Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım 12. Takım yeni mi? Yarışmada yok. Kaptanımız da bilgi verirse daha iyi karar veririz. Şimdilik 5. Takım a yakınız.

Canım 12. Takım yeni mi? Yarışmada yok. Kaptanımız da bilgi verirse daha iyi karar veririz. Şimdilik b5. Takım a yakınız.
Evet yeni. Ben anka yı önceden de biliyorum ve şuanda takımların paylaşım alanlarında takip ediyorm gerçekten çok başarılı bir kaptan. 12. Takıma da göz gezdirdim takım üyeleriyle tek tek ilgilenip motive ediyor. 5. Takıma da baktım orası da gayet güzel. Ne derseniz size uyarım. B Baharyagmuru35 pazartesi tartısını bende hiç sevmiyrm biliyorsun kuzum. Daha önce konuşmuştuk.

Günaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar
Hepinize çok alışmıştım. Hiç olmazssa birlikte geçiş yapalım başka bir takıma. Nasıl yaparız?

Kaptanım tugbaFB , en azından devam edecek kişilerin aynı grupta devam etmesi için , başka bir grubun kaptanına ricada bulunur musun? olabilir mi böle bi şey? en azından yine beraber oluruz.

Son düzenleme:
Kızlar karar versinler hep birlikte aynı takıma gidelim cnm.

Evt canm 12.Takım yeni açıldı ve kaptanı Anka da çok iyidir isterseniz hep beraber oraya geçin fantastikaaa Cordelia B Baharyagmuru35 ve sen bir arada geçebilirsiniz ayrılmamış olursunuz böylece poncikbirgelincik de sizle olmak isterse oda geçebilir kızlar birlikte karar verirsiniz hangi takım ı seçeceginize ama takımlara bisey yazmayın önce tugbaFB bir kaptanlar la konuşup durumumuzu acikliycak kızlar bu arada sizde beraberce kararınızı verirsiniz emekleriniz için hepinize teşekkürler Elifcig artk senin de pek fazla kilon kalmamıştı canm ❤ umarım yeni takımında biran önce incecik olup mezun olursun zaten çok güzel ilerliyordun canm boll şanslar

Çok teşekkür ederiz zıpzıp önceki kaptan ve yardimcilarimiz artk vakit ayıramadığı için aramızdan ayrılmak isteyince takım kapanmasin diye biz devraldık ve mezun olduktan sonrada bırakmayıp baya devam ettirmeye uğraştık da ama uzun süredir artk biz de zorlanıyoruz ve devredecek kimsede çıkmadı tuğba çok yoğun artk pek giremiyor ve listemizdeki tüm arkadaşlarımız da mezun olmuştu yeni adaylardan da kalıcı yarışan sadece 3kisi bulabildik listedemizde zaten 4kisi var 1tanesi deneyimli ama onun da özel yoğunlukları olduğu için yarışmacı olarak bile aramıza uğratamıyor iken kaptanlığı devralmaz zaten canm diğer 3arkadasimizda zaten cuma yarışlarına ilk kez katılıyorlar çok yeniler ve hiçbir bilgileri yok o yüzden onlarda malesef olamaya cağı için listedeki 4arkadasın takm değiştirmesi daha iyi olacak gibi malesef yapabilecek az çok biraz bilgisi olan eski arkadaşlar mahzun olup pek girmedikleri için kabul etmiyorlar zaten üzgünüm ama desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederiz ❤

Artık biran evvel gerekli konuşmalar yapılsın cnm. Bizde nerede kimlerle olduğumuzu bilelim. Belirsizliği hiç sevmiyorum. Bir yola girdim ondan dönmekte hiç istemiyorm. Yaza kdr 69 kiloyu görmem lazım. Zira bir yıl daha şişman bir şekilde tatil yapmak istemiyorum

Anladım canım herkes için hayırlısı olsun insallah

Seni çok çok iyi anlıyorum ca hem yaz için aynı düşünceleri bende yaşıyordum hemde belirsizlikten nefret ederim ondan şuan seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam ve bende şu belirsizlik hemen hallolup siz düzene geçin istiyorum ondan sürekli iki gündür iyice burdan cikmadm durum netlessin diye ama tuğba yı beklemek durumundayız canm kaptanımız o ve oda çalışıyor üstelik iş yeri aşırı yoğun durumda ve birazda baskı artmış buraya giremiyor kolay kolay ondan oda mecburiyetten konuşması yapamadı yani ilk fırsatta durumu netleştirecek oda merak etmeyin sadece azıcık sabır istiycem sizden oda sadece bugünlük yani bugün mutlaka konuşacak hatta ben şimdi instegramdan filan ona özel den filan ulaşmaya çalışayım bilgi alıp size dönücem

Teşekkürler cnm valla biz cordelia ile 5.takimi beğendik hatta bekleyin yazısını görmeden oraya yazmış bulunduk spor listesi bile var pazartesi zorunlu değil çok uygun gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…