- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.161
Bana laf sokuyor yaAramızda 3 kilo vartubi ile yakın kilolarınız
Boyum 62 kilom 61Boyun kaç canım
Sanırım 60 kiloydun
durumlarımız terse ne ara döndü tubiBana laf sokuyor ya
yok canım healthypoodle aklıma tutamıyorumda instadan baktımHem yiyen hem sporla yakanı mı diyorsun acaba
en yüksek kaçtınBu vermiş halim ama
valla sorma yaadurumlarımız terse ne ara döndü tubi
Hosbuldum kuzumHoşgeldin canım nerelerdeydin merak ettik seni
hosbulduk canim iyim sen nasilsin, kilolar ne durumda bakalim
Aynen canım kaç oldun
Hoş geldin canım Nasılsın
He o zmn seni 2. Liste yapar oraya alırız ama buralarda ol emibenim toplamda vermek istedigim sadece 3-4 kilom kaldi pek hayrim dokunmaya bilir takima:)
Olur canım inşallah en geç iki haftaya 59 sunBoyum 62 kilom 61
63.5yok canım healthypoodle aklıma tutamıyorumda instadan baktım
en yüksek kaçtın
Akşam makarna yapcam dedim bana meyve getir diyetteyim dedi meyveyi yedi sonra bide makarna dan yedibiraz zor adapte olcaz gibi
Benimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartilAkşam makarna yapcam dedim bana meyve getir diyetteyim dedi meyveyi yedi sonra bide makarna dan yedibiraz zor adapte olcaz gibi
Benimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
Sorma sabah akşam bir kaç dilim borek yiyipte ben dikkat ediyorum diyor benimkide güya ebati küçük yadiyet anlayışları cok farkli
Inşallah canım ya çoktandır göremiyorum 59 u artık görmek istiyorumOlur canım inşallah en geç iki haftaya 59 sun
63.5
Bu erkekler hep böyle benimkide dikkat edeceğim artık yememe diyor akşamında pilav ister yanında bir bakmışım sütlaç almış diyorum hani dikkat edecektin daha ne istiyosun şerbetli tatlı yemiyorum ya diyorBenimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?