- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.141
aynen öyle tatlım sen yazınca ben lişsteni kontrol edeyim tatlımSchonerDuft @tgb1907 Luluuu94 magickk @fit blonde kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Hepimiz için eski üye dönüşü yapicaz dimitoplight azıcık bilgi rica edebilir miyim karar defterine baktım da yazı bulamadım bununla ilgili
HosgeldiinnnnGeldimmmm
Tm madem ben haftaya hazirlayinca paylaşmadan konusuruz tekraraynen öyle tatlım sen yazınca ben lişsteni kontrol edeyim tatlım
PINAR BU HAFTA ben 6.takımdan mı bildirim yapacam o zaman bugünden itibarende buraya geçiyorum değil miHosgeldiinnnn❤
Tm madem ben haftaya hazirlayinca paylaşmadan konusuruz tekrar
Ohh hayat sana güzelAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
Hoşgeldin canım nerelerdeydin merak ettik seniGeldimmmm
Bende de 5 kilo ödem varEvet bende 53 kadar düşmüştüm yediklerini spor la dengelemeye düşünüyorum sıkılaşayimyoksa alcam başımı gitcem bir insanda 3 kilo ödem mı olur ya şişti mı 59 oluyorum
Aynnen kuzum sen söyle haftaya gecicem diye haberleri olsun orda da bildirim yapcn çünkü cuma gunuPINAR BU HAFTA ben 6.takımdan mı bildirim yapacam o zaman bugünden itibarende buraya geçiyorum değil mi
kilomu bildirdim elife canım haftaya burdan bildricem bu durumdaAynnen kuzum sen söyle haftaya gecicem diye haberleri olsun orda da bildirim yapcn çünkü cuma gunu
ben size yetişemedim diye benim için kilomu aldınız tatlı kızlar sizi59.1 den selamlar
Nasılsınız kızlar
benim toplamda vermek istedigim sadece 3-4 kilom kaldi pek hayrim dokunmaya bilir takima:)Sağol kuzumgelcen mi sendee
Ben belimi inceltsem yeter canım başka birşey istememHangi bölgede sorun var bende hergün özel liste çıkarıcam 1 haftalık günde ortalama 60 dklik spora denk gelecek dinlenme günlerim de olcak tabi
ona özel hareketler var sana atarız videoları bilmediğim varsa onlara yönelirsin canımBen belimi inceltsem yeter canım başka birşey istemem
Tamam canım öyle yapariz artık spora başlamanın zamanı geldi de geçiyor bileona özel hareketler var sana atarız videoları bilmediğim varsa onlara yönelirsin canım
ınsta var mı sende bir kadın var cardioları süper ismi aklımda değil onun videolrına bakTamam canım öyle yapariz artık spora başlamanın zamanı geldi de geçiyor bileiki hafta sonra gorumcemin düğünü var kıyafette sorunum yok oldu zaten az biraz alt göbek gitse daha güzel olacak
Hem yiyen hem sporla yakanı mı diyorsun acabaınsta var mı sende bir kadın var cardioları süper ismi aklımda değil onun videolrına bak
Bu vermiş halim amaben size yetişemedim diye benim için kilomu aldınız tatlı kızlar sizi
Ah hayalim 59 u bir görsem az kaldı olacakBu vermiş halim ama
Boyun kaç canımAh hayalim 59 u bir görsem az kaldı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?