- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.901
Buraya basladiginiz gibi olmuyor direk listeye girebiliyorsunuz (tabi gececeginiz takim kaptani insiyatifinde 1 hafta bekletebilir belki)Kızlar,
Ben dahil herkes açısından memnun edici bir durum değil. Bu takım sayesinde gerçekten gaza gelmiştim ve zayıflamama çok yardımcı oldu takım. Kaptanın kararı buysa diycek bişey yok.Ben takımla zayıflamaya devam etmek istiyorum. Üstelik başka grupta deneme süresiydi ,listeye girdin giremedin felan bi sürü şeyle uğraşacaz.
Aynen ya önümüze geçtiVayyy magickk tarafından sollanmışız bu sefer kız 60larda
Bende diyodum ki berkas nerlerde neyse neyse tebrik kabul ederim itinaylasizden önce gördüm ya 60 i 59 da olacak inşallah
Sağol yellowcum yok ya öyle bir halin yok tabiNe yapalım Bükemediğin bileği öpeceksin demişler tebrikler Magick cim saygılar efendim büyüksün bravo
Gözümde kalmadıòyle bir halim mi var yoksa
Biz zaten yarışta diyiliz canm yine devam ederiz birakmayiz yine birbirimizi senle ve berkasla herzamanki gibi zaten özelden de yazişıyoruz 3müz ve 3ümüz 59-58 olmadan birbirimizi bırakmıycaz ❤ gerçi sonrasin da da bırakmıycazSağol yellowcum yok ya öyle bir halin yok tabiama takım kapanıyo napıcaz şimdi ne güzel birbirimizi dürtüyorduk
Haklisin canım geçen sene falan çok aktifdik ya aklıma geliyorda mesajları oku oku bitmezdi şimdi sayı çok azalmış aktif üye bir kac tabi böyle gitmez sizde zaten yoğunsunuz yinede iyi devam ettirdiniz kuzum zor gerçekten bakalim birisi alirsa kaptanlığı olur yinede biz birbirimizi bırakmayalım 58 olucaz ha ona göreBiz zaten yarışta diyiliz canm yine devam ederiz birakmayiz yine birbirimizi senle ve berkasla herzamanki gibi zaten özelden de yazişıyoruz 3müz ve 3ümüz 59-58 olmadan birbirimizi bırakmıycaz ❤ gerçi sonrasin da da bırakmıycazama açıkçası ben de artk sorumluluk almak istemiyorum canm grup zaten çok az kişi ve aktiflik çok yetersiz yani mezunlar da girmese zaten takimi kapattıydılar di eskiden biz yarışta iken böyle diil dik aşırı aktiftik şimdi baya pasif kaldı bura en azından tuğba ve bizdeki sorumluluk kalkar tabi yenibarkadaslar adına üzgünüm ve haftalardır aktif olunsun diye bu yoğunluğunda bile elimden gelen herşeyi yaptım ama bilmiyorum yinede belki devralmak isteyenler olabilir yada yarıştaki arkadaşlar istedikleri seçtikleri takıma geçiş yaparlar
Tamam kuzumHaklisin canım geçen sene falan çok aktifdik ya aklıma geliyorda mesajları oku oku bitmezdi şimdi sayı çok azalmış aktif üye bir kac tabi böyle gitmez sizde zaten yoğunsunuz yinede iyi devam ettirdiniz kuzum zor gerçekten bakalim birisi alirsa kaptanlığı olur yinede biz birbirimizi bırakmayalım 58 olucaz ha ona göre
Canm özellikle sen veBen bu haftada hastanede olacağımı söyledim. Geçen cuma site sorunluydu. Bildirim yapmıştım. Bu ne şimdi? Moralim çoook bozuldu
Üzüldüm ama cidden çok az üye kaldı ben de listede olmadan motive olamıyorum sanırımCanm özellikle sen vefantastikaaa ile hiç bir ilgisi yok ve tam tersine ikiniz çok çok güzel yarışıyor çok düzenli menü ve kilo bildirimi yapıyor ve çok da güzel kilo düşüşü yaşıyorsun sizi hem çok sevdik hemde çok güzel katkılarınız oldu özellik le teşekkür etmek isterim geçen hafta takım 1.oldu ise en büyük sebebi siz ikiniz sayesinde oldu ama malesef sadece 2 kişi ile takım olmuyor üzgünüm ayrıca takımımızın kapanma kasası daha önce ki kaptanımız ve yardımcıları bırakmak istediği için olmuş du ve o süreçte tugbaFB htc71 ve ben listede yarışıyorduk grupda çok aktifdi bizde ozman takım kapanmasin zaten biz yarıştayız ve mezun olana kadar da grubun sorumluluğunu devralırız deyip aldık canm sonra mezun olduk ve yine de yoğunluğumuz rağmen bir süre daha idare ettik diğer yarışta olan arkadaşlarda mezun oldu hala da devam ettik ama bizde artk yetişemiyoruz devralmak isteyenler olursa gene kalkmaz baska kapran ve yardimcilara gene devrolur takım canım ama kimse çıkmaz ise yapacak bir şey kalmıyor
CanmÜzüldüm ama cidden çok az üye kaldı ben de listede olmadan motive olamıyorum sanırımmezun oldum ama hala hedefim daha az ve ona ulasamadim .
Başka bi grupla yeni hedefle devam etmeye karar verdim olmazsa arkadaşlarda başka gruba geçer isterlerse ordan beraber devam ederiz
CanmCordelia ve fantastikaaa da seni sevmişti mesela isterseniz hepberaber aynı takıma da geçebilirsiniz ayrılmamız da gerekmez onların yoluda uzun zaten hep beraberce geçebilirsiniz takimlara göz atın hangisi hoşunuza gider size sıcak gelir ise onu seçin birlikte istemezseniz de herkes beğendiği takıma da geçebilir nasl isterseniz
Üzülme.cnm devam diyete motivasyon bozmak yok yarın kilo bildirimini yap gel geçelim 5.takimaBen çok üzgünüm. Başka gruba gidenler ya da ne karar verirseniz beni etiketler misiniz? Şuan bir şey düşünemiyorum.
Sağol canım.CanmCordelia ve fantastikaaa da seni sevmişti mesela isterseniz hepberaber aynı takıma da geçebilirsiniz ayrılmamız da gerekmez onların yoluda uzun zaten hep beraberce geçebilirsiniz takimlara göz atın hangisi hoşunuza gider size sıcak gelir ise onu seçin birlikte istemezseniz de herkes beğendiği takıma da geçebilir nasl isterseniz
5. Takımda bir tanıdık vardı bi bakayım.Ben baktım simdi biraz 5.takim.guzel gibi üyeler çok sanırım ona gececegim. Benim için önemli olan pazartesi kilo bildirimi zorunlu olmaması . Biliyorsun beni etkiliyor o.yuzden 5.takım.iyi geldi isterse onlarda gelebilirfantastikaaa Cordelia
Bak bakalım bende bi yazayım katılmak istiyorum diye bakalım ne diycekler5. Takımda bir tanıdık vardı bi bakayım.
Canm zaten sizede daha iyi olacak zaten eminim yeni yeni insanlar yeni başlayan yada hırslı yarışan daha aktif daha çayı bir grup ile sizde tekrar canlanırsınız ve hedefinize daha motive şekilde ulaşırsınız diye düşünüyorumBen baktım simdi biraz 5.takim.guzel gibi üyeler çok sanırım ona gececegim. Benim için önemli olan pazartesi kilo bildirimi zorunlu olmaması . Biliyorsun beni etkiliyor o.yuzden 5.takım.iyi geldi isterse onlarda gelebilirfantastikaaa Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?