- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.181
Bı yerden azaltmak lazımBenimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
kız ilk göbekten başla sen6 Mart 2020
Üst bacak 58.5
Kalça 96
Göbek 98
Bel 74.5
Gogus 94
Üst kol 26.5
Kilo 60
yok sen ters köşe yapma yanıma gelvalla sorma yaahominigırtlak yedim sonuç ortada
olsun ben yine ters döndürmesinide bilirim
iyiyim koşturmalarım bitmiyor bu ara ..hosbulduk canim iyim sen nasilsin, kilolar ne durumda bakalim
hdi canım 63,50 çokmuş cnım yaa neyse zarardan dönmüşsünOlur canım inşallah en geç iki haftaya 59 sun
63.5
meyve üstüne makarna bu erkekler çok alem yaYarın eltimi ziyarete gidiyoruz yaza nişan olcak o zamana kadar 54 olamazsam yuh banadoktora gittik doktorda eşime kilo vermen lazım dedin
Artık beraber diyet yaparız
ahahahah tabi biber kilo aldırır sen bilmiyorsunBenimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
Onlar çabuk veriyo işte bizde öyle yiyerek verebilsek keşkeSorma sabah akşam bir kaç dilim borek yiyipte ben dikkat ediyorum diyor benimkide güya ebati küçük ya
Hamile misin diye sorcaklar diye çok korkuyorumkız ilk göbekten başla sen
Bencedekız ilk göbekten başla sen
Evet ya adam oturduğu yerden benim iki katim harcıyor benim spor yapacağım da 2-3 kalori harcayacağım diye canım çıkıyorOnlar çabuk veriyo işte bizde öyle yiyerek verebilsek keşke
Göbek sinyal veriyor valla acil dur demelisin benimki 88 ona rağmen gelsin şekerler gitsin tansiyonlar hamilemisin kız sorularida bonus6 Mart 2020
Üst bacak 58.5
Kalça 96
Göbek 98
Bel 74.5
Gogus 94
Üst kol 26.5
Kilo 60
Kız hatırlamıyormusun geçen dediğimde bekle seni yakalayacagim demiştin yayok sen ters köşe yapma yanıma gel
iyiyim koşturmalarım bitmiyor bu ara ..
64lere takıldım kaldım. temizim 1 haftadır ama kıramadım 64 ü
hdi canım 63,50 çokmuş cnım yaa neyse zarardan dönmüşsün
meyve üstüne makarna bu erkekler çok alem ya
ahahahah tabi biber kilo aldırır sen bilmiyorsun
Tm vurmayınBencede
Spor da lazım dimi hiç hevesli değilim ona bak yapan söyleyememEvet ya adam oturduğu yerden benim iki katim harcıyor benim spor yapacağım da 2-3 kalori harcayacağım diye canım çıkıyor
Göbek sinyal veriyor valla acil dur demelisin benimki 88 ona rağmen gelsin şekerler gitsin tansiyonlar hamilemisin kız sorularida bonus
Aman olmasın canım ya sağlık hepsinden önemliTm vurmayın
Spor da lazım dimi hiç hevesli değilim ona bak yapan söyleyemem
Sağlık yönünden sorunum yok şükür ama acayip zorluyo beni iş yaparken bartuyla ilgilenirken flnn eritmek. Lazım yani onun içinde şekeri direk kesmem lazim
YOK VALLA ANIMSAMIYORUMKız hatırlamıyormusun geçen dediğimde bekle seni yakalayacagim demiştin ya
Esim geldiğinden beri baya hareketliuim aslında dışarı çıkıyoruz da yiyoruz da aynı zamandaAman olmasın canım ya sağlık hepsinden önemli
Sporsuz olmuyor maalesef
Şimdi miEsim geldiğinden beri baya hareketliuim aslında dışarı çıkıyoruz da yiyoruz da aynı zamandaşimdi akşam yemeğini yedim artık yemem bundan sonra insallahhh
Ben 59.1 dim ama değişken oluyor benim kilolar o yüzden sabitleyene kadar 500 gram kadar yüksek sayıyorum o yüzden 59.5 olsun canımtugbaFB
@fit blonde
magickk
Luluuu94
htc71
Buki_89
@diyetlikadn
@sena zeynep
kızlar bugün tartıldınız mı listemizi oluşturalım
Bana kalsa acikmamŞimdi miacikmazmisin
Tm kuzum sağolasın böyle daha iyi olmuş Gircek olanı ekleyerek giderizP Pinarbartu listeyi önümüzdeki etap sayısına göre düzenleim kim girecek listeye bilmiyorum bildiklerimi yzdım sdece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?