- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.001
Ben tamamim 5.Takıma zaten daha alinmadik söyleyelim şimdi?Gönlümden 12. Takım geçiyor hep kızlarda tmm derse beraber gidelim.
Söyledim cnm. Ben anka yı sevdiğimi onu istediğimi zaten yazmıştım. Sana da uyarsa ben 12. Takıma gidiyorm.Ben tamamim 5.Takıma zaten daha alinmadik söyleyelim şimdi?
Uyar o zmn 5.Takıma söyleyeyimSöyledim cnm. Ben anka yı sevdiğimi onu istediğimi zaten yazmıştım. Sana da uyarsa ben 12. Takıma gidiyorm.
Seni asıl listeye alamazlar sanırım detaylarıBnde asıl listeye girip yarışmak istiyorum cnm o zmn 12.Takıma geçelim şimdi yazalimmi
Evet kaptan da pazartesi tartısını sevmiyormuş zaten12.takım üye eksiği var ve arkadaşlar geçmek istiyorsa bana uyar baktım pazartesi tartı da yok .
Süper söylüyorum 5.gruba sende söyle istersen hiç degerlendirmesinlerEvet kaptan da pazartesi tartısını sevmiyormuş zaten
Söyledim cnm.Süper söylüyorum 5.gruba sende söyle istersen hiç degerlendirmesinlerCordelia cnm sende söyle bizle gel
Tuh ya o kötüymüş motivasyonum düştü listede olamayınca ama yinede kızları birakmayayimSeni asıl listeye alamazlar sanırım detaylarıtugbaFB daha iyi biliyor ben hakim diilim ondan dedim sen istediğin yerde olabilirsin diye çünki 6aydan önce yarışamıyorsun galiba bizdeki gibi yedek listelerde filan oluyorsun diye biliyorum ama detayları kaptanlar sana daha net anlatır ama kızların durumu farklı onlar direk olarak asıl listede yarışacaklar ondan kişi sayısı sıkıntısı yaşamayan bir takıma geçmeleri daha iyi olur
Yaşasın sende mi 12 takımı kabul ediyorsun. Çok sevindim.Ben p.tesi tartısını seviyorum. Frenliyor beni. 12. takıma yazdım.
Az kaldı toparlanıcaz. Bizi alacak aileyi bulduk. Anka kaptan bize sahip çıkacakAy kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
Tuh ya o kötüymüş motivasyonum düştü listede olamayınca ama yinede kızları birakmayayim
Tmm cnm söyledim 5.Takıma şimdi 12.ye yazacagimAnka sana daha doğru bilgi verir canm yeni mezun olduğunu söylersin zaten geçmişine bakar liste konusunda ne yapılabilir yönlendirir Seni de
Ay kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
Ay kaldık ortalarda cami avlusunda bırakılmış çocuklar gibi
12. Takım yeni açıldı cnm onların üyeye bizimde takıma ihtiyacımız var. Oraya gidelim dedik.5. Takım evet çok kalabalık ve listeye girecek olan üyeleri de varmış.Kızlar ben anlamadım , kim hangi takıma geçiyor? Bir kaçımız 5. takıma yazdık. Orada kaptandan henüz bi onay gelmedi, katılımımız için, takım çok kalabalık felan diyolar.
Topluca bi karar versek güzel olmaz mı?
tmm cnm. Ben yazıyorum öyleyse 12. takıma12. Takım yeni açıldı cnm onların üyeye bizimde takıma ihtiyacımız var. Oraya gidelim dedik.5. Takım evet çok kalabalık ve listeye girecek olan üyeleri de varmış.
Yaz cnm bende yazdım.tmm cnm. Ben yazıyorum öyleyse 12. takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?