- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.121
Tekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.Hadi bakalım gazamiz mübarek ola gardaslar yoldaslar
Tamam canım bekliyorumOlsun canım kilolu halim ile son halimi atarım düzgün bir giyindigim zaman çekinirim bol giyorum bu ara
Sağol canımTekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.
Evet bende çok isterimOlsun canım kilolu halim ile son halimi atarım düzgün bir giyindigim zaman çekinirim bol giyorum bu ara
birazdan atacam eski halimi hatırlıyorsunuzdur zatenEvet bende çok isterim
O muhteşem saçlarını nasıl unutabilirimbirazdan atacam eski halimi hatırlıyorsunuzdur zaten
süpersin canım spor yeterli sanaAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
Bende istiyorum o kilodanAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
Kuzum işleri varmış bitsin gelcem dedi çok sevindi o da
Geldimmmm
Evet bende 53 kadar düşmüştüm yediklerini spor la dengelemeye düşünüyorum sıkılaşayimBende istiyorum o kilodanbn ne güzel 54 tüm yaa ne ara 60 oldum
oo tatlı kız hoş geldin nasılsınGeldimmmm
Hosbuldumoo tatlı kız hoş geldin nasılsın
teşekkür ederim bugün etek giydim onunla bel ölçümü görürsünüz atacam telden birazdanO muhteşem saçlarını nasıl unutabilirim
kaç oldun söle bakimHosbuldumCok sukur iyiyim tatli ve artik benden zayif kiz
Ayni canim 67kaç oldun söle bakim
Hangi bölgede sorun var bende hergün özel liste çıkarıcam 1 haftalık günde ortalama 60 dklik spora denk gelecek dinlenme günlerim de olcak tabiAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
Aramızda 3 kilo varAyni canim 67üstüne almadim diyet hak getire zaten son 1 1.5 haftadirda ev taşıma islerinden ne bulduysak onu yedik yemek yoktu annemler taşındı tasinma sirasinda simdi oturduklari evde yeni evde curcunaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?