- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.061
Teşekkür ederiz canmMutlu haftasonlari sevgili 14.takim
Şimdi gordum takimi kapatma karari almisiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun
Belki bir gun tekrar bulusuruz
Bütün arkadaslara basarilar
Arada bakiyordum masallah sen ne guzel spor yapiyosun cnmTeşekkür ederiz canm❤ inslh.
Sorumluluk alacak vaktim yok, başka takıma gidebilirsiniz dedikten sonra tam olarak ne yapmalıydık bilemedim. Zaten takım isteksiz vs sitemlerine vs...
KIZLAR MERHABA
BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİR SÜREDİR KİŞİSEL İŞLERİM VE HAYAT KOŞUŞTURMASI SEBEBİYLE BURAYLA PEK İLGİLENEMEDİM, @htc71 VE @yellow girl HER NE KADAR YOKLUĞUMU ARATMASALAR DA BU SÜREÇTE ONLARA DA ÇOK YÜKLENDİĞİMİ FARKINDAYIM, KAPTAN OLMANIN ÇEŞİTLİ SORUMLULUKLARI VAR VE BEN Bİ SÜRE DAHA BU SORUMLULUKLARI KALDIRACAK ZAMANIM YOK, ZATEN TAKIMDA DEVAM ETMEYE ÇOK İSTEKLİ OLMADIĞI İÇİN BİZİMDE BOŞA UĞRAŞMAMIZIN BİR ANLAMI YOKSADECE CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPMAKLA ÇOKTA AMACA HİZMET ETMİŞ OLMUYORUZ NE YAZIK Kİ BU NEDENLE BİZ TAKIMI KAPATMA KARARI ALDIK
BU KONUDA LİSTEDE OLAN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİMDİLERLERSE KENDİLERİ BAŞKA Bİ TAKIM BULABİLİRLER YA DA YENİ AÇILMIŞ Bİ TAKIM VAR ORAYA GEÇİŞ YAPABİLİRLER TERCİH TABİ Kİ SİZİN
BU KARARI İLK SİZLERLE PAYLAŞTIM, CUMA GÜNÜ LİSTE PAYLAŞMA GÜNÜ OLDUĞUNDAN DİĞER TAKIM KAPTANLARINA BU KARARI YARIN BİLDİRECEĞİM.
Arada bakiyordum masallah sen ne guzel spor yapiyosun cnm
Keşke o azim banada gelse :))
Uykucu güzele laf yok. Bizde babamla pazara geldik şimdi. Dün o kadar çok saçmaladımki sabaha karşı mide ilacı içtim. Aynen 10 günde de bir kilo vermezsek birilerinin bedduasını yemiş oluruz diye korkarım.ucukgenclik magickk vakit bulabilirseniz bugün mutlaka spor yapın dünki kaçamaklarımız erisin yansın kızlar melisa- senin de misafirin vardı sende kaçamak yapmış olabilrsin veee tugbaFB sende kaçamak yapmayı seversin zaten ondan bugün hepimiz biraz spor yapalım dün yediklerimiz erisin yansın kızlar tamam mı bugünde pazar diye yediklerimizi fazla kaçırmayalım ve mutlaka spor ,dans ,zıplama bir 'an yapalım kızlar sonrada yarın yeni bir sayfa açıp tekrar diyet ve spora programlı şekilde devam diyoruz ❤ yarın kasım a tam 10gün kalmış olacak ve bu ay bitmeden en azından 1'er kilo daha aşşağı ya inmiş olalım htc71 sana ses etmedim sen şimdi uyuyorsundur ya ondan uyandırmıyım dedim
Süpersin biz bugün yürüyüş bile yapmadık. Yarın yeni ve güzel bir sayfaya başlamak umuduylaGrup 60'larkızlarrr duyrulur
Ben şimdi 50dakika kondisyon bisikleti sürdümbiraz göğüs çalışıp sonrada sguat ve sumo sguat yaptm birazda dans etsem iyi olur diye düşünüyorum hadi hepiniz spora
teşekkürler
geçmiş olsun canım .uca uca geldim SchonerDuft nasılsınız kızlar ben dünden beri grip oldum üstümde kırıklık var yatıyorum
geçmiş olsun canım dikkat etuca uca geldim SchonerDuft nasılsınız kızlar ben dünden beri grip oldum üstümde kırıklık var yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?