- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.021
Canm şuan herkes 12ye karar verdi 5.takm kalabalık zaten kaptanın onaylayıp onaylanmayacağı bile belli diil ama 12.takimin üyeye ihtiyacı var ve kaptanları Anka da kk da eski ve çok profesyonel çok iyi bir kaptan cok-da güzel ilgileniyor ondan oraya gecmeniz çok iyi olur canm zaten bu şekilde şuan hepiniz beraber olacaksanız yani cordelia ,fantastika ve mavi de 12. Takımda karar kıldılarKızlar ben anlamadım , kim hangi takıma geçiyor? Bir kaçımız 5. takıma yazdık. Orada kaptandan henüz bi onay gelmedi, katılımımız için, takım çok kalabalık felan diyolar.
Topluca bi karar versek güzel olmaz mı?
Değerlndirmeye almayın 12. Takıma gitmek istiyoruz diye yazdık orayada.5. takıma da yazmıştık o ne olcak şimdi? sıkıntı olmasın sonra?
Hayor olmaz canm sadece 5.takima girip biz vazgeçtik 12.takimin üye ihtiyacı varmış oraya geçmeye karar verdik yazıp haber vermeniz yeterli5. takıma da yazmıştık o ne olcak şimdi? sıkıntı olmasın sonra?
blonde ambition cnm ben daha senden selülit kremlerinin özelliklerini falan öğrenecektim. Dukan yapmayı planlıyordum tarifler falan alacaktım. Bizi neden başka takımlara veriyorsunuz. Kendimi evlatlık verilmiş gibi hissediyorm. htc71 seni de özlicem. 5. Takıma uğrayın ara ara.
Hep beraber 4ü de 12.takıma geçti canm şimdi yazmıştılar hepsi orda Anka da cevapladı kabul etti hayır olsun artk ❤ kızlar için de 12.takım içinde iyi oldu ama sadece poncik kaldı çün ki poncik siteye hiç girmedi
Son hafta da zaten cuma gelmisti ondan onceki hafta da ayni hatta bildirime zor yetişmişti gelince o da belki ayni takima gecmek isterse kizlarla birlikte oraya gecebilirHep beraber 4ü de 12.takıma geçti canm şimdi yazmıştılar hepsi orda Anka da cevapladı kabul etti hayır olsun artk ❤ kızlar için de 12.takım içinde iyi oldu ama sadece poncik kaldı çün ki poncik siteye hiç girmedihiçbişeyden haberi yok daha
Ben eski kaptanlıklarımda da zorunlu tutmadım. Bazıları sık tartılınca motivasyon eksikliği yaşıyor. İsteyenler için yine de bildirim alıyorumBen p.tesi tartısını seviyorum. Frenliyor beni. 12. takıma yazdım.
Mezun olduğun kilonun altındaysan sıkıntı olmaz canım girersinTuh ya o kötüymüş motivasyonum düştü listede olamayınca ama yinede kızları birakmayayim
Yok yok ben bakarım sizeAy kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
Yaaa böyle deyince bi korktum şimdi inşallah yüzünüzü kara çıkarmam
Ben eski kaptanlıklarımda da zorunlu tutmadım. Bazıları sık tartılınca motivasyon eksikliği yaşıyor. İsteyenler için yine de bildirim alıyorum
Mezun olduğun kilonun altındaysan sıkıntı olmaz canım girersin
Yok yok ben bakarım size
Teşekkür ederim canım. Keşke burayı da kapatmasaydık. Bu kadar dağılana kadar paylaşımda yazılsaydı bi çare bulunurdu belki. Bana bu gün başka takımdan haber verdiler öyle gördüm. Sağlık olsun bakalım kendinizi toparlayınca yeniden açarsınız belkibiz sana güveniyoruz canm eskiden beride seni biliyoruz kızlar senin takımda çok güzel ilerleyecek eminim cordelia ve fantastika ve Elifcig çok istikarrli ilerleyip çok güzel kilo veriyorlar zaten genelde haftalık ortala en az 1 er kilo düşüşleri hep oluyor 3ünün de senin takımına güzel katkıları olacaktır hepinize hayırlı olsun canm ❤ ayrıca yeni takımında hayırlı olsun
Ben kaç kiloyla mezun oldum.onu unuttum . Hah baktım 71.8 mis 72.1 ım 71.8 altına düşmem lazım listeye girmek içinbiz sana güveniyoruz canm eskiden beride seni biliyoruz kızlar senin takımda çok güzel ilerleyecek eminim cordelia ve fantastika ve Elifcig çok istikarrli ilerleyip çok güzel kilo veriyorlar zaten genelde haftalık ortala en az 1 er kilo düşüşleri hep oluyor 3ünün de senin takımına güzel katkıları olacaktır hepinize hayırlı olsun canm ❤ ayrıca yeni takımında hayırlı olsun
71.8 ile mezun olmuşum 72.1 ım ama zaten 2 hafta denemeden sonra listeye alınacaksak o zaman a vereceğim o kiloyu 71.8 altına dusecegimBen eski kaptanlıklarımda da zorunlu tutmadım. Bazıları sık tartılınca motivasyon eksikliği yaşıyor. İsteyenler için yine de bildirim alıyorum
Mezun olduğun kilonun altındaysan sıkıntı olmaz canım girersin
Yok yok ben bakarım size
Hayır deneme süresi yok canım. kızlar direk Cuma girecek bizim listeye. Sen de 71,7 olunca girersin71.8 ile mezun olmuşum 72.1 ım ama zaten 2 hafta denemeden sonra listeye alınacaksak o zaman a vereceğim o kiloyu 71.8 altına dusecegim
Süpermis canm sadece yarım kilocuk hatta 400grm bile versen yetiyor yani bu cuma bile direk girebilirsin yada en geç haftaya cuma zaten girersin süpermiş vallaBen kaç kiloyla mezun oldum.onu unuttum . Hah baktım 71.8 mis 72.1 ım 71.8 altına düşmem lazım listeye girmek için
Hmm tamam peki acil bu hafta dusmem sart o zamanHayır deneme süresi yok canım. kızlar direk Cuma girecek bizim listeye. Sen de 71,7 olunca girersin
Aynen canım listeye girmek için bu hafta uğraşmam da gerekecek ikinci bi hedefim oldu hem zayıflamak hem listeye girmek uğraşacağımSüpermis canm sadece yarım kilocuk hatta 400grm bile versen yetiyor yani bu cuma bile direk girebilirsin yada en geç haftaya cuma zaten girersin süpermiş vallaben tuğba ya hem kendim için hem senin için ayrı ayrı sormuştum giremezsiniz demişti 6ay beklemeniz lazım demişti ama iyi ki Ankaya sor bilgi al demisim bak girebiliniyormus sevindim senin için çok iyi oldu listede olmayı çok istiyordun hayırlı olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?