Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bnde asıl listeye girip yarışmak istiyorum cnm o zmn 12.Takıma geçelim şimdi yazalimmi
Seni asıl listeye alamazlar sanırım detayları tugbaFB daha iyi biliyor ben hakim diilim ondan dedim sen istediğin yerde olabilirsin diye çünki 6aydan önce yarışamıyorsun galiba bizdeki gibi yedek listelerde filan oluyorsun diye biliyorum ama detayları kaptanlar sana daha net anlatır ama kızların durumu farklı onlar direk olarak asıl listede yarışacaklar ondan kişi sayısı sıkıntısı yaşamayan bir takıma geçmeleri daha iyi olur

Tuh ya o kötüymüş motivasyonum düştü listede olamayınca ama yinede kızları birakmayayim

Ay kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
Ay kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
kızlar ben sizi ortada bırakır mıyım aşk olsun an an tek tek taki0 ediyorum mutlu mesut yerleşmeden siz ben peşinizi bırakmam ❤ Anka ile en doğru karar olacak merak etmeyin dediğim gibi çok profesyonel ve sizle güzel ilgenir Elifcig93 canm sende istersen Anka nın yanına kızlarla gecebilirsin

Kızlar ben anlamadım , kim hangi takıma geçiyor? Bir kaçımız 5. takıma yazdık. Orada kaptandan henüz bi onay gelmedi, katılımımız için, takım çok kalabalık felan diyolar.
Topluca bi karar versek güzel olmaz mı?

12. Takım yeni açıldı cnm onların üyeye bizimde takıma ihtiyacımız var. Oraya gidelim dedik.5. Takım evet çok kalabalık ve listeye girecek olan üyeleri de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…