Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buraya basladiginiz gibi olmuyor direk listeye girebiliyorsunuz (tabi gececeginiz takim kaptani insiyatifinde 1 hafta bekletebilir belki)
Canim eskiden grup o kadar aktifti ki simdi ki 1 haftalik konusmayi bir gunde yapardik ama hepimizin farkli ugraslari cikti ve buraya eskisi kadar vakit ayiramaz olduk, birileri yazmali ki digerleri de onlara eslik edebilsin yeni acilacak bi grup var zaten ordada herkes yeni olacak istersen oraya gecis yapabilirsin burada motive oluyorsan birakma sakin

Bende diyodum ki berkas nerlerde neyse neyse tebrik kabul ederim itinayla sizden önce gördüm ya 60 i 59 da olacak inşallah
Ne yapalım Bükemediğin bileği öpeceksin demişler tebrikler Magick cim saygılar efendim büyüksün bravo
Gözümde kalmadı òyle bir halim mi var yoksa

Ne yapalım Bükemediğin bileği öpeceksin demişler tebrikler Magick cim saygılar efendim büyüksün bravo
Gözümde kalmadı òyle bir halim mi var yoksa
Sağol yellowcum yok ya öyle bir halin yok tabi ama takım kapanıyo napıcaz şimdi ne güzel birbirimizi dürtüyorduk

Sağol yellowcum yok ya öyle bir halin yok tabi ama takım kapanıyo napıcaz şimdi ne güzel birbirimizi dürtüyorduk
Biz zaten yarışta diyiliz canm yine devam ederiz birakmayiz yine birbirimizi senle ve berkasla herzamanki gibi zaten özelden de yazişıyoruz 3müz ve 3ümüz 59-58 olmadan birbirimizi bırakmıycaz ❤ gerçi sonrasin da da bırakmıycaz ama açıkçası ben de artk sorumluluk almak istemiyorum canm grup zaten çok az kişi ve aktiflik çok yetersiz yani mezunlar da girmese zaten takimi kapattıydılar di eskiden biz yarışta iken böyle diil dik aşırı aktiftik şimdi baya pasif kaldı bura en azından tuğba ve bizdeki sorumluluk kalkar tabi yenibarkadaslar adına üzgünüm ve haftalardır aktif olunsun diye bu yoğunluğunda bile elimden gelen herşeyi yaptım ama bilmiyorum yinede belki devralmak isteyenler olabilir yada yarıştaki arkadaşlar istedikleri seçtikleri takıma geçiş yaparlar

Haklisin canım geçen sene falan çok aktifdik ya aklıma geliyorda mesajları oku oku bitmezdi şimdi sayı çok azalmış aktif üye bir kac tabi böyle gitmez sizde zaten yoğunsunuz yinede iyi devam ettirdiniz kuzum zor gerçekten bakalim birisi alirsa kaptanlığı olur yinede biz birbirimizi bırakmayalım 58 olucaz ha ona göre

Tamam kuzum aynen hafta ortası htc bana ben ona sorup duruyoruz niye kimse yok herkes nerde vs. burda sadece htc ile ikimiz hafta ortasi sohbet edeceksek ne anladım o işten

Ben bu haftada hastanede olacağımı söyledim. Geçen cuma site sorunluydu. Bildirim yapmıştım. Bu ne şimdi? Moralim çoook bozuldu
Canm özellikle sen ve fantastikaaa ile hiç bir ilgisi yok ve tam tersine ikiniz çok çok güzel yarışıyor çok düzenli menü ve kilo bildirimi yapıyor ve çok da güzel kilo düşüşü yaşıyorsun sizi hem çok sevdik hemde çok güzel katkılarınız oldu özellik le teşekkür etmek isterim geçen hafta takım 1.oldu ise en büyük sebebi siz ikiniz sayesinde oldu ama malesef sadece 2 kişi ile takım olmuyor üzgünüm ayrıca takımımızın kapanma kasası daha önce ki kaptanımız ve yardımcıları bırakmak istediği için olmuş du ve o süreçte tugbaFB htc71 ve ben listede yarışıyorduk grupda çok aktifdi bizde ozman takım kapanmasin zaten biz yarıştayız ve mezun olana kadar da grubun sorumluluğunu devralırız deyip aldık canm sonra mezun olduk ve yine de yoğunluğumuz rağmen bir süre daha idare ettik diğer yarışta olan arkadaşlarda mezun oldu hala da devam ettik ama bizde artk yetişemiyoruz devralmak isteyenler olursa gene kalkmaz baska kapran ve yardimcilara gene devrolur takım canım ama kimse çıkmaz ise yapacak bir şey kalmıyor

Üzüldüm ama cidden çok az üye kaldı ben de listede olmadan motive olamıyorum sanırım mezun oldum ama hala hedefim daha az ve ona ulasamadim .
Başka bi grupla yeni hedefle devam etmeye karar verdim olmazsa arkadaşlarda başka gruba geçer isterlerse ordan beraber devam ederiz

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi seviyorum hepinize çok alıştım bağımizi koparmayalım grup kapaniyorsada kaptanlarda hakli onlara da yuklenmeyelim gercekten cok az üye kaldı ve bakıyorum hep hareketlilik çok az böyle oluncada motivasyon azalıyor ne kadar arkadaslar ugrasip kilo verselwrde . Daha önceden de böle bi konu gündeme gelmişti. Demekki Gerçekten kaptanlarimiz zorlanıyor . Onlarda haklı.
Kurallara uyulmayicada daha kötü oluyor . Ben mezun oldum ama hedefe ulasamadim ben daha 65 olmak istiyorum kilom 72 . Bu takıma tekrar giremem zaten sanrm mezun olupta bilemiyorum başka bi takıma da girebilirmiyim ama deneyecegim dileyenlerle beraber yeni takimda kapisiriz..

Canm Cordelia ve fantastikaaa da seni sevmişti mesela isterseniz hepberaber aynı takıma da geçebilirsiniz ayrılmamız da gerekmez onların yoluda uzun zaten hep beraberce geçebilirsiniz takimlara göz atın hangisi hoşunuza gider size sıcak gelir ise onu seçin birlikte istemezseniz de herkes beğendiği takıma da geçebilir nasl isterseniz

Ben baktım simdi biraz 5.takim.guzel gibi üyeler çok sanırım ona gececegim. Benim için önemli olan pazartesi kilo bildirimi zorunlu olmaması . Biliyorsun beni etkiliyor o.yuzden 5.takım.iyi geldi isterse onlarda gelebilir fantastikaaa Cordelia

Sağol canım. uzun soluklu kiloları bize yakın grup daha mantıklı. Sizler çok zayıftınız bana göre.. Puff bilmiyorum.

5. Takımda bir tanıdık vardı bi bakayım.

Canm zaten sizede daha iyi olacak zaten eminim yeni yeni insanlar yeni başlayan yada hırslı yarışan daha aktif daha çayı bir grup ile sizde tekrar canlanırsınız ve hedefinize daha motive şekilde ulaşırsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…