerleyen saatlerde de maydonoz limon çayı içicem ve bol bol su ile ödemler gitsin ve mevcut kilom sabah ortaya çıksın bakalım inşlh sabah güzel bir düşüş görürüm

blonde ambition maşallah rekorlar kitabına gircen az kaldı nasıl spor onlar öyle bende artıdayım hala ya karnımın şişliği inmedi grip ilaçlarından mı neden bi tuhaf bu ay regl
sporda Rekor kıramasamda olur ama dans yarışlarına girsem hiç fena olmaz ama izin koparmam zor yaaa keşke eşim izin verse çok istiyorum bu efora bari 500grm filan vermiş olursam sevinicem o kadar kalori yaktık tartı azıcık düşsün 60görünmiycekse bile sizin gibi 61in sonların da olsam bari ödem çayları iç canm sen de aynen ilaçlar çok ödem yapıyor ondan normal fazla çıkman benden önce 60ı görmemiş olman da iyi olmuş aynı performansı senden de bekliyorum magickk bensiz 60a geçeyim deme

Ay niye vermiyo ki ders almana bişey demiyo sonuçta ikna edersin bence canım
Valla lap diye 60a bile inersen şaşırmam bu sporla
Ondan heralde ya 2 günde bitti regl karnım hala şiş bende senin gibi bitki çaylarına gömüleyim bugün yarına 65 çıkmıyım bari ahahhahahha

Normalde ders almama da izin vermez de ikna ettim aynı ikna performansını dans geceleri ve yarışmaları içinde sergilemem lazm yine ikna edebilirim belli olmaz aynen bende kendimden onu bekliyorum canm durup durup lap diye 61 e gectigim gibi lap diye de 60 a geçerim inslh

Celik kapı takılıyor malesef spora yetişirim ins heryer toz oldu daha onların temizliği ve yemek yapmadim salonda üye kayniyo bugün gidebilirsem son kez 5 gibi gtcem bidaha i saatte gitmeyeceğim aşırı kalabalık oluyor aletlerde yer bulamadım dün ve aşırı ter kokuyordu

Bugün ki menüm :
Kahvaltı: 1dilim çavdar ekmğ,peynir,4zeytin,domates, 2fincan yeşil çay

Ara: 1avuç üzüm,2fincan form çay

Öğlen: 1muz,1kupa sütlü kahve,

Ara: sade kahve,2kare bitter

Akşam: 4köfte(ızgara) ,kış salatası

-2fincan maydonoz limon çayı

Bugün Spor yapmadm kasları dinlendirdim

Edersin o zaman canım biraz daha çaba geçersin valla sporların çok iyi maşalah ben koltuktan koltuğa geçiyom bide mutfağa sporum o kadar bu aralar

Kızlar ya ben daha yemek yiyemedim bekliyodum.
Spordan çıkınca ordan bi arkadaş kahve içelim dedi esimde geç gelecekmis kafeye git kahve iç otur derken saat geç oldu yemek firinda pisiyo.
Bide çelik kapı yapıldı bugün adamlara minik minik.pogacalardan almistim dayanamadim cok sicakti bende 2 adet yedim ama avuç ici kadar büyüklükleri ve öğlen yemeğide yemedim o 2 sini yiyince. Akşamda firinda tavuk ve yayla corbasi var menüde .
Sporda 10 dk koşu 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk tempolu yürüyüş. 500 ip.atlama 10 dk bölgesel

Canm Òğlen yemeği yerine yiyip sonra da üzerine spor yaptğı için o poğaçalar erimiştir zaten ufaklarmista sporda direk yanmıştır onlar ama inslh yarına ödem yapmazlar

Canm Òğlen yemeği yerine yiyip sonra da üzerine spor yaptğı için o poğaçalar erimiştir zaten ufaklarmista sporda direk yanmıştır onlar ama inslh yarına ödem yapmazlar
Demin tartıldım 73.7 cıktısinirleniyorum artık ciddi ciddi gıcık bi hal aldı benim iş 72 de kalıcı kaldım yani o 71 i hangi hafta görücm merak ediyorum psikolojim bozuldu. Hadi 1 hafta tokat ondan sonraki 1 haftada
adaptasyon olsa ondan önceki 2 hafta ve sonraki bi hafta ne anlamadim ben bu isi ustelik bugun ku 2 minik poğaça haric bu hafta beslenmemide duzelttim anlamıyorum sporumuda bu hafta çok iyi yeni programla devam ettiriyorum . 72 de kazık cakti vucudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…