- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.221
Ay çok iyiiiii vermissinnnnBen kardeş takimdanim gelemem gelememama çaya çorbaya gelirim canlarım iyiyim hamdolsun seni gördüm daha iyi oldum diyet tam gaz devam 6.5 ayda -20 kilo
Ya benim eski kilomu vs bulmama gerek var mı yada ayrıldığım etabı bnce gerek yok ararkem düşündüm de
Telaşınızı yiyim sizin
Düğün evi gibi buralar şimdiTelaşınızı yiyim sizinkolay gelsin görüşürüz.kizlar bol.eksiler görün ins Allah
mezunsun ya gerek yok canımYa benim eski kilomu vs bulmama gerek var mı yada ayrıldığım etabı bnce gerek yok ararkem düşündüm de
aynen canım ben şimdi çıkıyorum telden girecem mezuniyet tarihine gerek yok diye biliyorum nick değişikliklerini eklemeyi unutmayalım senin ki böyleydi dimiDüğün evi gibi buralar şimdiçok işimiz var
Evet ya bence de Gerek yok zaten mezun olduğum kiloyla şimdi arasında baya fark var ortaya çıkmasınmezunsun ya gerek yok canım
Merhaba canım,hamdolsun iyiyim, hamileyim canim Allah nasip ederse doğumdan sonra gelirim.Bu arada gurup kapalı miydi?hiç takip edemedim.masal3487 nasılsın canım kilon ne durumda takımı tekrar açtık gelmek ister misin
Bence de canımEvet ya bence de Gerek yok zaten mezun olduğum kiloyla şimdi arasında baya fark var ortaya çıkmasın
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba canım,hamdolsun iyiyim, hamileyim canim Allah nasip ederse doğumdan sonra gelirim.Bu arada gurup kapalı miydi?hiç takip edemedim.
Allah kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba canım,hamdolsun iyiyim, hamileyim canim Allah nasip ederse doğumdan sonra gelirim.Bu arada gurup kapalı miydi?hiç takip edemedim.
Sağol canım daha yeni sayılır,15 haftalık olduk çok şükür,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin,hiç kolay olmadı beşinci denemeydi rabbim bundan sonrasını hayırlı etsin insallahBence de canım
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kaç aylık oldun.
Evet kapalıydı canım dün açıldı
Yaa çok teşekkür ederimAllah kucağına almayı nasip etsin canım
Coook sevindim Allahim kucagina almayi nasip etsinSağol canım daha yeni sayılır,15 haftalık olduk çok şükür,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin,hiç kolay olmadı beşinci denemeydi rabbim bundan sonrasını hayırlı etsin insallah☺
Çok teşekkür ederim canımCoook sevindim Allahim kucagina almayi nasip etsin
Ara da görmüştüm negatif oldu sanırım. Çok şükür canım sonuçlarını almışsın. Sağlıkla kucağına almanda nasip olsunSağol canım daha yeni sayılır,15 haftalık olduk çok şükür,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin,hiç kolay olmadı beşinci denemeydi rabbim bundan sonrasını hayırlı etsin insallah☺
Simit mi6.mart.2020
Sabah
1 simit
1 üçgen peynir
Ara
1.muz
1.kupa sütlü kahve
1.kare bitter
Öğlen 13.00
1 avuç tavuk döner
1 kase yeşil fasulye
Az turşu
Ara
14.40 gibi
1 çay bardağı süt
16.00 gibi
3 kare bitter
1 kupaya yakın süt
Akşam 19 gibi
1 tabak yeşil fasulye
1.kase yoğurt
2 avuç içi yufka ekmek
Ara
Acıkırsam sütlü kahve içerim
Kötünün iyisi canım olacak inşallah beraber başaracağızSabah 2yumurtali ekmek zeytin peynir çay
Ara türk kahvesi 2 kaşık helva
Öğle bartunun yarım bıraktığı pogaayı yedim
Akşam 4 kaşık pilav tavuk sote 1 kaşık makarna(gercekten 1 kasikti valla) 1 bardak kola
arkasından eşim tatlı almış onu yedim
Şu çok icemedim spor yok başlangıç için baya kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?