- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.801
Yok fıstığım iyiyim bir sorun yok hafta sonu odem yapan seyler yedim hemde fazladanBu artı değil başka bir şey olmuş. Sen iyisin dimi canım bir sorun yok dimi?
İyi bari canım. Ben canım sıkkınken abarttığım için biran bir sorun var sandım canım.Yok fıstığım iyiyim bir sorun yok hafta sonu odem yapan seyler yedim hemde fazladannormalde hic boyle yapmazdim ama neyseki toparladim yarin sabite gecerim diye dusunuyorum
Öyle bir uygulama yok cnm. Böyle bişey ötenaziye girer ve bu Türkiye de yasak.Bebek acı çekiyorsa ölümünü kendileri neden sağlamıyor.
Bilmiyordum bunu. Acı çektiğini bile bile yaşatmaya çalışmakta canilik gibi geliyor.Öyle bir uygulama yok cnm. Böyle bişey ötenaziye girer ve bu Türkiye de yasak.
Evt canm Bende bugün bir kaç kez grip çıktım kimse yok diye bir şey yazmadan bakp kaçtım ve biraz artıdayım ödem varYarin cuma kimsenin sesi cikmiyor
blonde ambition maşallah rekorlar kitabına gircen az kaldı nasıl spor onlar öyle bende artıdayım hala ya karnımın şişliği inmedi grip ilaçlarından mı neden bi tuhaf bu ay regl
Ay niye vermiyo ki ders almana bişey demiyo sonuçta ikna edersin bence canımsporda Rekor kıramasamda olur ama dans yarışlarına girsem hiç fena olmaz ama izin koparmam zor yaaa keşke eşim izin verse çok istiyorum bu efora bari 500grm filan vermiş olursam sevinicem o kadar kalori yaktık tartı azıcık düşsün 60görünmiycekse bile sizin gibi 61in sonların da olsam bari ödem çayları iç canm sen de aynen ilaçlar çok ödem yapıyor ondan normal fazla çıkman benden önce 60ı görmemiş olman da iyi olmuş aynı performansı senden de bekliyorum magickk bensiz 60a geçeyim deme
Normalde ders almama da izin vermez de ikna ettimAy niye vermiyo ki ders almana bişey demiyo sonuçta ikna edersin bence canım
Valla lap diye 60a bile inersen şaşırmam bu sporla
Ondan heralde ya 2 günde bitti regl karnım hala şiş bende senin gibi bitki çaylarına gömüleyim bugün yarına 65 çıkmıyım bari ahahhahahha
Edersin o zaman canım biraz daha çabaNormalde ders almama da izin vermez de ikna ettimaynı ikna performansını dans geceleri ve yarışmaları içinde sergilemem lazm yine ikna edebilirim belli olmaz aynen bende kendimden onu bekliyorum canm durup durup lap diye 61 e gectigim gibi lap diye de 60 a geçerim inslh
Canm Òğlen yemeği yerine yiyip sonra da üzerine spor yaptğı için o poğaçalar erimiştir zaten ufaklarmista sporda direk yanmıştır onlar ama inslh yarına ödem yapmazlarKızlar ya ben daha yemek yiyemedim bekliyodum.
Spordan çıkınca ordan bi arkadaş kahve içelim dedi esimde geç gelecekmis kafeye git kahve iç otur derken saat geç oldu yemek firinda pisiyo.
Bide çelik kapı yapıldı bugün adamlara minik minik.pogacalardan almistim dayanamadim cok sicakti bende 2 adet yedim ama avuç ici kadar büyüklükleri ve öğlen yemeğide yemedim o 2 sini yiyince. Akşamda firinda tavuk ve yayla corbasi var menüde .
Sporda 10 dk koşu 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk tempolu yürüyüş. 500 ip.atlama 10 dk bölgesel
Demin tartıldım 73.7 cıktıCanm Òğlen yemeği yerine yiyip sonra da üzerine spor yaptğı için o poğaçalar erimiştir zaten ufaklarmista sporda direk yanmıştır onlar ama inslh yarına ödem yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?