- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.781
pazartesi geç kalmıştım tartılamadım canımponcikbirgelincik neredesin canim cumadan beri yoksun
O kadarını bilmiyorum cnmBebek acı çekiyorsa ölümünü kendileri neden sağlamıyor.
Anne nasıl oldu mavicim düzeldi mi söylediniz miO kadarını bilmiyorum cnm
Dikkat et canım aç gittiysen başın dönmesine.Günaydın kizlar sağlık ocağındayım tiroidlere şekere tekrar baktırayım dedim 6 ay oldu ama asiei kalabalik bekliyorum
Anneye yavaş yavaş soylediler de şeker ve tansiyonu yükseliyor dahada kötü oluyor diye tamamen soylenmediAnne nasıl oldu mavicim düzeldi mi söylediniz mi
Dikkat et canım aç gittiysen başın dönmesine.
DvitGünaydın kizlar sağlık ocağındayım tiroidlere şekere tekrar baktırayım dedim 6 ay oldu ama asiei kalabalik bekliyorum
Söyledim hepsine bak diyede sağlık ocağı işte anca o kdr bakiyor kolesterol d vit . B12 onlarada bakilicakDvit
B12
Ferrittin
insülin direnci
Kolestrol
Vs.
Bunları detaylı baktırmak lazm canm hepsi önemli neden sadece tiroid ve şeker baktırıyorsun?
Canm buraya bir kaç kez yazdm yaptıranların bilgisi olsun diye ama sen görmemişsin sanırım bende sağlık ocağına baktiryorum ama hepsini bak derseniz onların klasik listeleri var hepsi diye ona bakıyorlar ama diyetisyenlerin ostediklerine bakmiyorlar eğer sen liste halinde yazıp bunların hepsine bakılmasını istiyorum dersen bakıyorlar canm bunu diyetisyen söyleyip bana listeyi vermişti o listeyi veriyorum bende ozman detaylı bakılıyor size o listeyi yine atayım bi dahakine direk onu yazıp verin sizde ben hep öle yapıyorum canmSöyledim hepsine bak diyede sağlık ocağı işte anca o kdr bakiyor kolesterol d vit . B12 onlarada bakilicak
Sagol cnm dedim şeker tiroid insulin vitaminler hepsine bakılsın diye zaten bakalım insulinede bakacakmiCanm buraya bir kaç kez yazdm yaptıranların bilgisi olsun diye ama sen görmemişsin sanırım bende sağlık ocağına baktiryorum ama hepsini bak derseniz onların klasik listeleri var hepsi diye ona bakıyorlar ama diyetisyenlerin ostediklerine bakmiyorlar eğer sen liste halinde yazıp bunların hepsine bakılmasını istiyorum dersen bakıyorlar canm bunu diyetisyen söyleyip bana listeyi vermişti o listeyi veriyorum bende ozman detaylı bakılıyor size o listeyi yine atayım bi dahakine direk onu yazıp verin sizde ben hep öle yapıyorum canmşimdi platesdeyim eve dönünce listeyi bulup sizin için atarım elinizin altın da olsun sizinde
Guzel haberlerle gel canimKızlar burada feci bir yağmur var. Bugün yürüyüş yalan oldu. Alt komşumuzda evde bisiklet yapasım da yok. Tubiiiii yarın diyetisyene gidiyor. Ben babamla hastaneye gidicem pataloji sonuçları çıkmış.
İnşallah her şey temiz çıkacakGuzel haberlerle gel canim
Yemeye devam et yellowcum sen hiç bozma kendiniKızlar dün aşırı yoğundum izmirin bir çok yerine gidip geldim Alsancak,pasaport,kordon sonra geri karşıyaka hem gòrüşmeler hem gezmeler derken çok geç saatte aşırı yorgun eve girdim buraya bakamadım ve bugün de zaten aşırı yoğunum şimdi kızı hazırlıyorum okula bırakıp plates e geçicem sonra biraz yürüyüş eve gel duş al giyin et sonra tekrar in kızı okuldan al gel yedir içir tiydir hazırla tekrar dans icin evden çok git dans bitişi eve dönüş zaten gene gece 12yi bulur yorgunluktan girebilirmiyim bilmiyorum tempolu ve güzel günler geçiyor ama tek kötü yanı malesef 2-3 gündür hiç diyete uygun şeyler yiyemedim kızlar yaaa umarım artı olmam valla bu hafta 61.6 da kalmaya razıyım
Inşallah güzel çıkar canımKızlar burada feci bir yağmur var. Bugün yürüyüş yalan oldu. Alt komşumuzda evde bisiklet yapasım da yok. Tubiiiii yarın diyetisyene gidiyor. Ben babamla hastaneye gidicem pataloji sonuçları çıkmış.
Bu artı değil başka bir şey olmuş. Sen iyisin dimi canım bir sorun yok dimi?Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Domates biber
1.5 kk peynir
Ara
1 tane kurabiye
Oglen
Yok
Aksam
1.5 kase tavuk corba
1 dilim ekmek
Sacma ve duzensiz bir menu olduama hafta sonu cok fazla arti ciktigim icin az yemeye calisiyorum dun de az yedim
Dun 700gr bu sabah da 400gr gitti ama hala sabite gecmedim gidenler hafta sonundan bana kalanlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?