Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
Bı yerden azaltmak lazım benimkinde şimdi 87 kilo beraber zayiflicaz yaza kadar planlar bu şekilde ama bakalm

valla sorma yaa hominigırtlak yedim sonuç ortada
olsun ben yine ters döndürmesinide bilirim
yok sen ters köşe yapma yanıma gel
hosbulduk canim iyim sen nasilsin, kilolar ne durumda bakalim
iyiyim koşturmalarım bitmiyor bu ara ..
64lere takıldım kaldım. temizim 1 haftadır ama kıramadım 64 ü
Olur canım inşallah en geç iki haftaya 59 sun

63.5
hdi canım 63,50 çokmuş cnım yaa neyse zarardan dönmüşsün
Yarın eltimi ziyarete gidiyoruz yaza nişan olcak o zamana kadar 54 olamazsam yuh bana doktora gittik doktorda eşime kilo vermen lazım dedin
Artık beraber diyet yaparız
meyve üstüne makarna bu erkekler çok alem ya
Benimkide aldi gecen sene 86 87 civarıydı simdi oldu 92 93 gecenlerde sabah ben tartilirken gel dedim sende tartil
Tartildi sen bugun bana sadece patates kizart biber kizartma diyete basladim bende diyor
ahahahah tabi biber kilo aldırır sen bilmiyorsun

Kız hatırlamıyormusun geçen dediğimde bekle seni yakalayacagim demiştin ya

Tm vurmayın
Evet ya adam oturduğu yerden benim iki katim harcıyor benim spor yapacağım da 2-3 kalori harcayacağım diye canım çıkıyor
Spor da lazım dimi hiç hevesli değilim ona bak yapan söyleyemem
Göbek sinyal veriyor valla acil dur demelisin benimki 88 ona rağmen gelsin şekerler gitsin tansiyonlar hamilemisin kız sorularida bonus

Sağlık yönünden sorunum yok şükür ama acayip zorluyo beni iş yaparken bartuyla ilgilenirken flnn eritmek. Lazım yani onun içinde şekeri direk kesmem lazim

Aman olmasın canım ya sağlık hepsinden önemli
Sporsuz olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…