- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.041
Bende seni ve htc yi çok seviyorum canm hiç kopmiycagimiz için çok mutluyum ve senin de takıma emeğin çok o yüzden emeklerin için çok teşekkür ediyorum ❤ hatta diğer arkadaşlar adına da teşekkür ediyorum çünki başka kimsenin verilen emeğe ve desteğe teşekkür etme niyeti olmadı yazık mecburi görevimizmiş gibi bir tavır olması ,nezaketsizlik gerçekten moralimi bozdu ama herkes kendine yakışanı yapar ben kendime yakışanı içim rahat edecek şekilde son ana kadar nezaketimi destek ve ilgimi gösterdim kendime yakisani yaptim ve herkesde kendine yakisani yaptıCok dogru bi karar vermisiz takimi kapatma karari vermeklehtc71 ve blonde ambition ❤ seviliyorsunuz, yardimlariniz ve destekleriniz icin tesekkur ederim (ama zaten hic kopmayacağız )
Neyse kuzum son ana kadar emegine saglik cok ugrasmisin ❤ bundan sonrasi artik herkes gittigi takima yazar bizde dukkani kapar cikarizBende seni ve htc yi çok seviyorum canm hiç kopmiycagimiz için çok mutluyum ve senin de takıma emeğin çok o yüzden emellerin için çok teşekkür ediyorum ❤ hatta diğer arkadaşlar adına da teşekkür ediyorum çünki başka kimsenin verilen emeğe ve desteğe teşekkür etme niyeti olmadı yazık mecburi görevimizmiş gibi bir tavır olması ,nezaketsizlik gerçekten moralimi bozdu ama herkes kendine yakışanı yapar ben kendime yakışanı içim rahat edecek şekilde son ana kadar nezaketimi destek ve ilgimi gösterdim kendime yakisani yaptim ve herkesde kendine yakisani yaptıbazilari nezaket gosterip bir kibarca vedalsma geregi bile duymadan sadece kendi cikarina davrana biliyor emeğe saygı duymuyor malesef çok yazık
Aynı duygulardayım canm ben de berkas ,hatice,magic ve tabiki bide kendimblonde ambition giden arkadaslarda bayagi azimlilermis bu cok sevindirici baksana 1 gun bile vakit kaybetmek istememisler neyse herkesin cani saolsun ben severek ve isteyerek yapmaya calistim kaptanligi yine o güne dönsek yine o sorumlulugu almak isterdim cunkü sizi kazandim ❤ berkas, sen, hatice, magic mezun olmadan gitseydi gozum acik giderdi ucukkizla bende belki lisste olmadan mezun oluruz
Ben veda edemiyorum epey alışmıştım. Öbür takımı hiç okumadım yüreğim el vermedi İnşallah alışıırımHoscakal 14.takım .... hayatımda verdigim en fazla kiloyu bu takımla verdim . Inşallah kalan kilolarım da 12.takımla gider
İnşallah hayırlı olur. Anneme geçmiş olsuna gelenler vs derken çok okuyamıyorum yazamıyorum. Aceleyle bakıp çıkıyorum. Ben hala inanamıyorum.Hep beraber 4ü de 12.takıma geçti canm şimdi yazmıştılar hepsi orda Anka da cevapladı kabul etti hayır olsun artk ❤ kızlar için de 12.takım içinde iyi oldu ama sadece poncik kaldı çün ki poncik siteye hiç girmedihiçbişeyden haberi yok daha
Belki mi belki mi mezun olucaz. Ben şimdi iki gündür moralim düştü yemek yedim ama amacımıza ulaşacağız.blonde ambition giden arkadaslarda bayagi azimlilermis bu cok sevindirici baksana 1 gun bile vakit kaybetmek istememisler neyse herkesin cani saolsun ben severek ve isteyerek yapmaya calistim kaptanligi yine o güne dönsek yine o sorumlulugu almak isterdim cunkü sizi kazandim ❤ berkas, sen, hatice, magic mezun olmadan gitseydi gozum acik giderdi ucukkizla bende belki lisste olmadan mezun oluruz
Bizde seni seviyoruz canimCok dogru bi karar vermisiz takimi kapatma karari vermeklehtc71 ve blonde ambition ❤ seviliyorsunuz, yardimlariniz ve destekleriniz icin tesekkur ederim (ama zaten hic kopmayacağız )
Seni de tanımak güzeldi canım. Beni unutmayıp hatırladığın çok mutlu oldum. Umarım en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun.kizlar noldu cok uzuldum, bu hafta isyerinde cok yogundum baya hasta oldum yazamadim. Kilo da almamistim hemen listeye girerim diye seviniyordum. Eski mesajlara donup bakim. Son zamanlarda cok aktif olamasam da emeginiz ve enerjiniz icin tesekkur ederim. Beni ilk buraya cagiran SchonerDuft , eski kaptanimiz drdotty anlayisli, emektar kaptanimiz tugbaFB sevgili rakibem yeni fistik blonde ambition @berkas htc71 sizler de cok emek verdiniz ucukgenclik B Baharyagmuru35 sizleri de tanimak guzeldi. Yeni arkadaslari da tanimak guzeldi. Umarim kimseyi unutmamisimdir. Baska platformlarda gorusuruz insallah. Hersey icin tesekkurler ☹ . Gercekten cok uzuldum
Canm bizde yaptk onu merak etmeBelki mi belki mi mezun olucaz. Ben şimdi iki gündür moralim düştü yemek yedim ama amacımıza ulaşacağız.
❤ Canm benim sende herşey için sağolBize verdiğiniz destekleriniz ve göstermiş olduğunuz sabrınız içintugbaFB , blonde ambition , htc71 , eski takım kaptanımız drdotty , SchonerDuft size çok teşekkür ederim. Bu takıma dahil edip sizinle kendimiz için güzel şeyler yapmamızı sağlayan bize yardımcı olan sizlere teşekkür ederim.
Rica ederim. Hepimiz kilo vermeye ve istediğimiz fiziğe dönüşmek için uğraşmaya bir yerlerde devam edicez. Sizleri seviyorum. Kimse kapansın istemezdi ama artık yapacak bir şey yok. Belki ilerde 12. takım gibi açılırda bizi çağırırlarsa belki o zaman mezun olurum tekrar beraber olmak umuduyla sizleri seviyorum.Canm bizde yaptk onu merak etmesanırım hepimizde aynı sorun var üzülünce,sinirlenince,morel düşünce yiyoruz Bende durumlara ve tavırlara sinirlendim ,kırıldım vs. Ve inana iki gün çok yedim saçma sapan herseyi yedim ama olsun pazartesi yepyeni bir sayfa açar yeniden başlarız belki derken yarış gruplarına girmezsin belki anlamında belli idi o yani zayıflama anlamında diil yoksa zayıflayacağın zaten %100 garanti ❤ bak gòr manken gibi olacaksın
❤ Canm benim sende herşey için sağolzaten kapatma kararı alındığında ki tepkilerin ,sözlerin, düşüncelerin ile bizi çok duygulandirdin kendinj diil tüm takimi dusunmen,bizim çabamızı görebilmen , emeğe saygın çok sevindirdin bizi bu kızı boşuna sevmiyoruz dedirttin tüm üyler senin gibi olsa hiç takımlar kapnmaz zaten tüm kapantnlar seve seve emek verir deydiğini görünce canm iyiki varsın çok güzel yarışlar,kapismalar,güzel günler oldu seninde emeğine,çabana ,bize ve tüm takım arkadaşlarına olan desteğin için çok teşekkürler ❤
kizlar noldu cok uzuldum, bu hafta isyerinde cok yogundum baya hasta oldum yazamadim. Kilo da almamistim hemen listeye girerim diye seviniyordum. Eski mesajlara donup bakim. Son zamanlarda cok aktif olamasam da emeginiz ve enerjiniz icin tesekkur ederim. Beni ilk buraya cagiran SchonerDuft , eski kaptanimiz drdotty anlayisli, emektar kaptanimiz tugbaFB sevgili rakibem yeni fistik blonde ambition @berkas htc71 sizler de cok emek verdiniz ucukgenclik B Baharyagmuru35 sizleri de tanimak guzeldi. Yeni arkadaslari da tanimak guzeldi. Umarim kimseyi unutmamisimdir. Baska platformlarda gorusuruz insallah. Hersey icin tesekkurler ☹ . Gercekten cok uzuldum
Canim sanirim gecmicem , benim de 4 kilo fazlam kaldi. Spora agirlik vericem , bi spor topiklerine bakarim. Onumuzdeki yaza kadar siki spor yapmak istiyorum. Ben de sizleri cok sevdim,hatirlayip hbr verdigin icin ayrica cok tesekkur ederimgeldiğine çok sevindim canm ❤ hiç girmedin biliyorum ondan dün seni etiketleyip haber verdim belki etiketi gòrüp gelir dedim iyiki geldin seninle vedalasmadan kapansın istemezdim hepimiz seni çok sevdik, çok güzel kilolar verdik birlikte canm evet başka topiklerde de yine karşılaşırız ama sen izinli idin canm ondan izin dönüşünde kilon uygun ise istediğin bir takima girebilrsin canm mavi ile yeni gelen arkadslar Anka nın yanına 12.takıma geçtiler ,bir de zıpzıp 'ın takımı var ona da geçebilirsin,5.takımda çok aktif hatta kızlarda baktı ama kalabalık sekilde geçmeleri sorun olur diye vazgeçtiler canm daha da bir çok takım var artk hangisi sana yakın gelirse oranın kaptanına durumunu yazıp geçişi nı yapabilirsin ❤ kendine iyi bak herzman fit kal
Kızlar siz herşeyi yaptınız takım içintugbaFB blonde ambition htc71 ben daha mezun olmadan kapanacakti siz aldınız kapatmadınız buraya kadarmış uğraşmak zor gerçekten hele çocuğun varsa ben hayatta uğraşamam mesela desteğiniz için çok teşekkürler diğer arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Spor tipiklerin de karşılaşırız yineCanim sanirim gecmicem , benim de 4 kilo fazlam kaldi. Spora agirlik vericem , bi spor topiklerine bakarim. Onumuzdeki yaza kadar siki spor yapmak istiyorum. Ben de sizleri cok sevdim,hatirlayip hbr verdigin icin ayrica cok tesekkur ederim. Veda edemezsem cok uzulurdum, siz de hep fit kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?