- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.881
online diyet almıştım zamanında birinden 10 günlüktü bugün ona başladımOlsun olsun sorun yok. Bana yanaşmış en azından yellowcum ben evi de temizledim bu hafta sadece süpür sil işi olur rutin temizlik. Hergün 2 saat yürüyüş sıkı diyet. Haftaya ben geçerim. Regl de bitti. Ohhh ben mis.
kuzum senin oğlan alışkanlık haline getirdi bu geç yatma durumunublonde ambition ya gece sağolsun çocuğum 4te uyudu da ama allaha şükür yeni uyandı bende onunla uyudum canım bi ara uyandım aklıma geldi ama kalkıp tartılmaya çok üşendim
Perşembe işin çıkar senin diyette yalan oluronline diyet almıştım zamanında birinden 10 günlüktü bugün ona başladımgörecez bakalım kim kimi geçecek
Nasıl düzeltçem inan bilmiyorum ya öğlen uyutmuyorm akşam erken uyusun diye en erken 1de uyuyo o da ağlayarak uyumucam uyumucam diye diye bide yatakta da uyutamıyorum oraya alınca yırtıyo kendini ağlamaktan salonda ben yatym o da yanımda tepiniyo tepiniyo en sonunda uyuyo alıyorm yatağa bana bi çare önerirseniz valla sevap kazanırsınız önceden daha 9 10da yatağa atlayıp uyuyodu artık imkansızkuzum senin oğlan alışkanlık haline getirdi bu geç yatma durumunu
Vitaminlimi besliyorsun canım. Aşırı vitamini atamıyor mu acaba akşamları papatya çayı falan içirsen. Yakasına lavanta kokusu sıksan ya da bir kase gül ve su koyup kokusuyla sakinleşmesini sağlasan.Nasıl düzeltçem inan bilmiyorum ya öğlen uyutmuyorm akşam erken uyusun diye en erken 1de uyuyo o da ağlayarak uyumucam uyumucam diye diye bide yatakta da uyutamıyorum oraya alınca yırtıyo kendini ağlamaktan salonda ben yatym o da yanımda tepiniyo tepiniyo en sonunda uyuyo alıyorm yatağa bana bi çare önerirseniz valla sevap kazanırsınız önceden daha 9 10da yatağa atlayıp uyuyodu artık imkansız
Evdeki hesap çarşıya uymadı deseneyaa aşk olsun beni hiç tanımamışın
ben şimdi dünden için diyetisyene gidecektimm ya (gerçi yalan oldu sattı beni diyetisyende neyse) biliyosun ben diyetisyene gitmeden önce bi kilo alırım yaa onu yaşadım ama diyetisyenede gittim ama yoktu kadın aldığım kilo elimde patladı
Bende diyodum ki berkas nerlerde neyse neyse tebrik kabul ederim itinaylaVayyy magickk tarafından sollanmışız bu sefer kız 60larda
Kabul etmiyorum. Takım elemanı olarak bu isteğinizi onaylamıyorum. Daha biz birbirimizi zayıflatacaktık. Grup 60'lar bunu hak etmiyor. Geçen hafta birinci olan takıma bunu yapmayın lütfen. Yapabileceğimiz bir destek varsa yardıma hazırım ama bizden vazgeçmeyin.
KIZLAR MERHABA
BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİR SÜREDİR KİŞİSEL İŞLERİM VE HAYAT KOŞUŞTURMASI SEBEBİYLE BURAYLA PEK İLGİLENEMEDİM, @htc71 VE @yellow girl HER NE KADAR YOKLUĞUMU ARATMASALAR DA BU SÜREÇTE ONLARA DA ÇOK YÜKLENDİĞİMİ FARKINDAYIM, KAPTAN OLMANIN ÇEŞİTLİ SORUMLULUKLARI VAR VE BEN Bİ SÜRE DAHA BU SORUMLULUKLARI KALDIRACAK ZAMANIM YOK, ZATEN TAKIMDA DEVAM ETMEYE ÇOK İSTEKLİ OLMADIĞI İÇİN BİZİMDE BOŞA UĞRAŞMAMIZIN BİR ANLAMI YOKSADECE CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPMAKLA ÇOKTA AMACA HİZMET ETMİŞ OLMUYORUZ NE YAZIK Kİ BU NEDENLE BİZ TAKIMI KAPATMA KARARI ALDIK
BU KONUDA LİSTEDE OLAN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİMDİLERLERSE KENDİLERİ BAŞKA Bİ TAKIM BULABİLİRLER YA DA YENİ AÇILMIŞ Bİ TAKIM VAR ORAYA GEÇİŞ YAPABİLİRLER TERCİH TABİ Kİ SİZİN
BU KARARI İLK SİZLERLE PAYLAŞTIM, CUMA GÜNÜ LİSTE PAYLAŞMA GÜNÜ OLDUĞUNDAN DİĞER TAKIM KAPTANLARINA BU KARARI YARIN BİLDİRECEĞİM.
Kapanmaz inşallah ya ne güzel zayifliyorduk birbirimizi de iyice tanıdık ben burası olmasaydı 65 lere doğru gidiyordum umarım birisi kaptanlığı alır ve takım kapanmaz
KIZLAR MERHABA
BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİR SÜREDİR KİŞİSEL İŞLERİM VE HAYAT KOŞUŞTURMASI SEBEBİYLE BURAYLA PEK İLGİLENEMEDİM, @htc71 VE @yellow girl HER NE KADAR YOKLUĞUMU ARATMASALAR DA BU SÜREÇTE ONLARA DA ÇOK YÜKLENDİĞİMİ FARKINDAYIM, KAPTAN OLMANIN ÇEŞİTLİ SORUMLULUKLARI VAR VE BEN Bİ SÜRE DAHA BU SORUMLULUKLARI KALDIRACAK ZAMANIM YOK, ZATEN TAKIMDA DEVAM ETMEYE ÇOK İSTEKLİ OLMADIĞI İÇİN BİZİMDE BOŞA UĞRAŞMAMIZIN BİR ANLAMI YOKSADECE CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPMAKLA ÇOKTA AMACA HİZMET ETMİŞ OLMUYORUZ NE YAZIK Kİ BU NEDENLE BİZ TAKIMI KAPATMA KARARI ALDIK
BU KONUDA LİSTEDE OLAN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİMDİLERLERSE KENDİLERİ BAŞKA Bİ TAKIM BULABİLİRLER YA DA YENİ AÇILMIŞ Bİ TAKIM VAR ORAYA GEÇİŞ YAPABİLİRLER TERCİH TABİ Kİ SİZİN
BU KARARI İLK SİZLERLE PAYLAŞTIM, CUMA GÜNÜ LİSTE PAYLAŞMA GÜNÜ OLDUĞUNDAN DİĞER TAKIM KAPTANLARINA BU KARARI YARIN BİLDİRECEĞİM.
aa süper kaptanlığa aday olmak istersen seve seve devredebilirimKabul etmiyorum. Takım elemanı olarak bu isteğinizi onaylamıyorum. Daha biz birbirimizi zayıflatacaktık. Grup 60'lar bunu hak etmiyor. Geçen hafta birinci olan takıma bunu yapmayın lütfen. Yapabileceğimiz bir destek varsa yardıma hazırım ama bizden vazgeçmeyin.
Ben incecik olmadım kaptanım. Hala hedefi tutturmadın.kızlar bizim kaptanlar olarak sorunumuz kuralların olması ve bu kurallara çoğu kişinin uymaması sebebiyle bizim sorun yaşamamız
önceki haftalarda 2 hafta son dakika paylaştım listeyi (keyfi olarak mı hayırbildirim yapmayan arkadaşlar vardı ve onları bekledim derken benimde evde ilgilenmem gereken bir kızım vardı aklımdan çıktı)
zaten kaptanlar listede bile değiliz keyfi yapıyoruz bu işi
ben kaptanlığı devralırken o zaman listede olanla zayıflayana kadar bırakmayım demişim şu an için bu hedefimi tutturdum diyebilirimbak incecik oldunuz işte
Pro olma şansım varsa bu riske girmeye hazırım ama şartım var. Bizi bırakmana izin veremiyorum çünkü ben kaptan olmak için hiçbir bilgiyi bilmiyorum canımcım. O yüzden kapatma bizi yok etme bizi.aa süper kaptanlığa aday olmak istersen seve seve devredebilirim
Takım kurallarına uymayıp kaptanımızı zor duruma sokan sevgili arkadaşlar birgün önceden haber verseniz belki şuan kaptanımız bizden vazgeçmiş olmayacaktı. Sinirim size bu takım işi beraber kilo vermek istemiyordunuz niye o zaman katılmak istediniz.kızlar bizim kaptanlar olarak sorunumuz kuralların olması ve bu kurallara çoğu kişinin uymaması sebebiyle bizim sorun yaşamamız
önceki haftalarda 2 hafta son dakika paylaştım listeyi (keyfi olarak mı hayırbildirim yapmayan arkadaşlar vardı ve onları bekledim derken benimde evde ilgilenmem gereken bir kızım vardı aklımdan çıktı)
zaten kaptanlar listede bile değiliz keyfi yapıyoruz bu işi
ben kaptanlığı devralırken o zaman listede olanla zayıflayana kadar bırakmayım demişim şu an için bu hedefimi tutturdum diyebilirimbak incecik oldunuz işte
Aslında takviye vitamin bile vermeyi düşünüyodum ama dediklerin doğru sakinleştirici şeyler deniyim en iyisiVitaminlimi besliyorsun canım. Aşırı vitamini atamıyor mu acaba akşamları papatya çayı falan içirsen. Yakasına lavanta kokusu sıksan ya da bir kase gül ve su koyup kokusuyla sakinleşmesini sağlasan.
İnşallah hep beraber oyalanmadan inerizBende diyodum ki berkas nerlerde neyse neyse tebrik kabul ederim itinaylasizden önce gördüm ya 60 i 59 da olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?