Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sorumluluk alacak vaktim yok, başka takıma gidebilirsiniz dedikten sonra tam olarak ne yapmalıydık bilemedim. Zaten takım isteksiz vs sitemlerine vs... Birden iyi ki kapladık, herkes nankör, ne çok azimliymişler yazılmış.
Çok teşekkür ediyorum. htc71 , blonde ambition ve size.
Hoşçakalın...

Arada bakiyordum masallah sen ne guzel spor yapiyosun cnm
Keşke o azim banada gelse :))
teşekkür ederim canm aslında bir süre spor yapmak için kendini sartlandirip yapabileceğin bir program ayarlayıp bir yerlerden başlasan sonra vücudundaki değişimleri gördükçe yapmak istiyorsun ve yaptikcada bir süre sonra spor artk bir bağımlılığa dönüşüyor canm yapmasan eksiklik hisseder hala geliyorsun mutlaka vakit yaratp spor yapmak istiyorsun bir daha bırakamayacak şekilde bağımlılık yapıyor zaten sadece bir kez kararlı başlamak önemeli yani bence sende hemen bir yerlerden hemen başla canm bak bir kaç hafta sonra aynaya bakınca kendim için ne kadar iyi birşey yapmışım diyeceksin bunları hiçbir diyet ve ulaşılabilecek hiçbir kilo sağlamaz çünki insanın duruşu bile dim dik omuzları göğüsleri daha dik karnı daha düz boyu daha uzun görüntü çok daha estetik oluyor hemen duruş da görünüşte harika bir değişim gerçekleşiyor ❤

ucukgenclik magickk vakit bulabilirseniz bugün mutlaka spor yapın dünki kaçamaklarımız erisin yansın kızlar melisa- senin de misafirin vardı sende kaçamak yapmış olabilrsin veee tugbaFB sende kaçamak yapmayı seversin zaten ondan bugün hepimiz biraz spor yapalım dün yediklerimiz erisin yansın kızlar tamam mı bugünde pazar diye yediklerimizi fazla kaçırmayalım ve mutlaka spor ,dans ,zıplama bir 'an yapalım kızlar sonrada yarın yeni bir sayfa açıp tekrar diyet ve spora programlı şekilde devam diyoruz ❤ yarın kasım a tam 10gün kalmış olacak ve bu ay bitmeden en azından 1'er kilo daha aşşağı ya inmiş olalım htc71 sana ses etmedim sen şimdi uyuyorsundur ya ondan uyandırmıyım dedim

Grup 60'lar kızlarrr duyrulur
Ben şimdi 50dakika kondisyon bisikleti sürdüm biraz göğüs çalışıp sonrada sguat ve sumo sguat yaptm birazda dans etsem iyi olur diye düşünüyorum hadi hepiniz spora

Uykucu güzele laf yok. Bizde babamla pazara geldik şimdi. Dün o kadar çok saçmaladımki sabaha karşı mide ilacı içtim. Aynen 10 günde de bir kilo vermezsek birilerinin bedduasını yemiş oluruz diye korkarım.

Grup 60'lar kızlarrr duyrulur
Ben şimdi 50dakika kondisyon bisikleti sürdüm biraz göğüs çalışıp sonrada sguat ve sumo sguat yaptm birazda dans etsem iyi olur diye düşünüyorum hadi hepiniz spora
Süpersin biz bugün yürüyüş bile yapmadık. Yarın yeni ve güzel bir sayfaya başlamak umuduyla

Merhaba arkadaşlar,

Takım kaptanınız tugbaFB nin paylaşım alanında ilettiği mesaj nedeni ile takımınız yeni kaptan bulamama gerekçesine dayandırılarak kapatılmıştır.

14. takımın mevcut ve izinden dönecek üyeleri için yeni aktif olmuş 12. takımın kapıları açıktır.
12. takımın deneyimli kaptanı Anka ile iletişime geçebilirsiniz.

Herkes için keyifli bir ortamda sağlıkla kilo vermesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…