- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.646
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.921
Inşallah cnm su 72 yi bi atlatirsam o da olacak inşallahCanm zaten sizede daha iyi olacak zaten eminim yeni yeni insanlar yeni başlayan yada hırslı yarışan daha aktif daha çayı bir grup ile sizde tekrar canlanırsınız ve hedefinize daha motive şekilde ulaşırsınız diye düşünüyorum
Ondada pazartesi tartı var3. Takım nasıl?
Canm bizde uzun soluklu yarıştık çok kilolar verdik bende hamile iken filan tartida 80kiloyu görmüş insanım macig de öyle tuğba da yani sen de bizim kilolarımıza geleceksin ama haklısın çok geç tanıştık bizlerin kilo verme süreci çoktan bitmişti sizler geldiğinizde ondan artk uzun süredir baya biz rahatta versek de olur vermesek te gibiyiz zaten mezunuz da ve alt kilolardayız son 2-3 kilo daha versek filan diyoruz yarışta bile diyiliz ondan bizimle motive olmanız mümkün diil canm Bende olsam motive olmazdım herkes kilo verme çabasında olacak ki takım ruhu birlik içinde kilo verilebilsin çok haklısın uzun süreli devam edebileceginiz ve motive olacağınız bir grup olmasına dikkat edin kızlar sizi tanidigima çok sevindim umarım daha hayırlı olur hepiniz için ❤Sağol canım.uzun soluklu kiloları bize yakın grup daha mantıklı. Sizler çok zayıftınız bana göre.. Puff bilmiyorum.
Canm pazartesi olsada zorunlu olmuyor genelde ondan pazartesi tartısı zorunlumu diye sorabilirsinizOndada pazartesi tartı vargel sen gel 5.takıma gel beraber çok güzel kilolar veririz daha benimde 7 kilom var
Üye cokluguda önemli motivasyon için 5.takım üyesi baya çok ben baktım zorunludur yazanda var çoğu zorunlu hatta ama zorunlu olmayanda var yazmışlar ilk sayfayaCanm pazartesi olsada zorunlu olmuyor genelde ondan pazartesi tartısı zorunlumu diye sorabilirsiniz
Sen daha iyi bilirsin zaten canm insan göz atarken bile az çok anlıyor hangi takımla uyum sağlar daha iyi motive olur filan diye ondan kendinize hangini yakın ve uygun görürseniz en doğrusu o olur zatenÜye cokluguda önemli motivasyon için 5.takım üyesi baya çok ben baktım zorunludur yazanda var çoğu zorunlu hatta ama zorunlu olmayanda var yazmışlar ilk sayfaya
Canim senlik bisey yok konusmalara elinden geldigin kadar katilmaya calistin, güzelde kilo veriyordun bizde üzüldük ama 4 kisi liste icin cok az yeni uyelerle de ugrasacak güç kalmadı( zaten sizle gelenlere özellikle sorduk tamam yapariz dediler ama aciklama yapma geregi bile duymadilar) boyle seyler olunca da istek felan kalmiyor insandaBen bu haftada hastanede olacağımı söyledim. Geçen cuma site sorunluydu. Bildirim yapmıştım. Bu ne şimdi? Moralim çoook bozuldu
3 ü eledim. 5 e gidiyorum. Aalırlarsa... Bak gidiyorum son şansınız
Hımm yazdım ama takım kapanıyor falan yazmadım. Ben de katılabilir miyim yazdım.fantastikaaa da sizle birlikte isterse gelsin ayrılmamış olursunuz B Baharyagmuru35 ama yarına kadar takımlara bir şey yazmadan bir bekleyin lütfen çünki önce bizim kaptanlara ve yetkililere bildirmemiz gerekiyor kızlar yarın tugbaFB kaptanlara filan durumu bildirip açıklama yapıp konuyu netleştirecek sonrasında bizde size bildiririz sizde ondan sonra takımlara yazabilirsiniz
Ay ben sabrszlik yapıp yazdım bile bikac saat önce bende katılabilirmiyim diye neyse kaptanina söylerim oranın olmazsafantastikaaa da sizle birlikte isterse gelsin ayrılmamış olursunuz B Baharyagmuru35 ama yarına kadar takımlara bir şey yazmadan bir bekleyin lütfen çünki önce bizim kaptanlara ve yetkililere bildirmemiz gerekiyor kızlar yarın tugbaFB kaptanlara filan durumu bildirip açıklama yapıp konuyu netleştirecek sonrasında bizde size bildiririz sizde ondan sonra takımlara yazabilirsiniz
Cok tatlısın3 ü eledim. 5 e gidiyorum. Aalırlarsa... Bak gidiyorum son şansınız
Canım yaaGünaydın
Yolları Birkaç Güne Ayrılacak Olan
Fitleşme Uğruna Çalışan Güzel Kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?