Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlar sağlık ocağındayım tiroidlere şekere tekrar baktırayım dedim 6 ay oldu ama asiei kalabalik bekliyorum
Dvit
B12
Ferrittin
insülin direnci
Kolestrol
Vs.
Bunları detaylı baktırmak lazm canm hepsi önemli neden sadece tiroid ve şeker baktırıyorsun?

Son düzenleme:
Kızlar dün aşırı yoğundum izmirin bir çok yerine gidip geldim Alsancak,pasaport,kordon sonra geri karşıyaka hem gòrüşmeler hem gezmeler derken çok geç saatte aşırı yorgun eve girdim buraya bakamadım ve bugün de zaten aşırı yoğunum şimdi kızı hazırlıyorum okula bırakıp plates e geçicem sonra biraz yürüyüş eve gel duş al giyin et sonra tekrar in kızı okuldan al gel yedir içir tiydir hazırla tekrar dans icin evden çok git dans bitişi eve dönüş zaten gene gece 12yi bulur yorgunluktan girebilirmiyim bilmiyorum tempolu ve güzel günler geçiyor ama tek kötü yanı malesef 2-3 gündür hiç diyete uygun şeyler yiyemedim kızlar yaaa umarım artı olmam valla bu hafta 61.6 da kalmaya razıyım

Söyledim hepsine bak diyede sağlık ocağı işte anca o kdr bakiyor kolesterol d vit . B12 onlarada bakilicak
Canm buraya bir kaç kez yazdm yaptıranların bilgisi olsun diye ama sen görmemişsin sanırım bende sağlık ocağına baktiryorum ama hepsini bak derseniz onların klasik listeleri var hepsi diye ona bakıyorlar ama diyetisyenlerin ostediklerine bakmiyorlar eğer sen liste halinde yazıp bunların hepsine bakılmasını istiyorum dersen bakıyorlar canm bunu diyetisyen söyleyip bana listeyi vermişti o listeyi veriyorum bende ozman detaylı bakılıyor size o listeyi yine atayım bi dahakine direk onu yazıp verin sizde ben hep öle yapıyorum canm şimdi platesdeyim eve dönünce listeyi bulup sizin için atarım elinizin altın da olsun sizinde

Sagol cnm dedim şeker tiroid insulin vitaminler hepsine bakılsın diye zaten bakalım insulinede bakacakmi

Yemeye devam et yellowcum sen hiç bozma kendini benimle dalga geciyodun bak sıra sana geldi ahh ahh detoksum iyi geçmedi tam uygulayamadım sinirimden hem bozdum hemde spor hiç yapamadım disimden dolayı yoksa çok güzel düşüş olacaktı ama dişimi artık yaptırdım ağrı sızı kalmadı bugün leslie yaptım 45 dk sonunda sana gelince canım zaten sporun iyi ya az düşersin yada sabit çıkarsın

Kahvalti
2 yumurtalı 2 ince dilimli sucuklu yumurta
1 dilim cavdar
1 kk peynir
Şekersiz çay
4 yeşil zeytin
Ara
2 kare bitter
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1.5 adet kofte
2 minik boy biber dolması
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz sütlü granür nescafe
Akşam
1 yk türlü
3 yk yayla corbasi
6 yk kisir
1 bardak ayran
Ara
Yine kahve içerim
Spor
15 dk tempolu yürüyüş
20 dk normal yuruyus
5 dk eliptik bisiklet
20 dk cardio ( 7 hareket 4 set )
500 tane ip atlama
10 dk dumbilla kol çalışması

Kızlar burada feci bir yağmur var. Bugün yürüyüş yalan oldu. Alt komşumuzda evde bisiklet yapasım da yok. Tubiiiii yarın diyetisyene gidiyor. Ben babamla hastaneye gidicem pataloji sonuçları çıkmış.
Inşallah güzel çıkar canım

Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Domates biber
1.5 kk peynir
Ara
1 tane kurabiye
Oglen
Yok
Aksam
1.5 kase tavuk corba
1 dilim ekmek
Sacma ve duzensiz bir menu oldu ama hafta sonu cok fazla arti ciktigim icin az yemeye calisiyorum dun de az yedim
Dun 700gr bu sabah da 400gr gitti ama hala sabite gecmedim gidenler hafta sonundan bana kalanlardi

Bu artı değil başka bir şey olmuş. Sen iyisin dimi canım bir sorun yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…