Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Inşallah cnm su 72 yi bi atlatirsam o da olacak inşallah

Sağol canım. uzun soluklu kiloları bize yakın grup daha mantıklı. Sizler çok zayıftınız bana göre.. Puff bilmiyorum.
Canm bizde uzun soluklu yarıştık çok kilolar verdik bende hamile iken filan tartida 80kiloyu görmüş insanım macig de öyle tuğba da yani sen de bizim kilolarımıza geleceksin ama haklısın çok geç tanıştık bizlerin kilo verme süreci çoktan bitmişti sizler geldiğinizde ondan artk uzun süredir baya biz rahatta versek de olur vermesek te gibiyiz zaten mezunuz da ve alt kilolardayız son 2-3 kilo daha versek filan diyoruz yarışta bile diyiliz ondan bizimle motive olmanız mümkün diil canm Bende olsam motive olmazdım herkes kilo verme çabasında olacak ki takım ruhu birlik içinde kilo verilebilsin çok haklısın uzun süreli devam edebileceginiz ve motive olacağınız bir grup olmasına dikkat edin kızlar sizi tanidigima çok sevindim umarım daha hayırlı olur hepiniz için ❤

Üye cokluguda önemli motivasyon için 5.takım üyesi baya çok ben baktım zorunludur yazanda var çoğu zorunlu hatta ama zorunlu olmayanda var yazmışlar ilk sayfaya
Sen daha iyi bilirsin zaten canm insan göz atarken bile az çok anlıyor hangi takımla uyum sağlar daha iyi motive olur filan diye ondan kendinize hangini yakın ve uygun görürseniz en doğrusu o olur zaten

Ben bu haftada hastanede olacağımı söyledim. Geçen cuma site sorunluydu. Bildirim yapmıştım. Bu ne şimdi? Moralim çoook bozuldu
Canim senlik bisey yok konusmalara elinden geldigin kadar katilmaya calistin, güzelde kilo veriyordun bizde üzüldük ama 4 kisi liste icin cok az yeni uyelerle de ugrasacak güç kalmadı( zaten sizle gelenlere özellikle sorduk tamam yapariz dediler ama aciklama yapma geregi bile duymadilar) boyle seyler olunca da istek felan kalmiyor insanda
O yuzden kimse kisisel algilamasin

3 ü eledim. 5 e gidiyorum. Aalırlarsa... Bak gidiyorum son şansınız
fantastikaaa da sizle birlikte isterse gelsin ayrılmamış olursunuz B Baharyagmuru35 ama yarına kadar takımlara bir şey yazmadan bir bekleyin lütfen çünki önce bizim kaptanlara ve yetkililere bildirmemiz gerekiyor kızlar yarın tugbaFB kaptanlara filan durumu bildirip açıklama yapıp konuyu netleştirecek sonrasında bizde size bildiririz sizde ondan sonra takımlara yazabilirsiniz

Hımm yazdım ama takım kapanıyor falan yazmadım. Ben de katılabilir miyim yazdım.

Ay ben sabrszlik yapıp yazdım bile bikac saat önce bende katılabilirmiyim diye neyse kaptanina söylerim oranın olmazsa

3 ü eledim. 5 e gidiyorum. Aalırlarsa... Bak gidiyorum son şansınız
Cok tatlısın senin icin daha iyi olacak kuzum devam edip hedef kilona ulasman bizi daha mutlu eder burada yada baska yerde onemli olan hedef kilona varmak diger listede olan arkadaslar icin de ayni sekilde ama sizde gordunuz 14 kisiydiniz 3 kişi kaldi ve bundan once de kac kişi geldi gitti sadece biri ikisi devam etti ve listeler hazirlaniyor belli bir zaman aliyor karsiliginda ise elde var sıfır siz de olmasaniz boşa kurek cekiyoruz gibi en iyisi daha motive olacaginiz bir takima geçmeniz. Eskiler de zaten mezun olmis ve hedefine cok yakin kisiler listeye girme durumları da yok

Zaten mezun olacağım yok benim. Hangi gruba gidersem ilk 65 inmem lazım. Listeye girdim. Sonrada 63 mezunum dicem. Bu sıcaklığı bu sevecen takımı bir daha bulamayacağıma göre eee zaten mezun olan kimseyi pro yapmadıkları içinde başka takıma geçesim de gelmiyor. Sabah sabah dicem hava aydınlanmadı. İçim sıkıldı. Moralim düştü. Takım ikinci kez kapanma tehdidi altına girdi ama ben koca dötümü bir türlü küçültemedim. Tam küçülttüm bir tatil hoooppp toto oldu. Hayatımda baston bacak olmak isterdim incecik o da yok. Ayyyyy okuduysanız. Özür dilerim içimdeki sıkıntı esir aldı beni şuan.

Nedense ben bu takımın böyle bir tehditle karşı karşıya olduğunu hep sezinliyordum ve ne zmn böyle bir msj okuyacağım diye bekliyordum. Sizler hangi takıma gidiyorsunuz tek tek okuyamadım msjları? Ben anka nın takımına gitmek istiyorm aslında ama ortak bir karar alınmışsa da uyarım size. Cordelia B Baharyagmuru35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…