- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.646
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.941
Canım 12. Takım yeni mi? Yarışmada yok. Kaptanımız da bilgi verirse daha iyi karar veririz. Şimdilik 5. Takım a yakınız.Nedense ben bu takımın böyle bir tehditle karşı karşıya olduğunu hep sezinliyordum ve ne zmn böyle bir msj okuyacağım diye bekliyordum. Sizler hangi takıma gidiyorsunuz tek tek okuyamadım msjları? Ben anka nın takımına gitmek istiyorm aslında ama ortak bir karar alınmışsa da uyarım size.Cordelia B Baharyagmuru35
Evet yeni. Ben anka yı önceden de biliyorum ve şuanda takımların paylaşım alanlarında takip ediyorm gerçekten çok başarılı bir kaptan. 12. Takıma da göz gezdirdim takım üyeleriyle tek tek ilgilenip motive ediyor. 5. Takıma da baktım orası da gayet güzel. Ne derseniz size uyarım. B Baharyagmuru35 pazartesi tartısını bende hiç sevmiyrm biliyorsun kuzum. Daha önce konuşmuştuk.Canım 12. Takım yeni mi? Yarışmada yok. Kaptanımız da bilgi verirse daha iyi karar veririz. Şimdilik b5. Takım a yakınız.
Canım yaaBen seni bayağı sevmiştim. Gideceğim takıma sen de arada uğra olur mu... Özlerim ben seni
Kızz deme öyle yaa. Zayıflayayım inşallah
Tamam bakarım kilo durumuna sonra aaaa bu takım bizim kızı zayıflatamamış alıyorum onu buradan derim.
Şaka şaka siz zayıflayında yeni takımlarda mutlu olun. 12. Takım bir hafta oldu açılalı dimi öyle hatırlıyorum.Kızz deme öyle yaa. Zayıflayayım inşallah
Yeni açıldı evet. 1 hafta olmuştur en fazla..Şaka şaka siz zayıflayında yeni takımlarda mutlu olun. 12. Takım bir hafta oldu açılalı dimi öyle hatırlıyorum.
Kızlar karar versinler hep birlikte aynı takıma gidelim cnm.Günaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar
Hepinize çok alışmıştım. Hiç olmazssa birlikte geçiş yapalım başka bir takıma. Nasıl yaparız?
KaptanımtugbaFB , en azından devam edecek kişilerin aynı grupta devam etmesi için , başka bir grubun kaptanına ricada bulunur musun? olabilir mi böle bi şey? en azından yine beraber oluruz.
Çok tatlıKızlar sabah görünce yüzünüzde biraz tebessüm olsun istedim. Tubim sen bakma korkmanı istemeyiz.
Teşekkür ederim.Çok tatlı
Evt canm 12.Takım yeni açıldı ve kaptanı Anka da çok iyidir isterseniz hep beraber oraya geçinGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar
Hepinize çok alışmıştım. Hiç olmazssa birlikte geçiş yapalım başka bir takıma. Nasıl yaparız?
KaptanımtugbaFB , en azından devam edecek kişilerin aynı grupta devam etmesi için , başka bir grubun kaptanına ricada bulunur musun? olabilir mi böle bi şey? en azından yine beraber oluruz.
Çok teşekkür ederiz zıpzıp önceki kaptan ve yardimcilarimiz artk vakit ayıramadığı için aramızdan ayrılmak isteyince takım kapanmasin diye biz devraldık ve mezun olduktan sonrada bırakmayıp baya devam ettirmeye uğraştık da ama uzun süredir artk biz de zorlanıyoruz ve devredecek kimsede çıkmadı tuğba çok yoğun artk pek giremiyor ve listemizdeki tüm arkadaşlarımız da mezun olmuştu yeni adaylardan da kalıcı yarışan sadece 3kisi bulabildik listedemizde zaten 4kisi var 1tanesi deneyimli ama onun da özel yoğunlukları olduğu için yarışmacı olarak bile aramıza uğratamıyor iken kaptanlığı devralmaz zaten canm diğer 3arkadasimizda zaten cuma yarışlarına ilk kez katılıyorlar çok yeniler ve hiçbir bilgileri yok o yüzden onlarda malesef olamaya cağı için listedeki 4arkadasın takm değiştirmesi daha iyi olacak gibi maleseftugbaFB canım takımı kapatma kararı vermissiniz öyle okudum
kaptan olabilecek bir arkadasımız yokmuydu ona yardımcı olurduk
Yinede referans kaptanı ve kardes takım kaptanı olarak yapabileceğim birsey olursa seve seve yaparim
Artık biran evvel gerekli konuşmalar yapılsın cnm. Bizde nerede kimlerle olduğumuzu bilelim. Belirsizliği hiç sevmiyorum. Bir yola girdim ondan dönmekte hiç istemiyorm. Yaza kdr 69 kiloyu görmem lazım. Zira bir yıl daha şişman bir şekilde tatil yapmak istemiyorumEvt canm 12.Takım yeni açıldı ve kaptanı Anka da çok iyidir isterseniz hep beraber oraya geçinfantastikaaa Cordelia B Baharyagmuru35 ve sen bir arada geçebilirsiniz ayrılmamış olursunuz böylece poncikbirgelincik de sizle olmak isterse oda geçebilir kızlar birlikte karar verirsiniz hangi takım ı seçeceginize ama takımlara bisey yazmayın önce tugbaFB bir kaptanlar la konuşup durumumuzu acikliycak kızlar bu arada sizde beraberce kararınızı verirsiniz emekleriniz için hepinize teşekkürler Elifcig artk senin de pek fazla kilon kalmamıştı canm ❤ umarım yeni takımında biran önce incecik olup mezun olursun zaten çok güzel ilerliyordun canm boll şanslar
Anladım canım herkes için hayırlısı olsun insallahÇok teşekkür ederiz zıpzıp önceki kaptan ve yardimcilarimiz artk vakit ayıramadığı için aramızdan ayrılmak isteyince takım kapanmasin diye biz devraldık ve mezun olduktan sonrada bırakmayıp baya devam ettirmeye uğraştık da ama uzun süredir artk biz de zorlanıyoruz ve devredecek kimsede çıkmadı tuğba çok yoğun artk pek giremiyor ve listemizdeki tüm arkadaşlarımız da mezun olmuştu yeni adaylardan da kalıcı yarışan sadece 3kisi bulabildik listedemizde zaten 4kisi var 1tanesi deneyimli ama onun da özel yoğunlukları olduğu için yarışmacı olarak bile aramıza uğratamıyor iken kaptanlığı devralmaz zaten canm diğer 3arkadasimizda zaten cuma yarışlarına ilk kez katılıyorlar çok yeniler ve hiçbir bilgileri yok o yüzden onlarda malesef olamaya cağı için listedeki 4arkadasın takm değiştirmesi daha iyi olacak gibi malesefyapabilecek az çok biraz bilgisi olan eski arkadaşlar mahzun olup pek girmedikleri için kabul etmiyorlar zaten üzgünüm ama desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederiz ❤
Seni çok çok iyi anlıyorum ca hem yaz için aynı düşünceleri bende yaşıyordum hemde belirsizlikten nefret ederim ondan şuan seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam ve bende şu belirsizlik hemen hallolup siz düzene geçin istiyorum ondan sürekli iki gündür iyice burdan cikmadm durum netlessin diye ama tuğba yı beklemek durumundayız canm kaptanımız o ve oda çalışıyor üstelik iş yeri aşırı yoğun durumda ve birazda baskı artmış buraya giremiyor kolay kolay ondan oda mecburiyetten konuşması yapamadı yani ilk fırsatta durumu netleştirecek oda merak etmeyin sadece azıcık sabır istiycem sizden oda sadece bugünlük yani bugün mutlaka konuşacak hatta ben şimdi instegramdan filan ona özel den filan ulaşmaya çalışayım bilgi alıp size dönücemArtık biran evvel gerekli konuşmalar yapılsın cnm. Bizde nerede kimlerle olduğumuzu bilelim. Belirsizliği hiç sevmiyorum. Bir yola girdim ondan dönmekte hiç istemiyorm. Yaza kdr 69 kiloyu görmem lazım. Zira bir yıl daha şişman bir şekilde tatil yapmak istemiyorum
Anladım canım herkes için hayırlısı olsun insallah♥
Teşekkürler cnm valla biz cordelia ile 5.takimi beğendik hatta bekleyin yazısını görmeden oraya yazmış bulunduk spor listesi bile var pazartesi zorunlu değil çok uygun gibi .Evet yeni. Ben anka yı önceden de biliyorum ve şuanda takımların paylaşım alanlarında takip ediyorm gerçekten çok başarılı bir kaptan. 12. Takıma da göz gezdirdim takım üyeleriyle tek tek ilgilenip motive ediyor. 5. Takıma da baktım orası da gayet güzel. Ne derseniz size uyarım. B Baharyagmuru35 pazartesi tartısını bende hiç sevmiyrm biliyorsun kuzum. Daha önce konuşmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?